Як чоловік перевіряє жінку на почуття до нього?


Опубликованно 28.08.2018 04:20

Як чоловік перевіряє жінку на почуття до нього?

Як чоловік перевіряє жінку на почуття до нього на вірність? Чим керується протилежну стать при виборі партнерки, і яким якостям віддає перевагу? Якщо ви хочете успішно пройти перевірку і укласти довгоочікуваний союз, то ставите певними питаннями. Дізнайтеся, як це зробити, з цієї статті прямо зараз. Коли чоловік замислюється про вірність дружини?

Багато жінок навіть не здогадуються, які думки відвідують коханого, і якими способами він перевіряє вас на вірність.

Будь-яка пара рано чи пізно приходить до думок про укладення шлюбу і закріпленні любовного союзу. За статистикою, близько 76 % чоловіків починають замислюватися про справжні почуття жінки, лише коли вона починає мріяти про білому платті і обручці на пальці.

Досить складно зрозуміти, чому чоловіки перевіряють дівчину саме в цей момент, а не раніше. Отже, як чоловіки перевіряють жінок? Психологи давно довели, що чоловічий варіант перевірки такий же складний і мудрий, як і жіночий.

Доведено, що чоловік може перевірити жінку на вірність, якщо були передумови до зради. Яку жінку вибирають чоловіки: спосіб № 1, або допомога друзів

Перевіряють чи чоловіки жінок взагалі? Звичайно, кожен чоловік розглядає свою партнерку за критерієм "доступність", і орієнтується на її якості, манери.

У цивільному шлюбі багато дівчат розслабляються і перестають відповідати образу, який вибрав хлопець. Аргументується це тим, що дівчина вже розраховує на закріплення союзу шлюбом.

Для початку вам потрібно буде пройти своєрідний екзамен на вірність, який приготує партнер. Кожні запитання і дії будуть унікальними, тому їх не можна розглядати в загальному. Але є кілька способів перевірки, які чоловіки використовують найчастіше. Крок 1: знайомство з "плейбоєм"

Як чоловіки перевіряють жінок на доступність? За допомогою своїх друзів. Найчастіше перший спосіб перевірки саме знайомство з друзями хлопця, і особливу увагу до вас одного з них.

Як правило, цей хлопець найвідоміший і красивий. Він може фліртувати з вами, цілувати в щоку. В той час ваш хлопець буде стежити за реакцією коханої.

Пам'ятайте, що це перевірка і ви не повинні ні в якому разі її провалити. Можете пересісти до свого партнера, або м'яко відмовити місцевим "плейбою". Якщо хлопець продовжує гру, то підійдіть до майбутнього чоловіка і скажіть, що ви хочете піти. Крок 2: зустріч з "плейбоєм"

Наступний етап того як чоловіки перевіряють жінок на доступність – це зустріч з хлопцем, який раніше до вас приставав і "клеївся". Робиться це в кілька кроків: Чоловік говорить вам, що друзі знову влаштовують сімейну зустріч і запрошують ще й дружину. Або хлопець каже, щоб ви прогулялися з ним. По дорозі або в кафе ви побачите одного вашого майбутнього чоловіка, як би випадково. Якщо це відбудеться в кафе, то ваш хлопець поспішить з нього піти, залишивши майбутню дружину з "плейбоєм" наодинці. Те ж саме відбудеться і на вулиці. Ви залишитеся з головним іншому удвох і повинні не засмутити свого партнера.

Ваше завдання – поспішити віддалитися. Ні в якому разі довго не затримуйтесь з хлопцем, який після зустрічі все розповість одному. Швидко придумайте штуку, схожу на гачок свого хлопця, і йдіть.

Якщо вас наполягають проводити, то дозвольте, але без дурних запитань і сцен. Просто йдіть і відповідайте на запитання коротко: «так», «ні», «можливо», «не знаю». Ні в якому разі не приймайте занадто близькі жести залицяння. При спробі поцілунку або більш романтичного контакту не гидуйте легкої ляпасом, якщо чоловік не розуміє ваших слів. Крок 3: новий знайомий

Чоловік може перевірити вас з допомогою своїх друзів, про яких ви навіть не підозрюєте. Під час прогулянки по вулиці, в кафе чи на роботі з вами захоче познайомитися приємний молодий чоловік. Він мило спілкуватися і стежити за реакцією жінки.

Ключовий фактор, який показує доступність жінки в цьому випадку, – номер телефону. Якщо ви вступаєте в контакт, та ще й даєте телефонний номер, то ваш обранець втратить довіру і запропонує потерпіти до весілля як мінімум кілька місяців або років.

Крок 4: спілкування в Інтернеті

Крім друзів у реальному світі, до вас може прийти повідомлення з бажанням познайомитися в Інтернеті. Думаєте, як чоловік перевіряє жінку в Інтернеті, якщо його знайомі контакти не можуть написати, так як є друзями з обранцем? На допомогу приходять спеціальні групи для перевірки дружини. Коштує це спілкування недорого, але переваг у профілі молодого привабливого хлопця достатньо.

Якщо ви успішно пройдете перший етап перевірки, то чоловік зможе виправдати свої думки з приводу недоступності обраниці. Але варто пам'ятати, що це тільки перші кроки. Питання про минуле

Більшість чоловіків, які не змогли заінтригувати вас своїми друзями, приступають до наступного кроку: розпитах про колишніх хлопців і зв'язках.

Це можуть бути порівняльні питання про достаток і статевих зв'язках. Навіть якщо ви раніше користувалися популярністю у чоловічої статі, намагайтеся бути спокійною і виважено відповідати на питання. Давайте собі час подумати, поміркуйте над сказаним.

