Ксенія Собчак, Поліна Гагаріна, Олександра Бортич і інші гості та переможці премії "Жінка року – 2018"


Опубликованно 14.11.2018 07:56

Ксенія Собчак, Поліна Гагаріна, Олександра Бортич і інші гості та переможці премії

Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Минулого вечора російський журнал Glamour в черговий раз відзначив заслуги найяскравіших представників шоу-бізнесу, кінематографа, fashion-світу і спорту на щорічній премії "Жінка року – 2018". Одне з найяскравіших заходів, що минає, онлайн-трансляцію якого ми вели в режимі реального часу, за традицією зібрало весь столичний бомонд в одному місці. У Російський академічний молодіжний театр за заслуженими нагородами і яскравими враженнями прийшли Поліна Гагаріна, Ксенія Собчак, Регіна Тодоренко і Влад Топалов, Юлія Висоцька, Олександра Бортич і багато-багато інших.

1/35 Ксенія Собчак

2/35 Олександра Бортич

3/35 Яна Рудковська

4/35 Наталія Давидова

5/35 Маша Федорова

6/35 Юлія Висоцька

7/35 Регіна Тодоренко і Влад Топалов

8/35 Катерина Шпіца

9/35 Поліна Киценко

10/35 Ляйсан Утяшева

11/35 Поліна Гагаріна з чоловіком Дмитром Исхаковым

12/35 Иляна Эрднеева

13/35 Галина Юдашкіна з чоловіком Петром Максаковым

14/35 Юліанна Караулова

15/35 Ясміна Муратовіч

16/35 Юлія Савічева

17/35 Христина Асмус

18/35 Рома Звір

19/35 Олена Летюча з чоловіком Дмитром Анашенковым

20/35 Катерина Одинцова

21/35 Маргарита Мамун

22/35 Світлана Устинова

23/35 Марія Шумакова

24/35 Наталія Бардо

25/35 Олена Кулецька

26/35 Маруся Фоміна з чоловіком Олексієм Кисельовим

27/35 Юлія Барановська

28/35 Катерина Волкова

29/35 Інна Малікова

30/35 Анастасія Винокур з чоловіком Григорієм Матвеевичем

31/35 Ольга Медынич

32/35 Наталія Подольська і Володимир Пресняков

33/35 Олена Подкамінська

34/35 Саті Казанова

35/35 Аврора

Переглянути всі

Але поки не будемо забігати вперед і розповімо про все по порядку. 14-я церемонія вручення нагород журналу Glamour почалася шумно, динамічно і метушливо. Зірки в хутрі і блискучих сукнях один за одним прибували у фойє РАМТа, де їх вже чекали журналісти і фотографи.

Одними з перших на премії з'явилися Аврора, Саті Казанова, Юлія Барановська, Вікторія Шелягова (від блиску вбрання якої, здавалося, померкли навіть софіти) та Регіна Тодоренко. Телеведуча, яка незабаром вперше стане мамою, влаштувала справжнє шоу перед репортерами, спустившись по сходах театру в білосніжній сукні з пишною спідницею і великий зеленої ігуаною в руках. Таким чином на премії "Жінка року - 2018" телеведуча змогла вбити двох зайців: епатажно пройтися по червоній доріжці і записати відео для нового випуску на "П'ятницю".

Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Слідом на церемонію прибули Поліна Киценко, Наталія Подольська і Володимир Пресняков, Поліна Гагаріна, Вікторія Дайнеко і Олена Летюча з чоловіком Юрієм Анашенковым. Мабуть, найдовше у прес-волла, прикрашеного квітами, позувала Яна Рудковська — продюсер у всій красі хотіла продемонструвати своє пишне лавандова сукню, суцільно усипане паєтками.

Олена Летюча з чоловіком Юрієм Анашенковым

Поліна Гагаріна з чоловіком Дмитром Исхаковым

Наталія Подольська і Володимир Пресняков

Яна Рудковська

Потім у театрі з'явилася Ксенія Собчак, миттю забравши на себе увагу всіх журналістів. Проте довго спілкуватися з пресою телеведуча, яка вибрала для церемонії кипінно-біле плаття в підлогу, не стала. Вона швидко попозувала на червоній доріжці і обмінялася парою слів з екс-редактором Glamour (нині ж главредом російського Vogue) Машею Федорової, а потім непомітно вислизнула через головний вхід.

