Ксенія Собчак, Тіна Канделакі і інші гості прем'єрного показу вистави Костянтина Богомолова "АЙ ФАК. Трагедія"


Опубликованно 08.12.2018 23:09

Ксенія Собчак, Тіна Канделакі і інші гості прем'єрного показу вистави Костянтина Богомолова

Ксенія Собчак, Михайло Зигар і Альона Долецька

Учора в Москві відбувся прем'єрний показ вистави "АЙ ФАК. Трагедія" Костянтина Богомолова і Майстерні Бруснікіна, який відвідали багато зіркові друзі та шанувальники творчості режисера. Ділимося усіма подробицями.

В основу постановки "АЙ ФАК. Трагедія", яка була придумана незалежним театральним продюсером Світланою Частка ще на початку 2018 року, ліг роман Віктора Пелевіна iPhuck 10.

Сюжет будується на трьох основних лініях: відносини людини з штучним інтелектом, маргіналізація сексу між людьми і "гіпсове" мистецтво 21 століття як велика цінність.

Світлана Бондарчук

Тіна Канделакі

Головні ролі в проекті виконали Дарина Мороз та Ігор Миркурбанов, а також актори Майстерні Бруснікіна — Данило Газізуллін, Яна Енжаева, Аліса Кретова, Гладстон Махиб, Василь Михайлов Ігор Тітов.

Максим Віторган

Альона Долецька і Ксенія Раппопорт

Олександра Ревенко

За задумом головного художника вистави Лариси Ломакіної лофт на четвертому поверсі вежі "Меркурій" розміром в чотири тисячі квадратних метрів (саме там і пройшла прем'єра) перетворився в єдиний сценічний простір.

Простір це, до речі, стало не тільки сценою для акторів, але й ідеальним місцем для розміщення арт-об'єктів сучасних художників. У "гіпсову" експозиції увійшли твори відомих російських майстрів, частина яких робіт надав Stella Art Foundation — некомерційний російський Фонд, що підтримує сучасне мистецтво.

Мурад і Наталія Османн

Ірина Чайковська

Ілля Бачурін

Катерина Кибовська

Що ж до зоряних гостей заходу, підтримати і привітати Богомолова цим ввечері приїхали Ксенія Собчак і Максим Віторган, Олена Долецька, Світлана Бондарчук, Тіна Канделакі, Наталія і Мурад Османн, Євгенія Линович і не тільки.

Олександр Арутюнов

Євгенія Линович

Ольга Карпуть

Анжеліка Тіманіна з подругою



Категория: Шоу-бизнес