Магазин інтимних товарів "Шпилли-Віллі і нефритовий жезл" в Москві


Опубликованно 11.12.2018 14:22

Магазин інтимних товарів

В даний час будь-яка пара приділяє достатньо уваги інтимної близькості. Хтось підходить, як мовиться, з почуттям, з толком і розстановкою. А хтось обмежується типовим виконанням подружнього боргу. Тут кожна людина вирішує для себе, як йому буде зручно і комфортно.

У кожної пари свій сценарій розвитку подій в нічній зоні. Однак рано чи пізно настає момент, коли інтимна близькість втрачає свій пікантний смак. Ось як-таки тут багато припускаються помилки, розлучаючись і вирушаючи на пошуки іншого партнера. А адже відносини освіжити можна. І зробити це набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд.

Різноманітність інтимного життя

Спеціально для стійких придумані найрізноманітніші способи "пожвавлення" почуттів. Починати можна з найпростішого — спідня білизна. Сьогодні надіти еротичний наряд може не тільки жінка — в спеціалізованих магазинах представлений гідний асортимент чоловічих колекцій. Є і інші способи, які дозволять запалити вогник пристрасті.

Способи різноманітності Похід у SPA-салон. Мова не йде про звичайні розслаблюючі процедури. Розмова ведеться саме про спільне еротичної масажі, дозволяє отримати задоволення. Зазвичай це відбувається в певній кімнаті, де партнери можуть дивитися один на одного, але роблять масаж їм інші люди. Так вони запам'ятовують прийоми і вдома вже використовують їх на практиці. Це дозволяє їм відкритися для один одного з абсолютно нового боку. Рольові ігри. Це класика жанру. Починаючи від секретарки і закінчуючи мультиплікаційними персонажами — будь-яка пара повинна хоча б раз за весь період відносин взяти участь у такому експерименті. Похід в незвичайне місце. Напевно, це один із самих цікавих способів. Заняття любов'ю в незвичному місці, там, де багато людей, як не можна краще підходить для отримання екстремальних відчуттів. Покупка спеціальних дорослих іграшок. Це цілі гектари для польоту фантазії. Зараз магазинів інтимних товарів настільки багато, що це перестало бути чимось ганебним і непристойним. Купівлею іграшок для дорослих вже нікого не здивуєш, і багато пар користуються цим. Де знайти іграшки?

В магазині "Шпилли-Віллі і нефритовий жезл", наприклад. Він розташований на вулиці Тверська в Москві. Так як магазин зовсім новий, його знають далеко не всі. Проте він вже встиг полюбитися багатьом гостям і жителям столиці. Деякі з них навіть жартома називають його "Нефритовий жезл любові".

У цьому магазині можна знайти все, що завгодно. Від ляльок для чоловіків, так і до вельми цікавих іграшок для жінок. Крім того, в магазині "Нефритовий жезл" є і відмінні варіанти іграшок для пар. Закохані, які не так давно разом або ж вже тривалий час перебувають у відносинах, зможуть знайти для себе щось особливе і дуже цікаве.

Що можна придбати?

Перше, на що варто звернути увагу, це жіночі презервативи. Вони не зовсім поширені, але теж користуються деяким успіхом у жінок. Вони представляють досить незвичайний аксесуар, який дозволить отримати незвичайні відчуття обом партнерам. Використання даного атрибуту дозволить жінці контролювати ситуацію і стати режисером пікантного сценарію.

Друге — "нефритові жезли" веселкового кольору. Нескладно здогадатися, що вони становлять собою. Дуже забавна іграшка для дорослих, що має відповідну форму, солідний розмір і неймовірно красиву райдужну забарвлення. Такий єдиноріг, який дозволить урізноманітнити сексуальне життя з ноткою гумору.

Цікаві за формою вібратори — ще одна популярна позиція магазину. Так, багато хто воліє стандартні форми, проте є окрема категорія дівчат, які воліють незвичайні дизайнерські рішення. Наприклад, у формі спіралі. Це набагато цікавіше і більш захоплююче.

Крім цього, в магазині є маса інших оригінальних іграшок для дорослих, які дозволять отримати максимум задоволення від виконання подружнього обов'язку.

Розташування

Секс-шоп "Нефритовий жезл" притягує покупців навіть своїм місцем розташування. Він знаходиться за адресою пл. Тверська Застава 2, 2 ст.. Шукати його на картах зовсім не важко. Багато магазини з пікантним асортиментом магазини розташувалися на околицях або в задушливих підвалах, а "Шпилли-Віллі і нефритовий жезл" знаходиться в самому серці міста.

Режим роботи

"Нефритовий жезл" можна відвідати в будь-який час, так як працює він цілодобово.

Консультанти магазину допомагають кожному вибрати той чи інший товар. Не потрібно соромитися своїх бажань і переваг. Послужливий персонал допоможе знайти ту саму точку, яка дозволить отримати яскраві відчуття.

Не бійтеся пробувати щось нове, пізнавати межі своєї чуттєвості і сексуальності. Адже життя всього одна і спробувати варто багато. А подібні заклади дозволять вам здійснити всі ваші мрії і бажання. Крім того, асортимент магазину "Шпилли-Віллі і нефритовий жезл" — це ціле джерело ідей для подарунків обом партнерам. Автор: Аліна Биктемирова 9 Грудня, 2018 0 коментарів Показувати: Нові Нові Популярні Обговорювані

Вийти

:) ;) :( :p :] :o :D :-/ :-$ <3 ? Увійти через соцмережі:

Анонімно ? Ви дійсно хочете видалити цей коментар? Видалити ? Причина скарги Небажана реклама або спам Матеріали сексуального чи порнографічного характеру Дискримінаційні вислови або натуралістичний контент Образи або погрози Повідомити Повідомити Коментувати



Категория: Отношения