Юлія Барановська, Божена Ринський та інші на відкритті виставки сучасного мистецтва


Опубликованно 07.12.2018 05:23

Юлія Барановська, Божена Ринський та інші на відкритті виставки сучасного мистецтва

Юлія Барановська

Не встиг відгриміти вечір святкування 20-річчя Vogue, як видавничий дім Conde Nast вже зібрав світську Москви на нову вечірку. На цей раз запрошував гостей журнал Tatler. Захід можна було б назвати "Фізики і лірики", адже в залах "Музею сучасного мистецтва" на Петрівці вчора відкрили експозицію, де побутова техніка виставляється нарівні з картинами із запасників галереї.

Оцінити такий діалог технологій і мистецтва прийшли Юлія Барановська, Саті Співакова, Вікторія Шелягова, Галина Юдашкіна, Божена Ринський, Станіслав Черчесов і багато інших. З'явилися на вечорі і Оксана Лаврентьєва з Олександром Цыпкиным. Нагадаємо, після десятиліття Tatler в тусовці ходили чутки про те, що пара сильно образилася на Conde Nast за вільне перекладення історії їхнього кохання на сюжет "Собачого серця" в жартівливому фільмі, знятому до ювілею Костянтином Богомоловим.

Юлія Барановська

Саті Співакова

Галина Юдашкіна

Божена Ринський і Катерина Одинцова

Олександр Ципкін та Тетяна Шахнес

Поліна Киценко і Оксана Лаврентьєва

Ніка Білоцерківська

Анфіса Чехова

Ірина Слуцька

Персонажі світської хроніки, звиклі позувати на тлі барвистих брендованих прес-воллов або розкішних інтер'єрів, садиб, де нерідко проходять столичні вечірки, на цей раз намагалися вписатися в композицію з телевізорами, пральними машинами і холодильниками. Вікторія Шелягова вибрала новітню модель кліматичного комплексу. Втім, можлива вона прийняла його за крематорій піч.

Вікторія Шелягова

Ольга Кабо

Лариса Вербицька

Ясміна Муратовіч

Глафіра Тарханова

Ірина Чайковська

Влад Лісовець

Олександр Сирадекиан

Ілля Бачурін

Єгор Кончаловський

Крім побутової техніки, скульптур і картин гості могли помилуватися і на балетний номер, який перед присутніми виконали прем'єри Великого театру Ганна Тихомирова та Артем Овчаренко.

Ганна Тихомирова та Артем Овчаренко

Артем Овчаренко, Станіслав Черчесов, Ганна Тихомирова



Категория: Шоу-бизнес