Яна Рудковська і Ксенія Собчак представили реаліті-шоу "Яна Супер" про сім'ю Рудковської та Євгенія Плющенка


Опубликованно 30.10.2019 22:06

Яна Рудковська і Ксенія Собчак представили реаліті-шоу

Ксенія Собчак і Яна Рудковська

У Москві пройшла презентація реаліті-шоу "Яна Супер" про життя Яни Рудковської та Євгенія Плющенка. Головна героїня проекту разом з його ідеологом і продюсером Ксенією Собчак зустрілися з журналістами і розповіли, з чого все почалося і навіщо вони це придумали. Показали першу серію проекту: Яна Рудковська розривається між домашньою життям і роботою, втомлений Плющенко тікає від світської суєти на дачу під Пітером, Гном Гномыч реве — SPLETNIK.RU (так, нас запросили) розповідає, як це було.

На початку жовтня Ксенія Собчак і Яна Рудковська приголомшили світську публіку новим проектом: стало відомо, що вони запускають реаліті-шоу про сім'ї Яни, в якому та обіцяла без прикрас показати свою глянцеву і неглянцевую життя з чоловіком Євгеном Плющенком, тренуваннями Гном Гномыча і своїми буднями в шоу-бізнесі.

Яна Рудковська

Ксенія Собчак

Орієнтувалися на реаліті-шоу Кім Кардашьян, тому що "якщо і є у нас своя Кім, то це Яна", але, за словами творців, вийшло ще крутіше, оскільки нічого спеціально не придумували і не вирізали, а знімали все "як є". Це, звичайно, лукавство — постановочних моментів вистачає, але, віддамо належне, в кадрі герої хоча б не говорять завченими фразами.

Єдине, до чого Яна, за її ж словами, ставилася суперпридирчиво, — це б'юті-образи. "Мені 44 роки, і хочеться виглядати привабливо", — заявила вона, попутно прорекламувавши модну японську клініку і повідомивши, що вона п'є водень і їсть колаген, а ніякої пластики і ботокса у неї немає.

Презентували першу серію проекту, прем'єра якого відбудеться 9 листопада на каналі "Супер", в московському ресторані Cristal Room Baccarat, куди журналістів запросили на "вишуканий сніданок" — майже такий же, до яких звикла і сама Яна, і передплатники її инстаграма, регулярно спостерігають у цій постійній рубриці Рудковської складну сервіровку, ікру, срібло і фарфор.

Гості сніданку оцінювали яйця бенедикт, деруни з лососем і запечений брі, запиваючи це шампанським, і терпляче чекали головну героїню проекту (Собчак приїхала першою, а Рудковську чекали більше години) і самого показу, заради якого тут всі і зібралися.

Презентація реаліті-шоу "Яна Супер"

Довго говорити перед початком серії Ксенія і Яна не стали, розсипавшись лише в компліментах один одному і пообіцявши, що шоу здивує багатьох. Починається воно, до речі, з планерки, де генеральний продюсер каналу "Супер" Ксенія Собчак презентує своїй команді придумане нею реаліті-шоу про життя Яни Рудковської. Чому Яна? Тому що вона "абсолютно народна героїня" — "проста баба, яка зробила себе сама і в якій були складності з мужиками, суди за дітей, непрості стосунки з чоловіком". У команди є сумніви, адже Яна у багатьох асоціюється виключно з "діором", світськими тусовками та сніданками на сріблі, але Собчак пропонує ризикнути і розбити цей стереотип, показавши "правду".

Яна Рудковська

Яні такий підхід сподобався, тому в кадрі ми бачимо і її саму з пучком і в домашньому, і Плющенко в трусах, і сімейні розбірки, і розмови по душам з Дімою Біланом. У концепт "правди", правда, не вписується все: камера починає ходити по п'ятах за Рудковської ще до того, як вона з подивом дізнається про пропозицію Собчак зніматися в реаліті-шоу. Але, з іншого боку, хіба хтось взагалі чекає чесності від реаліті-шоу?

Ксенія Собчак

Однак якщо сама Яна на пропозицію про зйомки реагує з ентузіазмом, то її сім'я не в захваті, так що доводиться торгуватися. Плющенко обіцяють автодім, Гном Гномычу, який спочатку йде відмова ("Мене дістало зніматися кожен день, це тупо"), — собаку. Спойлер: шоу знято, але собака Саші все одно поки не світить — він її отримає, коли навчиться робити подвійні стрибки, пояснює Яна. І тільки зі старшими синами домовитися не вийшло — хлопці відмовилися зніматися, так як це "не по-чоловічому".

Ксенія Собчак і Яна Рудковська

Драматургічно перша серія будується на локальному конфлікті Рудковської і Плющенко: поки Яна вирішує робочі питання на "Новій хвилі" і згадує свій поцілунок з Дімою Біланом (що? Так!), Плющенко їде заряджатися енергією в своє "місце сили" — на дачу під Пітером, де у нього полювання, риболовля, гриби, лазня і прості чоловічі радості. Світське життя і нескінченні тусовки йому набридли, і лише "Кондор", з його простором, козами і свинями, гріє душу. Яна, яка стирчати там не хоче, намагається додзвонитися своєму Котофею Петровичу (так чоловік записаний в телефоні), сумує і обговорює з мамою шляхи вирішення проблеми.

Пошукам компромісу, мабуть, буде присвячено чимало екранного часу, адже вже на початку шоу заявлено, що у пари непрості відносини. Але хвилюватися не про що, як поспішила заспокоїти всіх наприкінці сама Яна: так, у них з чоловіком бувають проблеми, як і у будь-якої пари, але всі складні етапи вони проходять гідно, тому що дуже люблять один одного, а зйомки лише зміцнили їх союз і наблизили до здійснення мрії.

Що це за мрія, Рудковська не розповіла, пообіцявши, що ми всі побачимо в шоу, але, мабуть, мова йде про дитину і сурогатне материнство, про що Яна нещодавно розповідала в інтерв'ю Tatler. Взагалі ж, пояснила вона, цей проект — більше, ніж просто реаліті про життя окремо взятої багатою зіркової сім'ї. Ні, у Яни такі ж проблеми, як у всіх, і вона звичайна жінка, а тому з приватного будуть робити загальний і говорити про насущне: эйджизме, хейтерах, боротьбі за дітей, тому ж сурогатне материнство та багато іншого. І якщо це допоможе глядачкам відчути, що вони не самотні у своїх проблемах, і надихне їх, Яна буде тільки щаслива.

Презентація реаліті-шоу "Яна Супер"



Категория: Шоу-бизнес