Спідниця зі штучної шкіри: правила догляду та модні поєднання


Опубликованно 28.11.2018 04:26

Спідниця зі штучної шкіри: правила догляду та модні поєднання

Шкіра і замша є одними з найбільш популярних матеріалів в осінніх колекціях одягу цього сезону. Але тільки при правильному догляді і обігу одяг буде служити довго, виглядаючи при цьому абсолютно новою. Існує кілька важливих правил з підбору модних поєднань, які дозволять завжди виглядати приголомшливо. Куди надіти шкіряну спідницю?

Всупереч застарілого думку про дуже яскравому і яскравому вигляді шкіряних спідниць, сучасні моделі доречні для концерту класичної музики або батьківських зборів. Підібрати, залежно від довжини, кольору і фасону, комплекти для абсолютно будь-якого заходу не складе праці.

Плісирована спідниця зі штучної шкіри є однією з популярних новинок, не залишають подіуми вже який сезон. Вона прекрасно поєднується з видовженими піджаками і блузками вільного крою. Більш того, такий елемент гардеробу виглядає незвично, але й не помітно, незважаючи на те що це шкіра. Тому плісирована спідниця підійде і під офісний дрес-код, а в поєднанні з блузою кольору фуксії і для походу на вечірку. Вибір фасону і довжини

Спочатку слід вибрати тип шкіряній спідниці, що відповідає вашій індивідуальності і нагоди, до якого вона підбирається. Багато що залежить від правильного вибору довжини і дизайну. Деякі дами можуть вибирати довжину midi, образ з нею буде виглядати дорого, елегантно і жіночно. Але більшість дівчат – особливо тих, хто відчуває вуличну моду – безумовно вибирають міні. Це залежить від випадку і враження, яке ви бажаєте зробити: професійної, сексуальною і спокусливою або серйозної дівчини. Для ділового або консервативного комплекту виберіть спідницю довжиною до коліна і нижче.

Спідниці найчастіше мають три фасону: олівець; спідниця-сонце; плісировані.

Спідниця олівець з штучної шкіри довжиною нижче колін виглядає приголомшливо, скромно, стримано, але одночасно дуже сексуально. Вона добре поєднується з вільним верхи, наприклад, блузою, об'ємним свитшотом або светром. У цьому сезоні актуальні короткі спідниці у вигляді трапеції, їх можна зустріти буквально в кожному магазині в самих різноманітних колірних варіаціях. Для середньої довжини слід вибирати легкий матеріал, тонку шкіру. Кольорові варіації

Безумовно, сьогодні вибір настільки широкий, що без праці можна знайти спідницю зі штучної шкіри практично будь-якого відтінку. Але до чорного легше підбирати одяг, він універсальний, підходить до всіх кольорів. До того ж в залежності від верху поєднання з чорним оптимально на будь-який випадок. Однак, експериментуючи з різними кольорами, цілком можна знайти цікаве рішення, яке буде виглядати незвично, при цьому роблячи ваш образ цікавіше і виграшніше.

Як правило, світла сорочка вільного крою ідеально поєднується з чорною спідницею. Але такі базові кольори виглядають практично зі всім, вони також будуть вигравати в комбінації з коричневою, помаранчевої або бежевою спідницею. Кольорові вимагають деякої обережності у виборі, щоб вони добре поєднувалися.

Кольоровий, яскравий верх стане важливим елементом літнього гардероба, але, на жаль, в холодну пору року квіткові принти і жовті майки виглядають не зовсім доречно. Приглушені, темні, пастельні тони завжди актуальні. Бордовий, коричневий, фіолетовий і інші темні кольори слід залишити на вечір.

Шкіра і вода

У першу чергу виникає питання, як випрати спідницю зі штучної шкіри. Прати шкіряні речі в машинці категорично забороняється, незалежно від того, зроблені вони з натуральної або штучної шкіри. Все що можна одержати таким способом – зіпсовану безформну ганчірку. У разі забруднення просто протріть шкіряну поверхню вологою ганчіркою або губкою, іноді слід додавати трохи мила або нешкідливого миючого засобу.

Якщо шкіряна одяг намок, сушити її треба подалі від тепла. Краще повісити на мотузку або рейку, манекен, але не на вішалку, яка може розтягнути шкіру. Приміщення її в сушарку або поблизу опалювальних приладів може призвести до усадки і втрати форми. За відгуками, спідниці зі штучної шкіри дійсно часто псуються від води і впливу температур. Як позбутися від зайвих складок?

Будь-хто, хто упакував шкіряне плаття або спідницю, знає, що витягти їх з валізи можна зовсім замятыми в багатьох місцях. Перед тим як погладити спідницю зі штучної шкіри, переконайтеся, що вона абсолютно суха. Гладити слід на маленькій потужності, використовуючи серветку або чистий шматок тканини, як шовк між шкірою і залізом. Крім того, можна використовувати класичний трюк з гарячим душем. Слід повісити одяг у ванній, поки ви приймаєте душ, гарячий пар буде підніматися і розгладжувати непотрібні складки. Після цього спідниця кладеться на шматок тканини, ще одним накривається зверху. Потім поверх ставиться важкий предмет, наприклад, книга.