У деяких чоловіків є особливість – проводити паралель між колишнім хлопцем своєї дівчини і собою. Дуже часто це призводить до агресії, чого варто уникати.

Ставте всі зв'язки, які були до коханого, на друге місце. Поясніть, що всі ваші партнери раніше були лише захопленням і ви з ними не мали щирих почуттів. Якщо ви скажіть, що відносини з тим чоловіком, який у вас на даний момент, справжні, то обранець точно буде радий. Перевірка на терпіння і довговічність відносин

Дана перевірка притаманна агресивним людям, з імпульсивним характером і такими ж знаками зодіаку. Як Тельці-чоловіки перевіряють жінок? Випробовуючи терпіння. Майбутній чоловік буде намагатися вас дратувати. Зробить неправильний подарунок, вставить уїдливу жарт в контекст і буде вести себе в цілому агресивно, постійно змінюючи думку. Флірт. Дуже мило почне розмовляти з вашою подругою, буде використовувати тілесний контакт. Зміниться на очах, коли поруч пройде ваша знайома.

Звичайно, це неприємно і дійсно дратує. З одного боку, чоловік таким способом перевіряє вас на скандальність і агресивність, а з іншого – стає нестерпним. Ви можете відповісти йому тим же, але в межах розумного.

Пам'ятайте, що якщо це продовжується тривалий час (1-2 місяці), з хлопцем варто поговорити. Не скандальте, просто поясніть, що його поведінка неприємно і прикро. Як багаті чоловіки перевіряють жінок?

Якщо чоловік раптом різко зменшив ваші витрати і став контролювати управління банківськими картами, то це також частина перевірки.

Мало кому подобаються дівчата, які люблять розкидати грошима, не замислюючись про джерела їх отримання. Такий спосіб притаманний чоловікам з хорошим матеріальним забезпеченням. Партнера можна зрозуміти – він не хоче, щоб ви були з ним виключно з-за грошей.

Крім того, деякі представники чоловічої статі можуть дати вам свою банківську картку і запропонувати витратити деяку суму (визначену або будь-яку). Ваше завдання – витратити гроші з розумом. Якщо сума була визначена, і у вас залишився надлишок, то залиште його на карті. Яка ви господиня?

Багато хто думає, навіщо чоловік перевіряє жінку на господарність? Здавалося б, цей фактор повинен турбувати вас, а його в останню чергу.

Але представники чоловічої статі теж замислюються про чистоту в своїй кімнаті. Як вона буде виглядати після вас? Адже укладення шлюбу означає спільне проживання на спільній території.

Крім того, чоловіки також думають про догляд за майбутнім потомством. Якщо у вас в квартирі брудно, мокро і ви банально не можете помити тарілку, то що варто взагалі говорити про дітей. Як показати чоловікові, що ви господиня?

Що потрібно зробити, щоб хлопець зрозумів, що ви гідні його дітей і проживання на спільній території? Перевірте наступні пункти: Чоловік завжди дивиться на чистоту у вашій кімнаті. Вона повинна бути не тільки візуальна, але і справжня! Вам не складе труднощів протерти пил, помити підлогу і провітрити приміщення, вірно? Тоді підготуйте квартиру до приходу майбутнього чоловіка. Інтер'єр не дуже важливий, але постарайтеся не "захаращувати" коридор, кухню та інші найперші місця, на які улюблений зверне увагу. Великий ремонт квартири, прасування та прання білизни не так важливі. Чоловік не повинен думати, що все це заради нього.

Проста прибирання, яка покаже вас з найкращого боку, буде великим плюсом.

Як чоловік-Овен перевіряє жінку? Даний знак зодіаку схильний домінувати, тому може запросити вас у свою квартиру. Що робити в даному випадку і куди варто звернути увагу? Ви також можете влаштувати чоловікові своєрідний тест на почуття і серйозні наміри: Допоможіть коханому прибрати посуд або вирішити якусь побутову проблему. Просто варто запропонувати допомогу, тим самим показавши свою звичку прибирати за собою і самостійність. Перевірте, чи дасть чоловік переставити вам 1-2 речі. Дозволить обранець переставити парфуми на іншу полицю і змінити розташування столу? Якщо чоловік налаштований серйозно, то, можливо знехотя, але він дозволить це зробити. В іншому випадку він не дасть нічого змінювати під яким-небудь приводом.

Не варто пропонувати свої послуги аж до генерального прибирання. Досить просто допомогти з легкими побутовими проблемами. Чоловік не повинен вами користуватися, ви самі пропонуєте допомогу. Перевірка на спиртні напої

Як чоловік перевіряє жінку? Наливаючи їй на кілька чарок більше, ніж вона просила. Чоловік хоче бачити з собою супутницю, яка не особливо захоплюється алкоголем.

Ви повинні контролювати ситуацію. Якщо чоловік пропонує вам випити, але ви не вживаєте спиртне, то просто відмовтеся.

Якщо жінка вживає спиртне, то вона повинна випивати в міру. В ідеалі, при такому випробуванні обраниця повинна випити в 2 рази менше алкоголю, ніж чоловік. У такому разі улюблений переконається, що дівчина спокійна до спиртним напоям, і забезпечить вам вдалий і веселий вечір.

Висновок

Підводячи підсумок, варто сказати, що питання про те, як чоловіки перевіряють жінок, – індивідуальний, і розглядати його можна тільки в загальному. Ви повинні пройти всі етапи перевірки, але пам'ятайте, що чоловік може придумати вам унікальні випробування. Так що будьте готові до них. Автор: Катерина Пупкис 22 Серпня, 2018



Категория: Отношения