Експерименти в ліжку: приклади розвитку сексуальності, розширення меж у відносинах, поради сексологів


Опубликованно 29.08.2018 04:20

Експерименти в ліжку: приклади розвитку сексуальності, розширення меж у відносинах, поради сексологів

Експерименти в ліжку мають велике значення в спільному житті будь-якої пари, особливо подружньої. Через кілька років шлюбу, якою б не була пристрасть в перші місяці, тяга до другої половинки буде слабшати все більше і більше. Повернути колишні відчуття вдасться, спробувавши щось нове в інтимному плані, урізноманітнивши своє сексуальне життя. Навіщо вони потрібні?

Експерименти в ліжку важливі для того, щоб пара змогла максимально урізноманітнити своє сексуальне життя. Причому необов'язково це мають бути якісь дикі групові оргії. У деяких випадках результат приносить звичайна зміна ініціативи в сексі.

У більшості пар саме чоловік буває ініціатором сексу; змінивши це неписане правило, ви вже зробите великий крок вперед. Наприклад, дівчина може заздалегідь підготуватися, а коли її коханий ляже поруч з нею на ліжко, розкрити ковдру, поставши перед ним у новому сексуальному білизна або повністю оголеними. Почніть хоча б з цього експерименти в ліжку. Повільно роздягніть свого чоловіка, зав'яжіть йому очі, зв'яжіть руки і дозвольте собі в цей вечір всі непристойності, про які мріяли. Повернути пристрасть

Більшість експериментів в ліжку з коханим спрямовані на те, щоб повернути колишню пристрасть. Є кілька ефективних способів, як це зробити.

Влаштуйте романтичний вечір поцілунків, пам'ятаючи, що філософи називали поцілунки розмовою двох душ. Весь вечір пестіть один одного, тритесь тілами і цілуйтеся, намагаючись зробити кожен дотик до свого улюбленого особливим. Причому не закінчуйте з поцілунками занадто швидко, переходячи до сексу. Відведіть для них як мінімум годину. Це відмінний приклад експерименту в ліжку з коханим, який змусить вашого чоловіка знемагати від бажання, а ви зволікайте момент близькості до тих пір, поки не зрозумієте, що більше тягнути не можна. Емоції, які ви відчуєте в цей вечір, будуть чудовими. Кубик льоду

Можна зважитися на ще один простий експеримент в ліжку, який абсолютно нічого не буде коштувати. Заморозьте мінеральну воду у формочках для льоду, а в ліжку почніть водити кубиками по тілу партнера на етапі попередніх пестощів.

Пам'ятайте, що у жінки самої ерогенною зоною вважається груди, особливо чутливі соски. До речі, це ж правило поширюється і на чоловіків. Водіть крижаним кубиком навколо сосків свого партнера, а також по внутрішній поверхні стегон і сонячного сплетіння. Головне - не торкатися статевих органів, інакше їх можна застудити. Оригінальні ідеї

Ще один приклад експерименту в ліжку - використання спеціальних аксесуарів. Для цього доведеться попередньо сходити в найближчий секс-шоп. Адже там можна знайти не тільки фалоімітатори, але і велика кількість супутніх товарів, здатних урізноманітнити ваше сексуальне життя.

Можна випробувати презервативи незвичайної форми, різноманітні мастила, їстівна білизна, насадки на пеніс. Наприклад, там продаються презервативи що світяться. Погодьтеся, це буде виглядати в темряві вельми незвично і заворожуюче.

Головне - не забувати, що йти в такий магазин краще удвох. Вже тільки відвідування секс-шопа пробудить безліч пристрасних і сміливих думок. Нова поза

Якою б не була банальною ця рада на перший погляд, такий варіант експерименту в ліжку врятував вже не одну сім'ю. Спробуйте змінити стандартну позу, у якій ви найчастіше займаєтеся сексом. Якщо фантазії не вистачає, зверніться до "Камасутри" або подивіться новий порнофільм.

Багато пар не хочуть щось змінювати в сексуальному житті, пробувати нові пози тільки тому, що бояться виглядати безглуздо в очах своєї другої половинки або здатися надто розпущеним.