Зберігайте шкіряні вироби на м'яких вішалках, накривають простирадлом або мішком для одягу. Уникайте пластикових пакетів, оскільки вони не дозволяють одязі «дихати» і можуть сприяти появі цвілі і неприємного запаху. Зберігати потрібно виключно в темному сухому місці. Сонячне світло зробить шкіру більш твердою, з-за чого на ній можуть з'явитися тріщини. Видалення плям

Не допускайте, щоб шкіряний одяг стосувалася вашої шкіри в місцях, де вона може контактувати з потом, виділюваним вашим тілом. Точно так само не дозволяйте парфумів, дезодорантів або лаків для волосся стосуватися шкіряного одягу. Їх важко прибрати з поверхні, а процес їх видалення може вивести колір одягу.

Тому не рекомендується носити одяг з шкіри в жарку погоду. Ви спітнієте, матеріал спідниці прилипне до ніг, буде просто некомфортно, та й одяг з внутрішньої сторони забрудниться. Крім того, легко може статися деформація, матеріал може розтягнутися або, навпаки, сісти, як відбувається при сушінні біля джерела тепла.

Але слід розібратися, як з спідниці зі штучної шкіри прати плями, якщо вони все ж з'явилися. Не слід намагатися вивести самостійно. Небезпека самостійної очищення полягає в тому, що при пранні можна випадково стерти колір. Незалежно від того, яку забарвлення має річ, відновити його назад буде складно, а біляста пляма буде виглядати жахливо. Це можна робити, тільки якщо воно свіже, ще не вбралося, має не фарбувальну структуру. Для його видалення достатньо провести вологою серветкою по поверхні. Поєднання в одязі

Не варто поєднувати шкіряні або джинсові куртки з сукнями або спідницями з штучної шкіри. Подібне поєднання може виглядати вдало вкрай рідко. Приголомшливі багатошарові образи легко створити, надівши поверх блузки джемпер або светр без ворота. Восени і взимку подібні комплекти дарують відчуття тепла і затишку.

Комплекти, підібрані в схожих оттенкахи або повністю монотонні, варто розбавити яскравим акцентом, наприклад, контрастною сумочкою або ременем з кольоровим принтом. Також можна обіграти образ інтригуючим вирізом на блузці або оригінальним намистом. Акценти в образі не обов'язково робити за допомогою невеликих аксесуарів. Камзол з вишитими квітами, стильний шарф, капелюх з широкими полями або зовсім літні чоботи до коліна цілком підійдуть. Вибір підходящої взуття

Взуття в першу чергу залежить від події, яку ви плануєте відвідати. Підбирати під колір одягу зовсім не потрібно, краще якщо вона буде поєднуватися з аксесуарами, наприклад, сумкою або рукавичками. Жіночний образ, безумовно, не вийде без підборів. Підійдуть як тонкі шпильки, так і більш грубі товсті каблуки. Чим довше спідниця, тим нижче повинен бути каблук, і навпаки. Спідниця midi добре виглядає на актуальних туфлі з каблуком-чарочкою. Максі можна надіти з сандалями або балетками. Балетки, еспадрільї і лофери – відмінний варіант для офісного стилю. Взимку цілком доречно будуть виглядати чоботи до коліна.

Спортивне взуття відмінно підходить для прогулянок. Атласні кросівки з різними прикрасами підійдуть для міського способу життя, для шопінгу з подругами або походу в кіно. З кедами, кросівками і спідницею з штучної шкіри не важко скласти гарний, жіночний образ, який підходить для романтичного побачення. Змінивши витончену блузу на водолазку, ви з принцеси перетворитеся на стильну бізнес-леді. Вечірні вбрання

На офіційні заходи, банкети не варто надягати туфлі на танкетці, ідеально підійдуть шпильки, особливо якщо вони невисокі. Спідницю краще підбирати не сильно вище коліна, в клуб або бар підійде абсолютно будь-яка довжина. Навіть довжина midi в правильно підібраному комплекті може виглядати дуже сексуально. Підійдуть легкі вечірні майки на тонких бретелях, кроп-топи. Занижена талія в поєднанні з укороченим верхи виглядає жіночно і з легким східним мотивом.

Щоб навіть у шкіряному одязі виглядати занадто зухвало, важливо не переборщити з деталями, зокрема, аксесуарами або прикрасами. Нудний, стриманий образ можна розбавити об'ємної біжутерією. Однак на вечір краще віддати перевагу тонку ланцюжок з мініатюрною підвіскою. Автор: Ганна Гасфер 26 Листопада, 2018



Категория: Мода