Юлія Снигирь, Марія Шумакова та інші на презентації кросівок у Москві


Опубликованно 14.02.2019 18:30

Юлія Снигирь, Марія Шумакова та інші на презентації кросівок у Москві

Юлія Снигирь

Вчора у флагманському магазині New Balance на Тверській вулиці в Москві пройшла презентація оновленої моделі кросівок 997H. На вечірку в стилі 90-х заглянули Юлія Снигирь, Марія Шумакова, Олександра Ревенко, Ілля Бачурін та інші.

1/14 Юлія Снигирь

2/14 Олександра Ревенко

3/14 Ілля Бачурін

4/14 Карина Андоленко

5/14 Марія Шумакова

6/14 Денис Родькин

7/14 Ликера Ілляшенко

8/14 Марі Коберідзе

9/14 Ясміна Муратовіч

10/14 Анастасія Меськова

11/14 Євгенія Линович

12/14 Даша Яструбицкая

13/14 Костянтин і Ольга Андрикопулос

14/14 Віталій Козак

Переглянути всі

Переобладнати торговий зал під повноцінне клубне простір, на жаль, не вдалося — мілленіали стіною стояли до фотозоні, де можна було зробити полароидные знімки, більш пересичені тусовщики перебували в черзі за коктейлями (терпіння було винагороджено не у всіх — частина напоїв закінчилася в розпал веселощів), ну а ті, кому видовища важливіше хліба, вважали за краще пройти в зал з вінтажними ігровими приставками і автоматами.

Олександра Ревенко і Юлія Снигирь

Розслабитися після черг можна було в б'юті-корнере, де бажаючим робили "лихий" макіяж в стилі 90-х, ну а потанцювати в тісноті вдалося тільки спеціально навченим людям — в середині вечора глядачів порадували виступом танцюристів брейк-дансу.

Марія Шумакова

Марі Коберідзе

Ясміна Муратовіч

Сабіна Ахмедова

До оновленої моделі взуття додали текстильні вставки, які забезпечують оптимальну вентиляцію, і підошву з карбонової вставкою для кращого забезпечення зчеплення з поверхнею — ожеледь модникам тепер не страшний.



Категория: Шоу-бизнес