Катерина Варнава, Ксенія Собчак, Ганна Чиповская та інші зірки на відкритті театру нового формату


Опубликованно 27.10.2019 00:40

Катерина Варнава, Ксенія Собчак, Ганна Чиповская та інші зірки на відкритті театру нового формату

Катерина Варнава

Світський сезон в самому розпалі: модні тижні вже відгриміли, попереду низка різноманітних премій, у проміжках між цими подіями знаменитості не упускають можливості оцінити нові простори. Вчора, наприклад, на карті Москви з'явилося ще одне концептуальне місце — театр нового формату Crave, на відкритті якого відзначилися Ксенія Собчак, Ганна Чиповская, Олена Кригина, Катерина Варнава, Олександра Ревенко, Ликера Ільяшенко, Андрій Фомін і не тільки.

Ксенія Собчак

Ганна Чиповская

Олена Кригина

Без прем'єрного шоу, зрозуміло, не обійшлося гостям була представлена постановка What Women Want — симбіоз французького кабаре і танцювального театру з елементами сучасної хореографії, циркової акробатики і вокального виконання.

Олександра Ревенко

Ликера Ілляшенко

Маргарита Аброськіна

Єгор Дружинін

Оксана і Леонід Ярмольник

Федір Елютин, Юрій Квятковський і Ксенія Собчак

Однак, як розповів режисер і художній керівник шоу Василь Козар, What Women Want — це не просто послідовність номерів, а повноцінний драматургічний дійство, об'єднане загальною сюжетною лінією.

У шоу я намагаюся показати різні стану жінки і передати всю палітру властивих їй емоцій. Постановка пронизана іронією — вибираючи черговий шаблонний образ, я навмисно доводжу його до гротеску, щоб продемонструвати, як абсолютно типове жіноче поведінка виглядає в очах чоловіка.

Василь Козар

Юлія Визгалина

Іван Фоминов

Артемій Лебедєв

Валерія Дергилева

Козар відзначає, що постановка "покликана розкрити багатовимірність образу жінки". Взявши за основу укорінені в суспільстві уявлення та стереотипи про жіночності та сексуальності, режисер змінює звичні ракурси, несподіваним чином відкриваючи нові грані сприйняття шаблонних ідей.

Христина Левіева

Катерина Селіванова та Андрій Фомін

Артем Овчаренко і Ганна Тихомирова

Надія Миссбах

Урсула Кім

Андрій Перегудов і Ольга М'яких

Ідріс Гитинаев і Петро Илингин



Категория: Шоу-бизнес