Олена Летюча, Лада Денс та інші на показах в рамках Тижня моди в Москві


Опубликованно 29.10.2019 00:50

Олена Летюча, Лада Денс та інші на показах в рамках Тижня моди в Москві

Олена Летюча

Вчора в Москві пройшли заключні покази в рамках Московської тижня моди. В цей день на подіумі були представлені нові колекції бренду Олени Летючої, Volky, Gera Skandal, Odri Mio, Svetlana Evstigneeva та інших російських дизайнерів.

Першими оцінити речі з нових колекцій брендів прийшли багато представників вітчизняного шоу-бізнесу. За дефіле уважно спостерігали Лада Денс, яка досить рідко з'являється на публіці, Надя Ручка, Мітя Фомін, Костя Цзю, Дмитро Дібров, Согдіана і багато інших.

Олена Летюча

Мітя Фомін

Лада Денс

Надя Ручка

Костя Цзю

Катя Лель

Одними з найяскравіших гостей показів шостого дня Тижня моди стали Марія Погребняк і учасник шоу Agent Show з Настею Ивлеевой Віталій. Так, Марія з'явилася на показі в всипаному стразами пуховику з пухнастим рожевим капюшоном з нової колекції Volky, а Віталій — у великій довгій шубі, надягнутої на напівоголене тіло.

Олена Летюча представила першу колекцію під власним брендом. До неї увійшли базові речі, які телеведуча в першу чергу створювала для себе. За словами Олени, її перша колекція допоможе дівчатам вирішити одвічну проблему під назвою "Мені нічого вдягти".

Віталій (Agent Show)

Марія Погребняк

Дмитро Волков

Согдіана

Костянтин і Ольга Андрикопулос

Олександр Сирадекиан

Омар Байрамов

Анастасія Трегубова

Дмитро Дібров і Костя Цзю



Категория: Шоу-бизнес