Туфлі Michael Michael Kors - стиль, доступний кожному


Опубликованно 20.11.2018 00:44

Туфлі Michael Michael Kors - стиль, доступний кожному

Всі знають таку відому фразу, як «По одежинці зустрічають, а по розуму проводжають». Саме тому хочеться завжди виглядати стильно і зі смаком. Мас-маркет часто не може задовольнити потребу людини, так як продається одяг буває і несмачною, і поганої якості, доводиться довго шукати потрібну річ для поповнення гардеробу. Але, виявляється, є брендові речі, які будуть по кишені кожному. Туфлі Michael Michael Kors як раз і відносяться до такої категорії. Культова американська марка

З'явився бренд в далекому 1981 році і практично відразу зацікавив модниць Європи. Звичайно, колекція у марки дуже обширна, крім туфель, Michael Michael Kors випускає стильні годинники та інші аксесуари, взуття і одяг, а також окуляри і парфуми з унікальними ароматами. Фірмовий почерк присутня в абсолютно будь-якому товарі, і любительки цього бренду завжди відрізняють його від інших магазинів. Шанувальниками туфель Michael Michael Kors є такі відомі модниці, як Кетрін Джонс і Шерон Стоун.

Назвати дизайнера Майкла Корса посереднім не повернеться язик, так як його роботи вже багато років завойовують не тільки визнання, але й нагороди за кращі колекції чоловічого та жіночого одягу та взуття. Але незважаючи на те, що розкуповуються туфлі Michael Michael Kors дуже швидко, ціна на них не зростає до космічних розмірів. Світове визнання

Звичайно, перш ніж стати популярним, Майкл завоював прихильність у своєму рідному містечку. Але вже в 1981 році його колекцію помітили багато критики, і автор завоював світове визнання. На сьогоднішній день будинок моди виробляє не тільки одяг і аксесуари, але і жіночі туфлі Michael Kors. Саме вони користуються найбільшим попитом у покупців.

Критики не раз помічали, що за багатьма параметрами одяг і взуття Майкла навіть перевершує відомі європейські бренди. Таким чином, купуючи туфлі Michael Kors, можна бути впевненим, що річ прослужить багато років і весь цей час актуальною. Будинок моди Майкла

Найголовніше відмінність бренду від інших - це те, що він не випускає лімітовані колекції. Якісний товар дійсно доступний кожному. Наприклад, всім відомі бежеві туфлі Michael Kors випускаються кожен рік, так як ця взуття користується найбільшим попитом у бутиках.

На сьогоднішній день Майкл створив бренд, який символізує якість і доступність. Взуття цього виробництва є стильним прикрасою на червоних доріжках не перший рік. І також бренд «Міхаель Корс» визнаний одним з найкращих у Сполучених Штатах Америки. Нью-йоркське виробництво

Головний офіс бренду знаходиться в рідному місті Майкла, і зовсім недавно бутік зазначав 10 років з дня свого створення. У Нью-Йорку було створено величезну кількість моделей, у тому числі і знамениті туфлі-човники Michael Kors. Саме завдяки їм бренд, створений дизайнером Майклом, вийшов на світову арену. Не дарма витончені туфлі стали предметом надбання всіх бутиків, так як ця взуття воістину класичний варіант на всі часи.

Звісно, кар'єра великого модельєра і супроводжується численними підйомами, і неминучими падіннями. І одним з епізодів в історії була робота у відомому модельному будинку Celene, саме після цієї вакансії Майкл зважився на створення своєї невеликої колекції, яка в майбутньому виросла до власного бренду. Сталося це в 2003 році, а вже у 2016-му він став одним з учасників комісії відомого телешоу на американському телебаченні. Розмір взуття Michael Kors

Одним з позитивних властивостей бренду є його якість. Кожен товар виконаний з особливих технологій, які забезпечують довговічність будь-якій парі взуття. І, звичайно ж, низька ціна за таку якість приваблює модниць по всьому світу, і Росія - не виняток.

Але незважаючи на те що бренд є американським виробництвом, туфлі, що продаються в країнах СНД, мають знайомі всім розміри. Спеціалізовані стікери, які клеяться на підошву взуття, мають розшифровку. Таким чином, відповідь на питання «Як визначити розмір взуття Michael Kors?» є на кожній парі туфель.

Але все ж унікальність у виборі вироби є. Кожній дівчині варто враховувати, що моделі взуття шиються найчастіше на вузьку ніжку, і перш ніж замовляти взуття через інтернет, слід поміряти хоча б одну пару від Майкла в бутіку. Сучасна історія бренду

На сьогоднішній день Майкл є одним з найбільш затребуваних дизайнерів. На російському ринку бренд можна знайти практично в будь-якому торговому центрі, нові колекції надходять практично відразу в той же час, що і на європейському ринку. Більша частина надходить в бутіки в той же самий час, що і в Сполучених Штатах Америки. Але все ж є товари, які недоступні російському покупцеві, тому їх можна придбати тільки через інтернет-магазин.

