Тіна Канделакі по-грузинськи весело відзначила день народження свого ресторану


Опубликованно 24.11.2018 04:52

Тіна Канделакі по-грузинськи весело відзначила день народження свого ресторану

Тіна Канделакі

Поки журнал GQ на своїй новій премії Super Women славив гендерні відмінності, роздаючи нагороди на кшталт "Книга жіночого роду", в Москві шуміли і інші вечірки. Однією з найвеселіших виявилася та, що йшла в грузинському ресторані "Святослав", який у цей вечір святкував день народження — популярного закладу, відкритого Тіною Канделакі, виповнилося вісім років.

Привітати команду "Тінатін" і особисто його господиню прийшли цінителі грузинської кухні і культури, а також друзі Тіни Гівієвни: Резо Гігінеішвілі, Надія Оболенцева, Софія і Сергій Капковы, Філіп Миронов і багато інших. Правда, майже всі гості вирішили провести свято без камер і фотографуватися не стали. Зате героїня вечора охоче позувала — та в білосніжній папасі (Тіна вже готується до зустрічі з Хабібом Нурмагомедовым), і без неї.

Сергій Капков і Тіна Канделакі

Взагалі, Канделакі, як і належить гостинної господині, розважала гостей і брала участь у веселощі нарівні з усіма. І, користуючись нагодою, нагадала всім про особливості національного характеру:

Всі думають, що ми, грузини, тільки їмо, п'ємо, гуляємо і любимо один одного. Я завжди кажу: приїжджайте в Грузію і переконайтеся в цьому!

— такими словами Канделакі завершила тост на честь дня народження ресторану.

За музичний настрій вечора відповідали улюбленці світових джазових фестивалів і всіх меломанів Ніно Катамадзе і група Insight: вони змусили співати і танцювати навіть тих, у кого зазвичай до цього душа не лежить. Довго просити не довелося тільки Резо Гігінешвілі: той не відходив від співачки і навіть підігравав їй на барабанах (спасибі видеоотчетам його дівчини Надії Оболенцевой).

Резо Гігінешвілі

Ніно Катамадзе і Резо Гігінешвілі

Ніно Катамадзе

Їли і пили на святі за всіма канонами кавказької гостинності: прямо з Грузії були привезені національні сири, прянощі, спеції, солодощі, вино та інші смаколики, а у фіналі вечора в зал вивезли розкішний торт. Працювала і кулінарна лавка домашніх продуктів, що відкрилася спеціально до дня народження ресторану — голодним і тверезим додому не пішов ніхто.



Категория: Шоу-бизнес