Алсу відзначила ювілей у Кремлі: дочці на сцені, несподівані дуети та зіркові гості


Опубликованно 16.11.2018 19:40

Алсу відзначила ювілей у Кремлі: дочці на сцені, несподівані дуети та зіркові гості

Алсу

З нагоди 20-річчя творчої діяльності Алсу дала великий сольний концерт у Державному Кремлівському Палаці. Для шанувальників і друзів (а підтримати артистку прийшли колеги по шоу-бізнесу, з якими Алсу спілкується і поза сценою) вона виконала нові пісні і перевірені часом хіти.

Сюрпризом для гостей шоу стали дуети співачки з продюсером і шоуменом Гаріком Мартиросяном, репером Страйкуючими і народним артистом Левом Лещенко.

Алсу

Алсу і Баста

Однією з тем концерту була обрана сім'я: Алсу неодноразово повторювала і на сцені, і в інтерв'ю, що сімейними відносинами дорожить найбільше. Перед гостями в залі вона виконала композицію, присвячену своєму батькові, а після запросила на сцену дочок, 12-річну Сафіну і десятирічну Мікеллі. Під фортепіано Сафины Мікеллі заспівала пісню Over the Rainbow, написану в 1939 році для мюзиклу "Чарівник країни Оз".

Алсу з дочками

За інформацією прес-служби Алсу, співачка вирішила, що її сольні концерти не будуть носити комерційний характер: всі виручені кошти вона збирається передавати на благодійні цілі — для надання допомоги дитячим будинкам, багатодітним і малозабезпеченим сім'ям, ветеранам, медичним установам.

Алсу і Лев Лещенко

Гарік Мартиросян і Алсу

Катя Лель

Лев Лещенко

Аркадій Укупник, Олексій Чумаков, Юлія Ковальчук, Наталія Укупник

Стівен Сігал

Алсу і Юлія Началова

Олексій Чумаков, Алсу, Юлія Ковальчук

Аркадій Укупник, Алсу, Наталія Укупник



Категория: Шоу-бизнес