Яна Рудковська, Віра Брежнєва, Ксенія Собчак та інші на святкуванні 20-річчя Vogue


Опубликованно 05.12.2018 00:42

Яна Рудковська, Віра Брежнєва, Ксенія Собчак та інші на святкуванні 20-річчя Vogue

Ксенія Собчак

Понеділок — день важкий, але явно не для столичних тусовщиків. Принаймні, на цьому тижні. Вибравшись з танцполу Сімачова і недільних бранчів де-небудь на Патриках, московська світська публіка продовжила гуляння ввечері понеділка.

Привід був цілком гідний — російський Vogue відзначає 20-річчя. Як і належить виданню такого рівня відзначали з розмахом: для розпиття коктейлів зняли приміщення Нової Третьяковській галереї, а в гості покликали головних зірок хроніки, таких як Ксенія Собчак, Тетяна Навка, Тіна Канделакі, Віра Брежнєва, Альбіна Джанабаєва, Яна Рудковська, Крістіна Орбакайте і багатьох інших.

1/43 Віра Брежнєва

2/43 Рената Литвинова

3/43 Тетяна Навка

4/43 Поліна Гагаріна

5/43 Ксенія Собчак

6/43 Маша Федорова

7/43 Надія Міхалкова

8/43 Яна Рудковська

9/43 Катерина Вілкова

10/43 Оксана Акіньшина

11/43 Світлана Бондарчук

12/43 Діма Білан

13/43 Вікторія Шелягова з чоловіком

14/43 Ляйсан Утяшева і Павло Воля

15/43 Ганна Чиповская

16/43 Альона Ахмадуліна і Катерина Вілкова

17/43 Ганна Міхалкова

18/43 Тіна Канделакі

19/43 Крістіна Орбакайте

20/43 Саті Казанова

21/43 Юліанна Караулова

22/43 Ясміна Муратовіч

23/43 Галина Юдашкіна з чоловіком

24/43 Олена Пермінова

25/43 Інга Берман

26/43 Владислав Лісовець

27/43 Ганна Івченко

28/43 Саті Співакова

29/43 Катерина Одинцова

30/43 Вікторія Борисевич

31/43 Інна Малікова

32/43 Наталія Давидова

33/43 Ольга Свіблова і Алла Вербер

34/43 Поліна Киценко

35/43 Наталія Якимчик

36/43 Костянтин і Ольга Андрикопулос

37/43 Ігор Гаранін

38/43 Надія Сисоєва

39/43 Марія Миногарова

40/43 Михайло Друян

41/43 Наталія Бардо

42/43 Євген Заболотний

43/43 Катерина Варнава

Переглянути всі

На пардном вході запрошених зустрічали проекції головних обкладинок Vogue Росія, починаючи з першої — тієї самої, з Кейт Мосс і Амбер Валлеттой, знятої Маріо Тестіно.

Альбіна Джанабаєва

Перша половина вечора, як і зазвичай, видалася дуже метушливим: журналісти зграйками носилися від однієї знаменитості до іншої, Вікторію Шелягову в розкішному червоному сукні з рюшами традиційно не хотіли відпускати фотографи, чоловік Шеляговой стоїчно спостерігав за ажіотажем, тримаючись осторонь і любовно фіксуючи хвилини слави на відео.

Ксенія Собчак з Алісою і Юлією Рубан

Головний редактор Vogue Маша Федорова на правах господині намагалася нікого не обділити увагою — її яскраво-червоне пальто з хутряною обробкою і, звичайно, квітковим принтом (квіти — головний мотив вечора) спалахувало в різних частинах залу з блискавичною швидкістю.

Випивши шампанського і поділившись один з одним останніми світськими новинами, гості потягнулися до парадних сходах, де вже в променях прожекторів з'явилися Джонатан Ньюхаус, голова Conde Nast International, і встигла переодягнутися в блискаюче чорно-сріблясте плаття Маша Федорова.

