Хутряний жакет: як вибрати, з чим носити


Опубликованно 22.11.2018 09:38

Хутряний жакет: як вибрати, з чим носити

Хутряні вироби гарної якості, не тільки гарно виглядають, але і здатні зігрівати власниць у холодну пору. Так, шуби, шалі, жилети та жакети з цього матеріалу вже не одне десятиліття користуються попитом серед представниць прекрасної статі. Про те, як правильно вибрати хутряний жакет жіночий, з чим його можна поєднувати, читайте далі. Наші рекомендації допоможуть тим, хто вперше планує придбання вироби такого типу.

Вибираємо хутряний жакет за типом фігури

Дівчата, які володіють апетитними формами, не повинні купувати вироби з хутра з довгим ворсом. Їм краще віддати перевагу гладкошерстих матеріалів. Вони не будуть створювати додатковий об'єм і додадуть фігурі деяку витонченість. Довжина виробу повинна доходити до середини стегна.

Струнким жінкам можна вибрати хутряний жакет будь-якої довжини, кольору і фасону. Ідеальна фігура дозволяє експериментувати з образами.

Тим, кого Бог не нагородив довгими ногами і модельним зростом, краще віддати перевагу хутряним жакетам укорочених моделей. Сьогодні нерідко модниці купують такі вироби з капюшоном, що виглядає дуже ефектно і дорого. Яким хутрі віддати перевагу

У холодну пору року дами, які можуть собі дозволити одягнутися в дорогі матеріали, замислюються про придбання стильного хутряного жакета. Однак мало хто знає, який ворс якими якостями володіє. Тому варто запам'ятати наступне.

Хутро лисиці – один з найбільш недорогих і універсальних. Він користується великим попитом не тільки із-за своєї краси, але і з-за хороших зігріваючих властивостей. Такий жакет здатний зігрівати дівчат навіть у найлютіші морози. До того ж його можна поєднувати з багатьма іншими предметами гардеробу. Хутряний жакет з норки - не з найдешевших, але в ньому представниці прекрасної статі можуть відчути себе істинно шикарними жінками. Норка - один з елітних видів хутра, який легко видасть ваш соціальний статус. Такі вироби відрізняються хорошою вологостійкістю і здатні зігрівати в люті морози. Норковий жакет чудово доповнить повсякденний образ або елегантне вечірнє плаття. Песець має довгий і густий ворс. Він може прослужити вам довгі роки на відміну від багатьох інших видів хутра. Жакет з песця здатний надати власниці елегантності та жіночності. Хутро єнота нещодавно ввійшов у моду. Жакети з нього виглядають стильно і ефектно, ворс переливається на сонці. Незважаючи на свою легкість, він відмінно зігріває взимку. Хутро лами. Хутряний жіночий жакет з лами не промокне під дощем, проте ворс почне злегка подкручиваться. У догляді він простий і невибагливий. Як песець і норка, він зможе прослужити власниці безліч років, зберігши свій первозданний вигляд. Вибираємо хутро під колір волосся

Вироби з хутра справжні модниці вибирають не тільки за типом своєї фігури, сезону, але також і під колір волосся: Дівчатам зі світлим волоссям, які бажають придбати жакет з хутряним коміром або повністю виконаний з хутра, потрібно звернути увагу на норку блакитного кольору або виріб з шиншили. Також непогано будуть виглядати світло-руде або світло-коричневі відтінки. Брюнеткам краще віддати перевагу хутряного жакету з лисиці або коричневої норки. Чорняві красуні зі світлими очима повинні вибирати холодні відтінки. Рудоволосим дівчатам краще всього підійде хутро лисиці, пофарбований у зелений колір, або будь-який інший, пофарбований у м'які карамельні відтінки.

З чим носити хутряний жакет

Перше і головне правило в носінні жакета з хутра: інші частини гардероба повинні бути акуратними, приталеними і не викликають. Тобто якщо ви наділи жакет, брюки повинні бути прямого крою, але ні в якому разі не кльош від стегна або коліна. Інша справа спідниця: вона може бути як строга, так і трохи розкльошена.

Якщо на жакеті передбачений капюшон, під нього можна одягати теплий шарф типу гольф або светр під горло. Це допоможе створити додатковий затишок в образі. Також хутряний жакет відмінно поєднується з шкірою. Тому його сміливо можна доповнити чорними легінсами.

Укорочений варіант хутряного жакета також створить чудовий ансамбль з легким сукнею. Це може бути як літній варіант, так і з більш щільної тканини. Жакет можна застебнути, прикрасивши шию хусткою, а можна залишити розстебнутим, додавши образу якоїсь недбалості, яка зараз в моді. Автор: Анастасія Михайлюк 22 Листопада, 2018



Категория: Мода