Жіноче взуття Michael Kors представлена в різних варіантах. Можна знайти і високі ботфорти, і витончені туфлі. Варто зауважити, що сучасні варіанти товарів виготовляються з натуральної шкіри. Але варіанти «під змію» або «під крокодила» можна знайти в кожній колекції. Особливість бренду

Незважаючи на те, що Майкл намагається виробляти класичні товари, щоб вони були актуальні для кожної людини, в будь-які часи, все ж унікальність, притаманна лише «Міхаель Корс», має місце.

Бездоганні сукні, виконані точно по силуету дівчат, подовжені жакети, теплі дублянки, класичні аксесуари та взуття - у всіх цих товарах і в багатьох інших присутня європейські витонченість і витонченість.

Відрізнити оригінальну взуття можна по підошві. На кожній парі взуття є логотип бренду, це перші літери назви — МК. Розташовується він в обов'язковому порядку на устілці вироби і на підошві. Причому в останньому випадку це не просто напис, а видовбані літери, завдяки яким взуття не ковзає по поверхні. Відомі покупці

Звичайно, колекції Майкла представлені не тільки взуттям, в бутиках можна знайти як жіночу, так і чоловічу одяг та аксесуари. До речі, примітний факт: так як бренд виробляє класичний товар, то комбінувати одяг можна як завгодно.

Класичні образи можна носити як на роботу, так і просто для прогулянки з дитиною. Саме завдяки таким якостям «Міхаель Корс» користується популярністю і у відомих людей. Туфлі, дизайнером яких є Майкл, сподобалися однією з перших леді США, а точніше, Мішель Обамі. А також бренд не обійшла стороною і талановита Дженніфер Лопес, яка вже близько 5 років не змінює своїх звичок і купує аксесуари від Michael Kors. Хенді Клум і Кетрін Зета Джонс також віддають перевагу відомим туфель.

Звичайно, це не повний список тих, хто є шанувальником дизайнера. Відомі бутіки

Крім того, що кожна колекція є унікальною, і практично весь асортимент товару можна назвати витвором мистецтва, магазини, відкриті Майклом, не відступають від концепції. Так, наприклад, можна відзначити монобрендовий бутік, відкритий всього 6 років тому, у 2012 році, на центральній вулиці Барселони. Незвичайним є навіть сам розмір приміщення, він становить 200 квадратних метрів, завдяки великій площі в магазині представлений практично весь асортимент бренду.

Інтер'єр також є унікальною, багато туристи заходять в бутік, як в музей. Поєднання японського мінімалізму і африканських етнічних мотивів відмінно вписалася у колорит Барселони. Завдяки такому інтер'єру туфлі «Міхаель Корс», що стояли у вітрині, виглядають максимально витончено. А також варто відзначити, що кожна колекція розташовується на своєму місці, яке виконано з особливими деталями. Модельєр Майкл

Звичайно, щоб створювати такі приголомшливі колекції, потрібно мати бездоганний смак. І у творця «Міхаель Корс» він дійсно є. Навесні цього року вийшла нова колекція туфель, кожна пара мала елегантний мінімалістичний дизайн. Такі моделі можуть доповнити абсолютно будь-весняний наряд. А додати фарб образу допоможуть фантастичні аксесуари від Майкла.

Американський шик — ось ті два слова, які уособлюють бренд, але, незважаючи на це, ціна товару з кожним роком зростає. Дивним є і те, що компанія дизайнера в попередньому році коштувала більше мільярда доларів. Це справді величезна цифра, яка доводить, що великий дизайнер Майкл Корс. Відгуки

Багато модниці з Росії зазначають, що раніше вони вважали колекції «Міхаель Корс» дорогим задоволенням, але після подорожчання вітчизняного ринку визнали взуття цього бренду, і не дарма.

Унікальна марка подобається багатьом дівчатам по всьому світу, у відгуках це пояснюють тим, що співвідношення ціни і якості туфель на висоті. Особливо люблять розкуповувати взуття і одяг під час передноворічних знижок.

Звичайно, можна знайти і негативні відгуки, але вони здебільшого ґрунтуються на тому, що взуття шиється для вузької ніжки. Тому, якщо людина ніколи не купував туфлі від «Міхаель Корс», то необхідно поміряти їх в будь-якому бутіку і знайти свій розмір.

Ідеально прошиті сумки і класичні аксесуари, які випускає Майкл, можна замовляти в інтернет-магазині і не переживати, що прийде не та річ.

Проблемою багатьох жінок країн СНД є кнопка кісточка біля великого пальця на нозі. Але, як стверджують відгуки, взуття, випущена компанією «Міхаель Корс», не здавлює проблемну зону, тому будь-яка пара туфель принесе тільки комфорт своєї власниці. Автор: Дарина Ломпартер 19 Листопада, 2018



Категория: Мода