Жіночі презервативи: як одягати, відгуки. Жіноча контрацепція


Опубликованно 02.12.2018 07:20

Жіночі презервативи: як одягати, відгуки. Жіноча контрацепція

Заняття любов'ю завжди приносить позитивні емоції. Крім того, надає велику користь для організму. Гормони, що викидаються в кров, наділяють людину позитивними емоціями і допомагають зняти стрес і втому. Крім того, люди, що займаються любов'ю частіше, довше залишаються молодими і набагато краще розуміють один одного.

Для людини дуже важливо знаходити не тільки моральний контакт з партнером, але і фізичний. На початкових етапах відносин присутні тільки поцілунки і дотику. Але коли закохані стають все ближче, природа підштовхує їх до більш сильної фізичної близькості.

Можливі наслідки

Однак не все відбувається так гладко. Іноді наслідки можуть бути зовсім не веселими. Одне з них - незапланована вагітність. Вона завжди супроводжується низкою конфліктів, сварок і недопонимая, що, власне, може віддалити один від одного навіть подружжя. Адже дитина може стати проблемою, якщо молоді люди зовсім і не хотіли поки що бути батьками. Але все ж найстрашніше наслідок - зараження від партнера захворюваннями, що передаються статевим шляхом, від яких неможливо вилікуватися.

Такі захворювання просто-напросто "з'їдають" людину зсередини. Він повільно втрачає сили, часто хворіє і бореться за здоров'я кожен день. Адже все це може статися навіть після випадкової зв'язку на вечірці. Ніхто не застрахований від цього і важливо завжди бути напоготові і тоді не буде ніяких проблем.

Щоб уникнути несприятливих і небезпечних наслідків існують способи контрацепції (тобто методи, що допомагають уникнути незапланованої вагітності й передачі захворювань, що передаються статевим шляхом).

Насправді їх дуже багато, але ми розглянемо найбільш часто використовувані і популярні.

Види методів контрацепції

Найпоширенішим з них є чоловічий презерватив. Він являє собою довгастий мішечок, який надівають чоловіком на ерегований член, що дозволяє повністю виключити попадання сперми в піхву жінки. Крім того, саме чоловічий презерватив дозволяє практично виключити як небажану вагітність, так і небезпечні захворювання.

Презервативи зараз можна купити майже на кожному розі. Однак слід зазначити, що користуватися дешевими варіантами зовсім не слід. Так, ви заощадите гроші, але ці вироби не зможуть гарантувати вам повну захищеність. Краще всього підійдуть перевірені часом аптечні презервативи. Вони, звичайно, коштують дорожче, але зате ви будете впевнені в якості і не станете переживати. Найбільш актуальною маркою є Durex. Дана марка користується великою популярністю в Європі і США.

Єдиний мінус презерватива полягає в тому, що в процесі "посиленої роботи" презерватив може порватися. Тому безпосередньо перед статевим актом слід перевірити його на міцність". Потрібно максимально акуратно витягти його з фольги і надіти, не пошкодивши сам презерватив. Тоді він "врятує" вас і вашого партнера від гіршого. Що таке жіночий презерватив?

Крім того, багато людей не знають, але існують жіночі презервативи - спосіб жіночої контрацепції.

Що ж це? І як виглядає жіночий презерватив? Він являє собою двосторонній ковпачок з кільцями, одна сторона якого вводиться в матку жінки, а інша залишається зовні. Одягають його безпосередньо самі жінки. Як одягати жіночі презервативи.

В даному розділі ви дізнаєтеся, що це таке і як цим користуватися.

Для початку потрібно розібратися, як же все-таки використовувати жіночий презерватив. Існує наступна інструкція. Перед тим, як одягати жіночий презерватив, треба правильно і акуратно розкрити упаковку нічого не пошкодивши. Далі необхідно тримати презерватив в руках таким чином, щоб внутрішнє кільце знаходилося на рівні піхви. Потім потрібно здавити внутрішнє кільце таким чином, щоб воно набуло видовжену форму. І далі кожна жінка приймає зручну для неї позу для введення.

Слід зазначити, що як одягати жіночі презервативи зрозуміти нескладно, однак на практиці видно, що зробити це вдається далеко не з першого разу. У більшості випадків жінка може відчувати дискомфорт або навіть біль. Саме тому даний метод контрацепції не дуже поширений. Однак існують жінки, які зовсім не розуміють, як одягати жіночі презервативи.

Другим за частотою використання методом контрацепції є таблетки (гормональні препарати), які блокують процес овуляції (тобто вихід яйцеклітини в матку і зустріч зі сперматозоїдами). В даному випадку чоловік може виробляти процес сім'явипорскування не побоюючись того, що жінка завагітніє.

Прийом таких препаратів здійснюється постійно і у чітко визначений час. Але тут потрібно виключити можливість "забудькуватості". Інакше цей спосіб вам не допоможе.

Проте слід врахувати, що підбирати такі препарати повинні виключно лікарі. Краще всього пройти повне обстеження, щоб вибрати підходять саме вашому організму. Однак слід бути акуратним. Наслідки можуть бути незворотними.

В більшості випадків це відноситься до молодих жінок, які не народжували.

Ці два методи найбільш часто використовуються дівчатами. Далі можна сказати про загальні методи

Багатьма людьми застосовується так звана "природна контрацепція". Вона передбачає перерваний статевий акт (тобто витяг статевого члена чоловіка з піхви жінки безпосередньо перед еякуляцією), календарний метод (тобто відстеження овуляції за допомогою звичайного календаря і виключення занять любов'ю за три дні до і три дні після овуляції).

Також деякі встановлюють спіраль всередині матки жінки. Спіраль встановлюють тільки лікарі. Вона являє собою невеликий предмет, частини якого з двох сторін перекривають шлях сперматозоїдів до яйцеклітини. Зазвичай термін її служби складає декілька років.

Поради

Ніколи не забувайте, що підбір контрацепції - справа відповідальна, так як завжди треба думати наперед. Якщо ви дуже переживаєте, так як постійно займаєтеся любов'ю з вашим партнером, краще перестрахуйтеся і пийте таблетки. Але якщо ви не зневажаєте випадковими зв'язками, вам на допомогу прийдуть презервативи. Будьте обережними і пам'ятаєте, як користуватися жіночими презервативами. Автор: Аліна Биктемирова 1 Грудня, 2018



Категория: Отношения