Олена Пермінова, Маша Федорова і Віра Брежнєва

Джонатан Ньюхаус і Маша Федорова

Атмосфера в залі, між тим, стала майже домашній: Михайло Друян по-свійськи прихопив порожній стакан, залишений кимось із гостей в не найкращому місці, хтось не без снобізму буркнув "Як на сільській дискотеці", прокоментувавши таким чином вибір ді-джея на користь пісні "Міражі", ну а Інга Берман і Ганна Івченко все ще намагалися зробити ідеальне фото на тлі заповітних об'ємних букв Vogue, навіть коли Маша Федорова вже вимовляла урочисту промову про те, як лихий пострадянської панянки Vogue виростив розкішну світську леді.

Здавалося б, коли стільки років йдеш в авангарді моди, є ризик далеко забігти вперед, залишитися один на один з поколінням Z, яке сьогодні є в цьому залі. З їх oversize, дикими кросівками та іншим streetwear, але ж Vogue — це не тільки елегантність і розкіш, це ще й виклик. Це не тільки традиції, але і сміливість,

— зазначила у своєму зверненні до публіки Маша Федорова.

Гості ж у цей вечір згадували, як в їх житті з'явився Vogue і за що вони люблять модний глянець.

Vogue — це завжди щось закордонне, іноземне, красиве, гламурне. У мене була фотосесія для журналу Vogue кілька років тому, і це було дуже стильно і сексуально,

— поділилася Тетяна Навка, яка прийшла на вечір у сукні від Валентина Юдашкіна і з задоволенням позувала в парі з дизайнером.

Тетяна Навка та Валентин Юдашкін

Я зберігаю журнали Vogue і Tatler, скажу чесно. У мене їх дуже багато, будинки погрожують, що їх викинуть, але вони як гарна книга. Хочеться більше красивих зйомок. Я навіть сторінки вириваю з тим, що особливо сподобалося — це лежить в окремій папці. Я вважаю, що глянець повинен бути недоторканним, і там не треба писати ні про місячні, ні про дієти — він повинен залишитися просто красивими картинками. І без обговорення феміністських тим!

—відверто зізналася Вікторія Шелягова.

Далі світло в залі приглушили, а на стіну почали проектувати відео. То Vogue не схотів відставати від свого "брата" видавничому дому, то Conde Nast розсудив, що після вересневого сеансу на десятилітті Tatler втрачати все одно нічого, але ювілей Vogue теж зазначив у кінематографічній формі.

Святкування 20-річчя Vogue

У порівнянні з перекладенням сюжетів російських класиків на реалії світських хронік, учиненном Костянтином Богомоловим, тепер все вийшло просто, без соціальної, але з гламурним підтекстом: Анна Шатилова зачитала підводку, завершивши її фразою "Гэсс вер ай ем", Поліна Гагаріна заспівала Vogue Мадонни, інші ключові персони, серед яких були Світлана Бондарчук, Наталія Водянова, Аніта Гиговская, Рената Литвинова, змінювали один одного на екрані в ритмі кліпового монтажу і танцювальних рухів вог. Завершувалася відеозамальовка речитативом з іменами сучасних російських брендів від Nina Donis до Walk of Shame.

Поліна Гагаріна, Ляйсан Утяшева і Павло Воля

Знайшлася знову роль і для Олександра Терехова — не згас у нашій пам'яті ще образ сумного Пушкіна, втілений дизайнером для фільму Tatler, як Терехов вже постав на екрані напіводягненим. Враховуючи широко обговорювану образу Оксани Лаврентьевой з "Русмоды" на Conde Nast, Терехов, здається, все-таки має право гуляти сам по собі.

Після демонстрації відео всіх запросили піднятися по сходах у новий зал, де під склепіннями Третьяковки для гостей влаштували справжнє шоу проекцій, підготовлений студією "Сила світла".

Іван Дорн

Ну а завершував вечір концерт Івана Дорна. З'явившись перед публікою в темних окулярах і комбінезоні від Gucci, співак виконав попурі з каверів пісень інших виконавців: від "Гостей з майбутнього" до, звичайно, Мадонни — пісня Vogue беззастережно була гімном вечора.

Після цього найстійкіші ще залишилися танцювати, але за всіма прикметами було ясно, що свято підходить до кінця: офіціанти фотографувалися з Вірою Брежнєвою, Поліна Киценко — з прессволлом, у соцмережах почали мляво обговорювати відсутність Альони Долецької.



Категория: Шоу-бизнес