Жіночий оргазм на 15% збільшує шанси на зачаття дитини


Опубликованно 13.01.2019 00:16

Жіночий оргазм на 15% збільшує шанси на зачаття дитини

Оргазм жінки під час сексу на 15% збільшує шанси на зачаття дитини. Про це повідомляє Metro, посилаючись на дослідження доктора Роберта Кінга з Університетського коледжу Кірка (Ірландія).

У своїй книзі, присвяченій темі оргазму, Кінг стверджує, що при жіночому оргазмі чоловіча сперма буквально «всмоктується» в домінуючий фолікул в яєчнику, підвищуючи тим самим шанси на зачаття.

У дослідження була залучена група з шести жінок у віці від 26 до 52 років, яким належало в домашніх умовах досягати оргазму за допомогою вібратора. Завдяки спеціальній мастилі, що імітує чоловічу сперму, вдалося виміряти затримку псевдоспермы в матці при оргазмі, так і без нього.

Як виявилося, при досягненні оргазму, в жіночому організмі «трималося» на 15% більше псевдоспермы, що підвищувало шансів на вагітність. Кінг не виключає, що секрет цього явища лежить у викиді при оргазмі гормону окситоцину, що викликає перистальтику (хвилеподібні скорочення) маткових труб.

Експерт з фертильності доктор Хана Виснова (Hana Visnova) зазначає, що роль жіночого оргазму при зачатті важлива і з точки зору позбавлення від стресу. Справа в тому, що пари, які намагаються завагітніти природним шляхом, можуть довести заняття любов'ю до звичного рівня і малоинтересного заняття. Це, в свою чергу, може призвести до емоційної нестабільності, проблем у відносинах, смутку, тривоги і навіть сексуальної відчуженості.

Таким чином, бажання доставити партнеру задоволення при фізичній близькості може зіграти важливу роль при зачатті дитини.



Категория: Новости