Фрол Буримский, Ольга Голодець, шейхи і інші на виставці "Сучасний Катар"


Опубликованно 16.11.2018 17:10

Фрол Буримский, Ольга Голодець, шейхи і інші на виставці

Зельфира Трегулова, шейха Рим Аль-Тані

Поки столична світська публіка вчора була на благодійному аукціоні фонду "Друзі", в Санкт-Петербурзі поціновувачі прекрасного зібралися на найбільшій виставці катарського мистецтва "Сучасний Катар: мистецтво і фотографія". Закритий показ пройшов в ЦВЗ "Манеж" у рамках VII Санкт-Петербурзького міжнародного культурного форуму, який розпочнеться вже завтра, і був приурочений до Перехресного Року культури Катару і Росії 2018.

Познайомитися з сучасним близькосхідними мистецтвом, зустрітися з друзями і обзавестися діловими контактами прийшли заступник голови уряду Росії Ольга Голодець, генеральний директор Третьяковської галереї Зельфира Трегулова, виконавчий директор Московського музею сучасного мистецтва Василь Церетелі, художник Пофарбував Лампас, консультант з брендінгу і стратегіям розвитку Фрол Буримский та інші відомі особистості. Звичайно ж, на заході було помічено безліч високопоставлених осіб Катару: міністр культури і спорту, посол Катару в Росії і не тільки.

Виставка ділиться на дві частини. "Втілюючи Бачення: фотографія з Катару" — понад 250 фотографій 60 авторів, що проживають в Катарі і належать 28 різним національностям, "Трансформації: уклади і образи" — 100 сучасних робіт від 46 катарських художників 13 національностей. Кураторами виступили доктор Джайлс Хадсон, шейха Мар'ям Аль-Тані і доктор Бахаа Абудайя.

Фрол Буримский

Зельфира Трегулова

Василь Церетелі

Покрас Лампас

Ольга Голодець та шейха Рим Аль-Тані

Шейха Рим Аль-Тані

Шейха Рим Аль-Тані з гостею виставки

Шейха Маріам Аль-Тані

Посол Катару в Росії Фахад Мохамедович Аль-Аттія

Виставка "Сучасний Катар"



Категория: Шоу-бизнес