Гель-змащення Contex Strong: як використовувати, відгуки


Опубликованно 01.12.2018 22:36

Гель-змащення Contex Strong: як використовувати, відгуки

Заняття любов'ю - справа дуже інтимна. Воно дозволяє людям повністю розслабитись і відкритися один перед одним, можливо, навіть зовсім у новому світлі для партнера.

Однак існують моменти, які змушують користуватися додатковими засобами для поліпшення сексуального життя. Це можуть бути іграшки, рольові ігри і взагалі все, що завгодно.

Одним з таких засобів є гель-змащення Contex Strong. Вона являє собою лубрикант, який дозволяє чоловікові "дістатися до глибини вашої душі". Суть гель-змащення Contex Strong полягає в тому, що іноді у партнерів виробляється недостатньо природного мастила, тому потрібно "допомога". Найчастіше це відбувається після народження дітей або постійного стресу.

Також він застосовується, якщо партнери вирішили провести якісь експерименти в своє інтимне життя.

Склад гелю-змазки: вода, гліцерин, молочна кислота, масло кмину, этилэксаноат, карбоксиметилцелюлоза, карбомер.

Це стандартний склад, але можна придбати товар і з додаванням будь-яких додаткових ароматизаторів. У яких випадках варто користуватися?

Лубрикант варто використовувати під час анального сексу, при використанні іграшок, при нетрадиційних сексуальних відносинах.

Як правильно користуватися? Перед застосуванням необхідно видавити невелику кількість мастила на руку. Потім нанести на статеві органи, іграшки або щось інше. Якщо необхідно, то додайте ще мастила.

Плюси гель-змащення Contex Strong

Перший: відсутність запаху. Багатьом людям різного роду неприємні запахи, тому вони воліють кошти, не мають запаху. До того ж, алергічних реакцій на запах не може виникнути.

Другий: інтимний гель-змащення Contex Strong не залишає слідів на тканини. Це величезний плюс, так як нікому неприємно бачити плями на одязі.

Третій: гель-змащення Contex Strong реалізується за доступною ціною. Мінуси

Він всього один: невеликий обсяг. Цього тюбика не вистачить надовго.

Відгуки про гелі-змащення Contex Strong

Гель-змазка перебуває на ринку не дуже давно, але вже встигла здобути популярність серед багатьох користувачем і добитися їх розташування. Однак існують різні думки про даному лубриканте, все залежить від уподобань, фінансових можливостей і думок людей.

Багатьом лубрикант подобається завдяки відсутності запаху і гелевою, але, тим не менш, густої консистенції. Це дозволяє швидше розподілити необхідну кількість на ділянки тіла і не тільки.

Але деякі люди все одно вважають його ціну завищеною. Із-за невеликого обсягу люди не хочуть купувати цей продукт. Тим не менш, ціна досить прийнятна в порівнянні з іншими подібними марками.

Певна частина людей вважає за краще використовувати ароматизовані засоби. Тут додати нічого не можна, так як засіб зроблено для іншої категорії громадян.

Деякі пари вважають, що даний засіб відмінно підходить для анального сексу. Воно забезпечує гарне ковзання, завдяки чому перший і всі наступні рази будуть безболісними у всіх готових до цього людей.

В цілому, можна сказати, що гель-змазка показує досить хороший ефект, незважаючи на невисоку ціну. Можна поставити йому тверду четвірку. Автор: Аліна Биктемирова 1 Грудня, 2018



Категория: Отношения