В чому ходити вдома: особливості вибору, фото


Опубликованно 29.11.2018 00:36

В чому ходити вдома: особливості вибору, фото

Дуже рідко жіночий підлогу надає значення домашньому стилю. Ми звикли вбиратися і крутитися перед дзеркалом напередодні виходу з будинку. Так, відвідування театру, прогулянка з друзями або просто похід в магазин – привід привести себе в порядок, в той час як вдома багато воліють носити старий пошарпаний життям» халат або розтягнуті спортивні штани.

Це величезна помилка жінок, з якої неодмінно потрібно боротися, і приділяти більше часу питання: «В чому ходити вдома?». Адже не дарма кажуть, що зовнішній вигляд жінки – запорука її гарного настрою і навіть самопочуття. А від цього, як відомо, залежить атмосфера в будинку. Про те, що краще носити вдома, як правильно комбінувати речі і виглядати добре в будь-який час доби, читайте далі.

Вибираємо комфортні речі для дому

Якщо ви вирішили переглянути свої погляди, і задумалися про те, у чому ходити вдома, тоді в голові відразу виникають деякі питання. Один з перших – комфорт при носінні домашніх речей. Так, якщо ви маєте можливість придбати домашню одяг у магазині, в першу чергу звертайте увагу на матеріал, з якого вона пошита. Найчастіше, зручний одяг для будинку робиться з трикотажу або інших бавовняних матеріалів. Ці тканини дозволяють тілу дихати, при цьому підтримуючи його природну температуру.

Також важливо враховувати шви. Вони не повинні бути розпатланим і нерівними. Акуратні лінії з ниток – одна з ознак якості одягу. Обходьте стороною синтетику і неприємні на дотик речі. Вони будуть викликати подразнення шкіри, свербіж, і шкіра не буде дихати. Це може спровокувати не тільки почервоніння, але і різні дерматологічні захворювання. Дуже важливо: дизайн домашньої одягу

Тим, хто вирішив приділити увагу питанню про те, у чому ходити будинку, потрібно обов'язково враховувати дизайн речей. Незважаючи на те, що вдома ми часто бруднимося і можемо зіпсувати речі, потрібно віддавати перевагу моделям та дизайну, який нам по душі, а не тому, що не шкода буде викинути.

Сьогодні існують спеціальні магазини, де можна знайти не просто халати, піжами, домашні трико, але і красиві речі різних моделей і дизайну. Завдяки їм ви будете виглядати стильно не тільки при поході на вулицю, але і вдома.

Бути красивою і привабливою потрібно завжди, незалежно від того, на прогулянці чи ви проводите час за переглядом фільму на дивані з улюбленою людиною. Тому ретельно обміркуйте, в чому ходити вдома, щоб вам було б не просто зручно, але й приємно. Практичність

Жінка багато часу проводить на кухні під час готування, також нам часто доводиться стояти на колінах під час прибирання – все це може зашкодити зовнішньому вигляду домашнього одягу. Вона мажеться, з'являються затяжки, іноді навіть невеликі дірочки. Тому при виборі одягу для будинку потрібно врахувати і практичність тканин.

Якісні речі легше «переживають» численні прання, шкарпетки, прасування і прослужать вам дуже довгий час, не втрачаючи колишнього зовнішнього вигляду. Нерідко синтетичні кофтинки і штани стають тьмяними, розтягнутими і непридатними до шкарпетці вже після першого прання. Тому коли вибираєте одяг для дому – не економте на ній. Костюм для будинку

Часто дівчата і жінки губляться, коли планують купівлю домашніх речей. Їх вибір настільки різноманітний, що іноді не знаєш, чому віддати перевагу. Так, самий оптимальний варіант жіночого одягу для дому – костюм, що складається з кофти і зручних штанів, футболки та шорти, майки та спідниці. Такі варіанти вже сформованих комплектів полегшують покупку. Проте не варто розслаблятися і хапати все, що зібрано в милі дуети. Необхідно ретельно підібрати речі, які підходять під фігуру, і обов'язково враховувати практичність і якість матеріалу.

До того ж, якщо є можливість, можна купити два-три костюми абсолютно різної комбінації, фасону та дизайну. Це перетворить сірі будні в більш різноманітні і веселі. Також важливо вибирати костюми для будинку по сезону: взимку – більш щільні, м'які. Влітку потрібно віддати перевагу легким і ніжним матеріалів. Домашні спідниці

Для тих, хто не є шанувальником кежуал-стилю, можна залишатися жіночною і ніжною і вдома. Для цього потрібно придбати пару спідниць для домашнього використання. Важливо вибрати для будинку наряд, яка не буде утрудняти рухів, середньої довжини. Також все повинно бути виконано з приємного матеріалу.

Спідницю, яку ви вирішили носити вдома, можна доповнити відповідним верхи, взимку трикотажної кофтиною, влітку – майкою або футболкою з дихаючої тканини. Якщо в будинку прохолодно, тоді відмінним доповненням трикотажної спідниці стане светр оверсайз, виконаний великою в'язкою. Ходити вдома у взуття з натуральної овчини і подібній одязі з теплих матеріалів – особливе задоволення. Сукні для будинку

Багато стилісти наполегливо рекомендують жінкам носити сукні не тільки на вихід, але і вдома. Найчастіше вони зшиті з віскози, бавовни або трикотажу, що дуже зручно в користуванні. Також важливо звернути увагу на фасон сукні для дому. Воно повинно бути просторим, і в той же час ніжний і жіночним. Підкреслити ці достоїнства жінки – головне завдання наряду.

Влітку домашнє плаття можна замінити на легкий сарафан. Його можна носити як самостійну частину гардеробу, так і поєднувати з майкою або футболкою. Він чудово підкреслить лінію ключиці і додасть образу витонченість.

Халат

Для тих, хто жити не може без домашнього халата, були придумані веселі, яскраві, стильні і в той же час зручні і практичні моделі. Тому необхідно позбутися від старих, рваних і пошарпаних халатиків і замінити їх новими, більш гідними варіантами домашнього одягу.

Сучасні виробники шиють халати жіночних моделей з міцних матеріалів, які прості у догляді, приємні на дотик і добре носяться. Для худеньких хорошим варіантом стане короткий халат вільного крою, для більш пишних форм потрібно вибирати моделі із завищеною лінією талії. Одяг для сну

Для сну прийнято використовувати нічні сорочки і піжами. Вони повинні бути з натуральної тканини, яка приємна до тіла і не сковує рухів. Також при виборі такого виду одягу потрібно приділяти особливу увагу дизайну.

Що стосується матеріалу, то найпопулярнішим для пошиття таких виробів є бавовна. Завдяки натуральному складу він дозволяє шкірі дихати і не пріти навіть в спекотні літні ночі. Для зими необхідно вибирати піжами з фланелевого матеріалу.

Незважаючи на те, що комфортний одяг для дому, насамперед, вільна і не обтяжує руху, вона не повинна бути безформною і балахонистой. Тому вибирати той чи інший комплект або речі окремо потрібно підходящого розміру.

Багато дівчат і жінки вибирають в якості одягу для сну воістину величезні футболки, штани, виправдовуючи це комфортом. Насправді далеко не всі красиві піжами, нічні сорочки є незручними. Багато з них сьогодні виготовлені з хорошої бавовни. Автор: Анастасія Михайлюк 27 Листопада, 2018



Категория: Мода