Світські вихідні в Москві: Ксенія Собчак, Вікторія Лопирьова, Альбіна Джанабаєва — на показах, Монеточка — в кіно


Опубликованно 28.10.2019 20:46

Світські вихідні в Москві: Ксенія Собчак, Вікторія Лопирьова, Альбіна Джанабаєва — на показах, Монеточка — в кіно

Вікторія Лопирьова

Світські вихідні в Москві видалися насиченими. Почали свій вікенд столичні знаменитості, серед яких були Вікторія Лопирьова, Ксенія Собчак, Олена Летюча, Єлизавета Пєскова, з показу Etro, який пройшов у п'ятницю в Петровському пасажі. В Москву також приїхала креативний директор марки Вероніка Этро, щоб особисто представити модницям весняно-літню колекцію.

Хтось, утім, волів і більш класичне розвага для п'ятничного вечора, а саме похід в кіно, тим більше що представляли публіці аніме "Дитя погоди" (Tenki no ko). Оцінити картину, висунуту на "Оскар" у двох номінаціях, прийшли Ірина Горбачова, співачка Монеточка, Нонна Гришаєва, Марія Голубкіна, Дана Борисова та інші.

Ну а в суботу знаменитості зібралися на солодкий модний показ в рамкахе Тижня моди в Москві від мережі кондитерських "Любов і Солодощі", яку запустили Сергій Жуков і його дружина Регіна Бурд. Серед гостей показу були Лаура Джугелия, Альбіна Джанабаєва, Мітя Фомін, а на подіумі в якості моделей з'явилися Олександр Гудков, Айза Анохіна і Катерина Волкова.



Категория: Шоу-бизнес