Ксенія Собчак та інші гості на презентації модної в Москві


Опубликованно 28.11.2018 14:12

Ксенія Собчак та інші гості на презентації модної в Москві

Армида і Ксенія Собчак

Справжні модниці вже давно активно планують гардероб на майбутній сезон — огляди весняно-літніх колекцій відбулися на Тижнях моди у вересні і жовтні, і нові творіння вже надходять в бутіки. Деякі дизайнери вирішили бути присутніми на старті продажів. Так, італійський модельєр Фаусто Пуглиси прилетів до Москви, щоб зустрітися з шанувальниками свого бренду і представити нову колекцію.

Серед гостей коктейльної вечірки, яка пройшла 26 листопада в галереях "Пори Року", були Ксенія Собчак, Ясміна Муратовіч, Інга Берман і інші представники столичної світської тусовки.

Ксенія Собчак

Ксенія Собчак і Фаусто Пуглиси

Розслаблену клубну атмосферу вечора надавало оформлення бутіка — стійки з неоновим підсвічуванням нагадували вогні дискотеки. Всі присутні перебували у відмінному настрої, а головні зірки вечірки — Ксенія Собчак і Фаусто Пуглиси — охоче фотографувалися з присутніми. Втім, знайомих осіб, яких ми звикли бачити поряд з Ксением Анатоліївною, на вечірці було небагато.

Нагодою скористалися не такі знайомі обличчя — біля однієї з головних зірок світської Москви швидко утворився новий коло ще не настільки помітних перонажей з тусовки. Ну а сама Собчак явно прийшла скоротати час в очікуванні сезону новорічних корпоративів.

Бутік Fausto Puglisi

Армида і Ксенія Собчак

Ясміна Муратовіч і Фаусто Пуглиси

Інга Берман

Анжеліка Тіманіна

Артем Овчаренко і Ганна Тихомирова з дочкою Тайрой



Категория: Шоу-бизнес