Якщо ви зіткнулися з такою проблемою, то переходьте до нової позі поступово. Наприклад, можна почати з класичної місіонерській позиції. В процесі злягання жінка починає згинати ноги в колінах, а потім одну з них закидає на спину партнера. Після спробуйте привстать, спертися на лікті або повернутися на бік. Ось і нове положення. Ось такий нескладний і оригінальний експеримент дружини в ліжку. Змінити обстановку

Обстановку обов'язково потрібно міняти, як тільки ви відчуваєте, що ваш секс починає перетворюватися в буденний штамп. Звичайно, вдома на ліжку, на якій давно вже вивчений кожен куточок, нічого не вийде.

Можна зважитися на кардинальні методи. Наприклад, секс в туалеті ресторану, але краще почати з малого. Задайте собі питання, чи у всіх приміщеннях вашого житла ви віддавалися пристрасті. Займалися сексом в передпокої, на кухні, у ванній. Якщо ні, то цю прогалину треба терміново виправляти.

Ще один популярний варіант - секс на природі. Звичайно, краще реалізувати такий спосіб влітку, відправившись подалі від міста на романтичний пікнік.

Хороший варіант для зміни обстановки - зняти номер в мотелі. Зраджувати пристрасті, насолоджуючись один одним і представляючи, що ви випадкові знайомі, які поєдналися тільки на одну ніч.

При зміні обстановки не завадить додатковий адреналін. Наприклад, під час сімейного торжества побудьте у ванній кімнаті і займіться сексом. Прихований страх від того, що вас можуть хватиться і застати, підігріє навіть давно остиглі відносини. Головне, не забувати, що ваша пристрасть не повинна зіпсувати настрій навколишнім. Оргазм

Урізноманітнити відносини вдасться, змінивши стандартну ліжко на більш незвичайне лежбище. Наприклад, почати можна з найпростішого водяного матраца або гамака. Якщо ви не вважаєте себе пуританами, то відразу купіть секс-гойдалки.

Водний матрац - це самий простий і доступний варіант, який відкриє новий горизонти в інтимному житті вашої подружньої пари. Адже на водяному матраці ні чоловікові, ні жінці не вдасться фіксувати свої рухи, він сам почне сам диктувати умови сексуальної гравітації. На матраці або в гамаку навіть звичні і стандартні пози заграють новими фарбами. Шаради

Всім добре відомо, що коли чоловік займається сексом, його мозок відмовляється працювати. Якщо не вірите, то проведіть експеримент. У розпал чергового сполучення почніть грати в якусь нехитру інтелектуальну забаву, наприклад, в міста.

Сенс цього полягає в тому, щоб таким чином максимально відтягнути піковий мить оргазму і насолоди. Заздалегідь домовтеся, що в момент обмірковування наступного слова будете завмирати. Причому коли буде думати чоловік, він і повинен буде зупинити фрикції, а ось жінка при цьому нехай рухається, так буде тільки цікавіше. Коли приходить черга партнерки, стискайте піхву, а ваш улюблений нехай при цьому продовжує здійснювати рухи.

Повірте, отримане насолоду в цьому випадку перевершить всі ваші очікування. До того ж ви зможете збільшити тривалість статевого акту, що дуже важливо для пар, які давно у відносинах.

За рахунок чергування активності ви підсилите приємні відчуття, а мозкова діяльність під час сексу забезпечить поліпшення пам'яті. Навколо одні плюси.

До того ж після сексу буде, про що поговорити і що згадати. Під час цієї незвичайної інтимної гри спробуйте обдурити свого партнера, вигадуючи такі назви міст, які в іншій ситуації змусили б вас почервоніти від сорому і незручності. А ось лежачи в ліжку зі своєю коханою людиною ви будете відчувати тільки відповідну усмішку і любов.

Спробувавши один або кілька таких експериментів, ви згадайте, як пристрасно займалися сексом в самому початку свого знайомства. Автор: tgorlopeev 24 Серпня, 2018



Категория: Отношения