"Золотий Грамофон—2018": Ані Лорак, Світлана Лобода, Поліна Гагаріна та інші зірки на музичній премії


Опубликованно 25.11.2018 16:24

Поліна Гагаріна

24 листопада в Державному Кремлівському палаці завершилася щорічна премія "Золотий грамофон", онлайн-трасляцию якій ми вели в прямому ефірі. На 23-й за рахунком церемонії вручення нагород в черговий раз були підведені підсумки року та відзначені найяскравіші та успішні представники російської естради. Забрати свої нагороди, а заодно продемонструвати свої яскраві вбрання в цей вечір прийшли Поліна Гагаріна, Віра Брежнєва, Ані Лорак, Світлана Лобода, Валерій Меладзе і багато хто інші зірки. Про те, як пройшла і чим запам'яталася одна з найбільш яскравих і популярних премій року, ви дізнаєтеся в традиційному репортажі на SPLETNIK.RU.

1/30 Віра Брежнєва

2/30 Поліна Гагаріна

3/30 Ані Лорак

4/30 Світлана Лобода

5/30 Сергій Лазарєв

6/30 Філіп Кіркоров

7/30 Юлія Барановська

8/30 Володимир Пресняков

9/30 Наташа Корольова

10/30 Юліанна Караулова

11/30 Сергій Свєтлаков і Іван Ургант

12/30 Юлія Ковальчук

13/30 Анастасія Гребенкина

14/30 Микола Басков

15/30 Анна Семенович

16/30 Макс Барських

17/30 Григорій Лепс

18/30 Діана Арбеніна

19/30 Сергій Жуков

20/30 Ірина Аллегрова

21/30 Ялинка

22/30 Таїсія Повалій

23/30 Алла Довлатова

24/30 Белла Потьомкіна

25/30 Зара

26/30 Олена Північ

27/30 Федір Смолов і Світлана Лобода

28/30 Слава

29/30 Філіп Кіркоров та Іван Ургант

30/30 Олександр Ревва

Переглянути всі

У цьому році, втім, як і в минулому, ведучими церемонії вручення нагород став знайомий багатьом дует двох шоуменів і близьких друзів Івана Урганта і Сергія Светлакова. Вони одними з перших вийшли на червону доріжку в елегантних смокінгах з метеликами, щоб попозувати репортерам. Після чого Ургант і Свєтлаков спішно подалися у глядацький зал, де вже зі сцени почали відпускати забавні шпильки на адресу зірок, попутно згадуючи, чим саме нам запам'ятався рік, що минає.

Сергій Свєтлаков і Іван Ургант

Церемонію відкрили група "Дискотека Аварія" та Микола Басков, які разом виконали головний хіт цього літа "Фантазер". Слідом на сцену за своїми заслуженими "граммофонами" піднялися Володимир Пресняков, Сергій Лазарєв, Юліанна Караулова і Ані Лорак — вони порадували глядачів своїми музичними номерами, після чого вирушили позувати фотографам на прес-волл.

Група "Дискотека Аварія" та Микола Басков

, Сергій Лазарєв

Юліанна Караулова

Володимир Пресняков

До речі, Ані Лорак, яка прийшла на премію в чорному облягаючому комбінезоні, суцільно всипаному паєтками, отримала нагороду в ювілейний, 10-й раз, однак раділа їй так само щиро, як в перший.

Ані Лорак

До речі, дуже багато зірок на цій церемонії віддали свою перевагу сукням у стилі total black. В їх числі були співачка Йолка, Юлія Ковальчук та Юлія Барановська. Остання, до речі, із задоволенням спілкувалася з пресою і з ніжністю ділилася успіхами своїх дітей. Телеведуча розповіла, що її син Арсеній займається у футбольній секції і хоче здійснити плани, які не вдалося втілити в життя його батькові Андрію Аршавіну.

Юлія Барановська

Юлія Ковальчук

Віра Брежнєва в цей вечір отримала статуетку "Золотий грамофон" за пісню "Ти моя людина", написану її чоловіком Костянтином Меладзе. І якщо в попередні роки зірка вибирала досить яскраві образи для церемонії (їх, до речі, ми розбирали в окремому матеріалі), то цього разу віддала перевагу поряд в чорному кольорі: на зірці був топ, прикрашений блискучими каменями, і шкіряні штани.

Віра Брежнєва

А от хто за традицією зміг здивувати всіх журналістів і гостей церемонії — так це король російської естради Філіп Кіркоров. Він вийшов позувати репортерам з нагородою, отриманої за пісню "Колір настрою синій", яка грала останні півроку мало не з кожного праски, у чорному брючному костюмі з нашивками у вигляді троянд та револьверів, і червоному капелюсі — в такому вбранні Кіркоров виглядав як справжній мафіозі.

Філіп Кіркоров

Наташа Корольова

Зара

Микола Басков

На десерт організатори премії залишили глядачам яскраві номери Поліни Гагаріної та Світлани Лободи. Поліна, до речі, отримала за вечір одразу дві нагороди, які з гордістю продемонструвала після свого виступу на червоній доріжці. Гагаріна вибрала для церемонії блискуче біле плаття по фігурі, що вигідно відрізняло її на тлі інших зірок у темних костюмах.

Поліна Гагаріна

Другий тріумфатор премії Світлана Лобода отримала відливає золотом "грамофон" за пісню Superstar. Під час свого виступу зірка так запально рухалася на сцені, що у шанувальників не залишилося сумнівів, що вона остаточно реабілітувалася після недавніх проблем зі здоров'ям.

Світлана Лобода

Закрила церемонію улюблена багатьма з кінця 1990-х група "Руки вверх", яка порадувала глядачів своїм новим хітом "Плачеш у темряві" — саме за неї їм і дістався "грамофон". Торік, до речі, Сергій Жуков і його група також були нагороджені почесною нагородою за внесок у вітчизняну танцювальну музику.

Сергій Жуков

Філіп Кіркоров та Іван Ургант

Такою була 23-я церемонія вручення нагород "Золотий грамофон—2018": всі пісні заспівано, а нагороди знайшли своїх переможців. SPLETNIK.RU у свою чергу, вітає всіх лауреатів і прощається з вами до наступної премії!



Категория: Шоу-бизнес