Ксенія Собчак

Маша Федорова і Ксенія Собчак

У цей момент у будівлі театру вже продзвенів третій дзвінок, що запрошує всіх номінантів премії та гостей пройти в зал. До речі, місця, виділені в ньому для Оксани Лаврентьевой і Олександра Цыпкина, які претендували на звання «Пара року», так і залишилися вільними. Подружжя, номіновані на премію ще до розгорівся конфлікт з Conde Nast, захід проігнорували, тим самим натякнувши, що сокиру війни ще не заритий.

Відкрив церемонію Рома Звір, який виконав для всіх присутніх пісню "Літо" з однойменного фільму Кирила Серебренникова. Слідом на сцену вийшли ведучі вечора, якими вже за доброю традицією стали Іван Ургант, Ольга Шелест (здивувала всіх своїм морозним блондом!) і Олександр Гудков, після чого нарешті настав час оголошувати імена переможців.

Юліанна Караулова

Першою за нагородою в номінації «Прорив року» піднялася на сцену Юліана Караулова. Віра Кричевська стала «Режисером року» завдяки своєму документальному фільму «Справа Собчака».

Зізнаюся, у нас непрості відносини з Ксенією Собчак, однак нам вдалося спрацюватися, тому що вона чітко дотримувалася всі домовленості і допомагала в роботі над фільмом. До речі, Людмила Нарусова, яка також сьогодні сидить у залі, вперше побачила картину вже в готовому вигляді,

— сказала Кричевська у своїй вдячній промові.

Віра Кричевська

"Командою року" стала російська збірна з футболу (забрати статуетку випала честь Олександру Самедову), моделлю року була оголошена 63-річна Валентина Ясен, а нагорода в номінації "Справа року" дісталася Марії Миногаровой. Модель, до речі, не упустила можливості в черговий раз жартома нагадати Івану Урганту про те, що пристрасно бажає стати героїнею його вечірнього шоу на "Першому".

Валентина Ясен

Поліна Киценко здобула перемогу в номінації "Обличчя з характером".

Як кажуть, не родись красивою, а родись з характером! Мені приємно, що ви відзначили не тільки мій "фасад", над яким я безумовно старанно працюю, але і моя працьовитість і несдуваемость!— сказала Поліна зі сцени.

"Натхнення року" за версією Glamour стала Ляйсан Утяшева. Разом з переможною статуеткою їй також вручили її власну маленьку копію — ляльку Барбі, ексклюзивно зроблену в Лос-Анджелесі за образом і подобою спортсменки. Дружина Павла Волі зазначила, що ця Барбі стане першою для її маленької дочки Софії.

Ляйсан Утяшева

"Чоловіком року" став Рома Звір. У своїй переможній промові музикант зазначив, що ця нагорода загальна для нього з Кирило сєрєбрянніков, який вже третій день перебуває на лаві підсудних.В першу чергу дякую Кирилу за цю нагороду. Ми практично сусіди і часто бачимося. І мене кожен раз просто вражає його щира любов до людей,

— сказав Рома.

Рома Звір з дружиною Мариною Королевою

"Співачкою року" стала Поліна Гагаріна, а премія "Пара року" дісталася Регіна Тодоренко і Владу Топалову. На сцені співачка подякувала коханого за те, що він допоміг їй відкрити в собі справжню жінку, а також жартома Влада подякувала за те, що він погодився взяти її в дружини.

Ми йдемо в декрет!— з цими словами майбутні батьки, які тепер називають себе не інакше, як "тріо", покинули сцену.

Поліна Гагаріна

Регіна Тодоренко і Влад ТопаловОстаннім лауреатом і володарем головної нагороди "Жінка року" стала Олександра Бортич. Вона отримала заповітну статуетку з рук Іляни Эрднеевой, для якої ця премія стала дебютом в якості нового головного редактора Glamour.

Коли-то я ненавиділа себе, свій ніс, свої вуха і була дико невпевнена в собі. Тому прошу вас, любіть себе! І не слухайте тих, хто в вас не вірить! Вони — просто дурні,

— емоційно висловила Бортич, забираючи свою нагороду.

Олександра Бортич

Олександра Бортич

Ось такою вийшла насиченою 14-я за рахунком премія журналу Glamour! SPLETNIK.RU вітає всіх переможців, а також обіцяє і далі стежити за найяскравішими подіями в світській тусовці столиці.



Категория: Шоу-бизнес