У жінки з живота вивалився кишечник після того, як розійшлися шви від кесаревого розтину


Опубликованно 15.01.2019 01:30

У жінки з живота вивалився кишечник після того, як розійшлися шви від кесаревого розтину

Шокуюча історія сталася в Шотландії: у жінки з живота вивалився кишечник після того, як розійшлися шви від кесаревого розтину.

Як повідомляє The Daily Mail, Крейда Бремнер, через п'ять днів після операції, нахилилася в душі, щоб взяти шампунь. Цього було досить, щоб шви розійшлися, а її кишечник буквально вивалився назовні. На щастя, поруч знаходився її партнер Ейдан Джонсон, який допоміг їй добратися до дивана і накинути на рану рушник в очікуванні медпрацівників.

В Королівський лазарет Абердін Крейда була доставлена за допомогою санітарної авіації. Жінці була зроблена операція, після чого її стан здоров'я стабілізувався. На думку медиків, причиною інциденту могло стати те, що хірург, який робив кесарів розтин, дуже коротко обрізав кінець нитки, або ж недостатньо міцно зав'язав вузол.

Крейда зазначає, що вирішила поділитися своєю історією, щоб розвіяти міф про те, що кесарів розтин – легка операція. «Це серйозне хірургічне втручання, проте лікарі не інформують нас про це», - сказала вона.

Варто зазначити, що інцидент стався ще в 2011 році, проте до цих пір цей випадок не вдавався гласності. Після трагічного інциденту Крейда, з допомогою кесаревого розтину, народила ще двох дітей.



Категория: Новости