Зелений оксамит: де використовується і з чим поєднується


Опубликованно 30.11.2018 00:46

Зелений оксамит: де використовується і з чим поєднується

Вибираючи текстуру та матеріал для створення дорогого вбрання або предмета інтер'єру, деколи доводиться дуже непросто. Адже підібрати щось дійсно розкішне з усього асортименту, завдання не з легких. У цьому сезоні одним з наймодніших і разом з тим «багатих» матеріалів став оксамит. Його широко застосовують як в обробці меблів і приміщень, так і в якості матеріалу для одягу і взуття. У статті ми розповімо про те, як і для чого використовується зелений оксамит. Властивості тканини

Насамперед, слід зазначити всю красу і витонченість даного виду тканини. Оксамит з давніх часів вважається матеріалом для нарядів коронованих осіб З тих пір змінилося чимало, проте ставлення до оксамиту залишилося колишнім. Цей м'який і по-справжньому розкішний матеріал заслуговує найпильнішої уваги.

Особливість його полягає в тому, що при визначеному напрямку ворсу, колір матеріалу змінюється, і створюються відблиски. Такий ефект дає матеріалу перевагу перед іншими і вигідно виділяє його з інших видів. А особливо вражаюче виглядає тканина смарагдового кольору, що наочно підтверджує наступне фото зеленого оксамиту.

Незважаючи на те, що матеріал довгий час був в тіні і вважався скоріше святковим, сьогодні він знову на піку моди. Як ми вже говорили раніше, тканина широко використовується для оббивки меблів, індивідуальних елементів і облицювання стін. Дизайнери воліють цей матеріал в класичному інтер'єрі, а також богемному стилі. Однак окремі деталі або навіть меблі з оксамиту прекрасно вписується практично в будь-який сучасний дизайн.

Наприклад, одним з найпопулярніших на сьогоднішній день крісел для жіночого столика, є крісло-пуф із зеленого оксамиту. Розкішний вигляд цього виробу, до речі, не завжди говорить про його високу вартість. Тому і користується величезним попитом не тільки у забезпечених жінок.

Зелена оксамитова тканина в одязі

Незважаючи на явні переваги оксамиту, при складанні образу з цим матеріалом, потрібно бути максимально акуратним. Адже надмірне його вживання в одному луці, обіцяє повного провалу і навіть вульгарні вбрання. Тому якщо вам по душі оксамит, не варто використовувати його у великих кількостях. До того ж, сьогодні тканина використовується не тільки для вечірніх нарядів, але і в повсякденному одязі. Плаття з оксамиту

Найпопулярнішим видом одягу з оксамиту є сукню. Відкинувши всі стереотипи, відтепер його можна носити у повсякденному житті, не чекаючи свята. Сукню з зеленого оксамиту саме по собі досить самодостатньо. Тому зайвий декор, як правило, тільки псує весь вигляд і здешевлює наряд. Що стосується аксесуарів, то вибирайте прикраси в будь-якому стилі: бохо, класика, ретро і т. д.

Адже просте і лаконічне сукню, чудово поєднується з багатьма стилями. Взуття для цього наряду краще вибирати також максимально просту. Це можуть бути як туфлі на стійких підборах з прихованою платформою, дуже популярні в цьому році, так і улюблені зношені кеди. Як ви пам'ятаєте, сьогодні модно все, що зручно і красиво. Так чому б не скористатися цим? Комбінезон для виходу в світ

Якщо ви збираєтеся на вечірку або вечерю і зовсім не знаєте, що вдягнути, то рекомендуємо придивитися до комбінезона з оксамиту. Сміливе поєднання зеленого м'якого матеріалу та вільної литої форми комбеза — приверне увагу до вашої персони і надасть вам особливого шарму! Додайте до нього витончені туфлі на високих шпильках і класичну червону помаду. Будьте впевнені, у цей вечір вам не буде рівних! Зелений піджак

Якщо ви поки не готові до настільки сміливим експериментам і тільки придивляєтеся до зеленого оксамиту, то радимо звернути увагу на піджаки з цього матеріалу.

Крім очевидної зручності, цей предмет гардероба додасть жіночності і прикрасить вас навіть разом з найпростішими брюками або спідницею. Для прогулянки по місту вибирайте оксамитовий піджак в дуеті з джинсами і балетками.

А для відповідальних переговорів – молочний топ, туфлі на підборах і спідницю-олівець. Оксамитові штани

Для сміливих модниць дизайнери приготували справжню сенсацію — вільні штани з оксамиту! Зрозуміло, що дозволити собі подібні зможуть далеко не всі жінки. І справа не тільки в особливостях фігури, але і в тому, що такий вид низу виглядає досить яскраво і незвично.

Вибираючи штани із зеленого оксамиту, пам'ятайте про те, що всі погляди перехожих будуть спрямовані на ваші стегна і ноги. Тому стилісти рекомендують вибирати їх тільки жінкам і дівчатам з ідеальними або близькими до того формами. Тут же постає питання, з чим їх поєднувати?

Насправді, немає чітких правил носіння штанів з оксамиту, але існують тенденції. У цьому сезоні особливо популярно поєднання подібних предметів зі спортивними футболками. Причому вони повинні бути непросто призначеними для тренувань, а з зображенням логотипу або кількох смужок.

Вибираючи штани з темно-зеленого оксамиту, краще додати до них світлий верх. Наприклад, футболку мерехтливої або молочного відтінку. Автор: Холлі Голайтлі 28 Листопада 2018



Категория: Мода