Дитина врятував свою матір від анорексії


Опубликованно 12.01.2019 03:40

Дитина врятував свою матір від анорексії

26-річна Джейд Кайл змогла побороти анорексію завдяки своєму первістку.

Як повідомляє The Daily Mail, Джейд страждала на анорексію з 14 років. Весь денний раціон складався з яблука і двох пляшок Пепсі. В цілому, вона вживала менше 100 калорій в день. Про хворобливому стані своєї дочки мати дізналася лише через кілька місяців, коли випадково знайшла сумку, куди Джейд ховала нібито з'їдену їжу.

Лікарі діагностували у дівчини нервову анорексію. Крім різкого зниження ваги, у Джейд припинилися місячні. Вона була настільки виснажена, що могла пересуватися тільки в інвалідному візку, і мати на руках несла її в ліжко, щоб укласти спати. Організм дівчини настільки ослаб, що вона перенесла серцевий напад.

Після довгого лікування дівчина вирішила народити дитину, однак після чотирьох років безрезультатних спроб завагітніти від свого нареченого, Нефрит в розпачі повернулася до свого звичного відмови від їжі. В результаті у неї знову розвинулася анорексія, а вага впала до критичної позначки.

Незважаючи на хворобу, дівчині все ж вдалося завагітніти. «Це було справжнє диво. Щоб переконатися в тому, що дитина росте правильно, лікарям доводилося робити УЗД на протязі всього періоду вагітності», - розповідає Нефрит.

Довгоочікувана вагітність змусила дівчину переглянути своє життя, і почати, нарешті, правильно харчуватися, щоб набрати вагу. Джейд народила здорову дівчинку, і продовжує стежити за своїм здоров'ям. «Своїм прикладом я хочу показати, що є світло в кінці тунелю. Моя дівчинка врятувала мене», - зазначає вона.



Категория: Новости