Комбінезон гімнастичний - красиво, модно і яскраво. Поради щодо вибору


Опубликованно 21.11.2018 00:42

Комбінезон гімнастичний - красиво, модно і яскраво. Поради щодо вибору

Художня або спортивна гімнастика – граціозний і красивий вид спорту, де поєднується сила з плавністю танцювальних рухів, мужність і жіночність, боротьба і умиротворення. Але найголовніше – скільки існує неймовірних нарядів. Якщо вам необхідно вибрати гімнастичний комбінезон, то ми раді вам у цьому допомогти. У статті також ви знайдете багато цікавих і незвичайних варіантів з фото. Перше правило – яскравий

Варіацій гімнастичних комбінезонів дуже багато: різних кольорів, з малюнками, стразами, блискітками. Здається, що можна загубитися в такому достатку. Віддавайте перевагу чогось незвичайного, що явно приверне увагу не тільки глядачів, але й суддів. Тому в першу чергу комбінезон повинен бути барвистим. Не забувайте також, що він повинен сподобатися і вашій дитині.

Друге правило – зручний

Яскравість і краса гімнастичного комбінезона, звичайно, займає важливе місце при його виборі. Проте слід пам'ятати і про зручність під час виступів і тренувань. Наряд для гімнастики не повинен щільно прилягати до тіла, а також натирати ніжні ділянки шкіри. Варто обов'язково приміряти костюм перед покупкою, щоб переконатися в тому, що дитина відчуває себе в ньому досить комфортно. Як вибрати якісний наряд?

Необхідно вибирати такий гімнастичний комбінезон для дівчинки, який приносив би радість вашому чаду, а тренування проходили легко і з задоволенням. Існує ряд правил, які допоможуть не помилитися. Насамперед слід звернути увагу на те, з чого зроблений гімнастичний комбінезон. Матеріалів для його пошиття досить багато: від синтетики до бавовни. Зазвичай для виступу вибирають гімнастичні купальники з еластану, нейлону, бифлекса. Для звичайних тренувань краще віддавати перевагу натуральним тканинам, наприклад, бавовни. Комбінезон повинен бути еластичним і не викликати алергію. Також при покупці слід перевіряти комбінезон на цілісність і якість. Всі шви повинні бути акуратно виконані. Необхідно пам'ятати і про те, що наряд повинен добре розтягуватися для того, щоб при русі він не доставляв дискомфорт. Для занять краще придбати костюм максимально простий, без різних прикрас. Купувати дитячий гімнастичний комбінезон потрібно строго за розміром.

Фасони і забарвлення

Кожна дівчинка – це модниця, якій подобається вбиратися. У справжні час ми можемо спостерігати чимало красивих і цікавих моделей одягу такого типу. Дизайнери створюють дійсно шикарні гімнастичні комбінезони для виступів для того, щоб спортсмени були яскравими і помітними, але при цьому відчували себе комфортно.

Ви можете знайти різні фасони: з рукавами або без, з відкритою спиною і навіть з спідницею. Багато хто віддає перевагу вбрання з довгим рукавом (двома або одним, за бажанням і стилістики вправи). Головна перевага такої моделі полягає в тому, що вона виглядає не вульгарно і доречно.

Що стосується кольору, то завжди вважався благородним білий. Більшість знаменитих представників художньої гімнастики обирали його тому, що він асоціюється з чимось повітряним, чистим, плавним і легким. Для лідерів однозначно підходить вогненний червоний, який так і кричить про прагнення до перемоги. Синій вважається другим кольором по популярності. Він символізує спокій, зосередженість, але в той же час боротьбу і цілеспрямованість. Якщо номер гімнастки буде романтичним і легким, то безперечно, що перевагу для вибору костюма буде віддаватися рожевому. Цей відтінок надає жіночність і ніжність. Також на змаганнях можна помітити чорний колір, особливо у старших спортсменок. Він виглядає благородно і зухвало. До того ж чорний відмінно приховує недоліки фігури і підкреслює її переваги. Дуже популярні і багатоколірні вбрання. В цілому вибір кольору залежить від уподобань гімнастки і тренера, музичної композиції і ряду інших факторів.

В якості декору використовуються стрази (вони багато в чому і визначають ціну наряду), пір'я, бахрома, розпис по тканині, блискітки.

Для тренувань найчастіше вибирають одяг темних кольорів, хоча можливі й виключення. Де придбати гімнастичний наряд?

На щастя, вибрати і купити підходящий комбінезон не складе особливих труднощів, так як на ринку представлено безліч красивих і незвичайних моделей. Ви ставите питанням про те, де його можна придбати? Існує величезна кількість спортивних і спеціалізованих магазинів. В них ви знайдете потрібний вам костюм. Крім того, можна подивитися асортимент інтернет-магазинів, які порадують вас хорошими цінами і великим вибором гімнастичних нарядів. Вбрання для змагань найчастіше шиють на замовлення. Автор: Валерія Лаухіна 19 Листопада, 2018



Категория: Мода