Собака є для жінок кращим засобом від безсоння


Опубликованно 29.11.2018 15:34

Собака є для жінок кращим засобом від безсоння

Поруч з собакою жінки висипаються краще, ніж поруч з кішкою або зі своїм партнером. Про це, як повідомляє Health Medicine Network, свідчать дослідження Canisius College.

Як виявилося, жінки, які сплять з більш ніж однією собакою, зазвичай лягають спати раніше і, відповідно, встають рано вранці. При цьому, як відзначають дослідники, у них відзначається хороша якість сну. Експерти пояснюють це тим, що жінка почуває себе поруч з собакою більш комфортно і безпечно, ніж з людиною.

У дослідження були залучені 962 дорослі жінки. Так, кошатницы зізналися, що після сну з кішкою вони відчувають себе менш відпочилими. А от 7% жінок, які відходили до сну в гордій самоті, в підсумку краще висипалися.

Що стосується присутності партнера в ліжку, то лише 13% опитаних жінок зізналися, що під час сну притискаються до неї. А ось 63% респонденток, навпаки, відштовхують партнера, щоб він не заважав їм спокійно спати. Крім цього, представниці прекрасної статі більш чутливі до сторонніх звуків (наприклад, до хропіння).

Примітно, що дослідження Sleep.org свідчили про те, що чоловіки краще висипаються, коли сплять поруч з жінкою.



Категория: Новости