Що подарувати подрузі, у якої все є? Ідеї подарунків на Новий рік і день народження


Опубликованно 17.11.2018 00:52

Що подарувати подрузі, у якої все є? Ідеї подарунків на Новий рік і день народження

Кожна з нас хоч раз, але думала, що подарувати подрузі, у якої все є. Будь це набір косметики, подарункові сертифікати, або подарунок, зроблений своїми руками, кожен раз нас терзають сумніви - а чи сподобається презент? Підійде він їй? У цій статті ми зібрали для вас кілька цікавих і оригінальних ідей подарунків, які можна подарувати подрузі на Новий рік або на день народження. Солодкий набір

Найпростішим варіантом, не вимагає особливих зусиль і витрат, є набір вагових цукерок, желеек та іншого. Якщо ваша подруга без розуму від солодкого, такий презент вже точно буде їй до смаку.

Що для нього потрібно? У звичайному кондитерському магазині купите кілька видів шоколадних цукерок і різноманітних желеек, мармеладок або жуйок " Love is, які запаковані в окрему тару. У спеціалізованих точках продажу для святкової атрибутики можна придбати невелику коробочку, прикрашені яскравою папером і стрічками. Перекладіть солодкі презенти в упаковку, зав'яжіть красиво стрічкою і зверху додайте бантик.

Такий подарунок чудово підійде для будь-якого свята і порадує іменинницю. Але який можна подарувати подарунок подрузі, якщо вона не любить солодке? У такому випадку ми пропонуємо купити невелику чашку, можна вже з готовим малюнком, а можна і без нього. Якщо ви непогано малюєте, можна розмалювати чашку згідно з прийдешнім святом. Це може бути просто будь ескіз, а можуть бути вітальні цитати для вашої подруги або ваші побажання. Пакуємо чашечку в коробку, заздалегідь заповнивши її чайними пакетиками, стиками з кавою або гарячим шоколадом, все залежить від уподобань приймаючої сторони. Пакуємо, і все - подарунок, зроблений своїми руками, готовий!

Що подарувати подрузі на 30 років: оригінальні ідеї

В замішанні перед прийдешніми іменинами близької людини? Не знаєте, що подарувати подрузі на ювілей? Так подаруйте їй спогади!

У наш час існує безліч людей або фірм, які займаються виготовленням персональних фотоальбомів. Виберіть з наданого асортименту найбільш вподобаний варіант, заповніть його фотографіями з подругою і красиво упакуйте в подарунковий папір.

Найчастіше жінкам у 30 років вже дарували і цукерки, і квіти, і дорогі ювелірні прикраси. Але це не зрівняється з власноруч зробленим презентом, в який вкладено не тільки приємні спогади, але й частинка душі. Як зробити фотоальбом своїми руками?

Щоб створити альбом в домашніх умовах, вам потрібно: щільний кольоровий картон (5-6 листків); ажурна стрічка; намистинки і стрази; суперклей; нитки для скріплення; дирокол; роздруковані фотографії; звичайний клей ПВА.

Для початку робимо діркопробивачем отвори в картоні і скріплюємо листи за допомогою нитки. Потім вклеюємо фотографії по всьому альбому і прикрашаємо їх мереживними стрічками. Стрічки можна замінити декоративним скотчем, наприклад, з різноманітними малюнками, паєтками або стразами. Тепер переходимо до оформлення обкладинки. Її можна прикрасити все тими ж мереживними стрічками, додати намистинки і стрази, а також декорувати кольоровою присипкою і заздалегідь вирізаними написами. Написи можна прикріпити будь-які, починаючи від "З днем народження", закінчуючи позитивними і смішними фразами в стилі "Кращою бабусі", "Ще на рік ближче до пенсії" і так далі.

Що подарувати подрузі на Новий рік?

Одним з найбільш цікавих варіантів презенту близькій людині перед головним святом року можуть виступати і новорічні іграшки з її фотографіями.

У пресі або в спеціалізованих магазинах вам можуть завдати принт на будь-яку річ, наприклад, на футболку, кульки, чашки, тарілки і так далі. Напередодні Нового року ялинкові іграшки з фотопринтами вашої подруги або відповідними цитатами будуть як не можна до речі. Це дійсно дуже незвичайний і цікавий презент.

До речі, упакувати такі кульки можна в красиву коробочку, додати трохи стрічок і бантиків. Всередині, крім іграшок, додайте яскравий і пухнастий дощик, а також декілька маленьких сніжинок, виконаних з твердого матеріалу і присипаних глітером. Подарунковий сертифікат

Що подарувати подрузі, у якої все є? В цьому випадку зверніть увагу на подарункові карти і сертифікати.

Останнім часом особливою популярністю користуються подарункові сертифікати. Вони можуть бути орієнтовані на магазин декоративного і уходових косметики, косметологічні послуги, а також всілякі розваги на зразок екстремальних стрибків і польотів на параплані. Якщо ваша подруга любить активні розваги, то такий презент однозначно припаде їй до душі. Карта для подорожей

Що подарувати подрузі, у якої є все, але яка боїться участі в подібного роду екстрим? При цьому і косметика, і прикраси, і солодкі презенти - все це вже дарували кілька разів? Тоді подаруйте їй унікальну карту для подорожей.

Подарунковий набір включає в себе роздруковану карту світу, кілька шпильок і кріплення на стіну. Сам сенс в тому, щоб відзначати країни, в яких вона побувала.

Таку картку для подорожей можна виготовити самостійно, що зробить подарунок ще краще.

Для цього вам будуть потрібні: лляне полотно; рамочка; роздрукована карта за розмірами полотна; яскраві та різнокольорові булавочки.

Закріплюємо карту світу на полотні і вставляємо отриманий комплект в рамочку. Потім у гарний мішечок пересипаємо шпильки і вішаємо його на нижню частину рамки. Такий подарунок можна упакувати в крафтовую папір або ж в подарункову коробочку.

Крім того, карта відмінно підійде і для тих, хто тільки починає подорожувати і мріє об'їхати весь світ. Букети із цукерок

Для тих, хто не знає, що подарувати подрузі, у якої все є, цікавим варіантом презенту може стати букет з шоколадних, вафельних і желейних цукерок.

Такі букетики робляться або на замовлення, або своїми руками. Все залежить від вашого бажання і вільного часу.

Щоб приготувати солодкий букетик, вам будуть потрібні наступні товари: шоколадні, желейні або вафельні цукерки; палички для кріплення; подарункова упаковка; різнокольорові стрічки; штучні квіти; ножиці; суперклей; намистинки або стрази.

Розіб'ємо створення подарунка на кілька етапів: за допомогою суперклею закріплюємо цукерки на паличках; пов'язуємо палички ниткою і додаємо штучні квіти; загортаємо все це в подарунковий папір, закріплюємо красивими стрічками і декоруємо намистинками і стразами; намистинки і стрази можна нанизати на волосінь і помістити між квітами, а можна просто приклеїти клеєм до пелюсткам і цукерок.

Який подарунок подарувати кращій подрузі, якщо вона не любитель солодкого? У цьому випадку шоколадні цукерки можна замінити на свіжі фрукти.

Нам знадобляться наступні складові букета: свіжі фрукти; дерев'яні шпажки; подарунковий папір; яскраві стрічки.

У процесі створення букета необхідно нанизати частина фруктів на шпажки, а інші розрізати навпіл. Потім слід переплести їх з квітами і упакувати в папір. Далі закріплюємо стрічками отриману конструкцію, і все - подарунок для подружки готовий. Автор: Джордж Червоний 15 Листопада, 2018



Категория: Мода