Груповий секс: відгуки учасників, вибір пар, свингерские зустрічі, достоїнства і недоліки


Опубликованно 13.11.2018 13:14

Груповий секс: відгуки учасників, вибір пар, свингерские зустрічі, достоїнства і недоліки

У статті піде мова про груповий секс. Ми розповімо, що він собою являє, чому хочеться такого розмаїття. Також ми розглянемо плюси і мінуси даного заняття. Крім цього, у статті будуть представлені думки тих, хто брав участь у груповому сексі, відгуки цих людей допоможуть вам визначитися, чи необхідні вам такі експерименти. Визначення

Що ж таке «груповий секс», відгуки про який будуть представлені нижче? Що означає це поняття? Це угода між моногамними партнерами мати статевий контакт з одним або більше партнерами.

Багато людей не думають, що груповий секс є зрадою. Вони вважають, що це новий спосіб життя, який вони ведуть за спільним договором. Види свінгерства. Опис і особливості

Зазначимо, що свінгери можуть різними способами об'єднуватися. Саме цим і відрізняються рівні контакту між ними. Є три основних типи. Це відкритий, легкий і закритий свінг. Безумовно, що чітких меж між типами немає. Люди можуть об'єднуватися в команди, спираючись на свої побажання.

Легкий свінг є прекрасним способом познайомити людини з новим способом життя. Він передбачає заняття сексом лише зі своїм партнером. Але попередні ласки можуть бути з будь-якою людиною, присутнім на цій вечірці. У деяких ситуаціях можливий оральний секс як варіант прелюдії. Але подібні дії варто обговорювати заздалегідь, погоджуючи це з іншими учасниками вечірки. Якщо все проходить добре, то пара може рухатися далі, дізнаючись і відчуваючи інші види.

Закритий підходить для більш досвідчених у цій справі людей. В даному випадку допускається залучення будь-якого партнера у кімнаті. Подібні зустрічі припускають статевий акт з проникненням.

Даний вид свінгерства дозволяє кожному присутньому вільно займатися сексом з іншою людиною. При цьому зберігаючи глибоко особистими тільки первинні відносини. Деяким людям свінгерство допомагає втілити раніше вигадані фантазії, які вони не змогли здійснити з постійним партнером. Подібне є для них проявом «неслухняності». Частенько саме в свінгер-клубах і на приватних вечірках застосовується закритий тип.

Відкритий свінг

Ще один вид – це відкритий. Також він ще називається свінг з необмеженим зміною партнерів. Тобто в даному випадку відбувається відкрите перемикання з одного на іншого учасника вечірки. Часто в такому випадку все відбувається навіть в одному ліжку. Відзначимо, що в цій дії може приймати троє, четверо і більше осіб. Як правило, такий вид вибирають ті пари, які хочуть між собою весь час зберігати якийсь контакт. Зазвичай у відкритому свінгу немає ніяк правил. Все тому, що для них немає місця. Як тільки знімається одяг, починається сексуальна гра. У цій справі дуже важливо озвучити межі, а також вміти в потрібний момент сказати тверде: «Ні!». Цей вид свінгерства підходить тільки тим, хто впевнений у своїх силах, не порушить умови договору, тобто для досвідчених майстрів справи. Основні мотиви

Чому люди зважуються на груповий секс? У відгуках сімейних пар виділяють наступні підстави: Секс приносить задоволення, навіщо ж позбавляти себе можливості спробувати його ще з кимось іншим, крім законного чоловіка (або коханого). Бажання розважитись з однодумцями. Вуайеристские і эксгибиционистские потреби. Подібні бажання можуть стати серйозною підставою для того, щоб спробувати груповий секс. Люди, які мають подібні потреби, отримують масу задоволення, будучи об'єктом спостереження партнера або ж спостерігаючи за ним. Бажання поліпшити або відновити вже існуючі сексуальні відносини. Партнери, які прагнуть до різноманітності в інтимному житті, часто є першими, кому хочеться спробувати груповий статевий акт. Бажання стежити за пригодами наліво» свого партнера, при цьому самому беручи участь у цій дії або контролюючи його. Іноді саме груповий секс ти є способом зберегти відносини, в яких один або обидва партнери змінюють. Бажання організовувати зустрічі інтимного характеру для свого партнера. Для отримання більшого сексуального задоволення. Зазвичай на це наважуються люди, у яких є різниця в віці, щоб запобігти більш небезпечні і неконтрольовані зв'язку.

Ми розглянули основні причини, які і викликають бажання займатися груповим сексом. Даний список можна, безумовно, продовжити. Адже у людей бувають різні причини, щоб зважитися на це. У першу чергу потрібно чітко усвідомити, чому вам хочеться зайнятися саме груповим сексом, які правила ви хочете встановити. Тільки так ви зрозумієте, що буде для вас краще і не зашкодить відносинам, а навпаки, поліпшить їх. Переваги групової інтимної вечірки

Які ж переваги у групового сексу? У відгуках люди виділяють наступні плюси такого заняття: Можливість покращити вже існуючі сексуальні відносини. Відмінний метод відновити інтимне життя. Чудовий спосіб пізнати щось нове. Недоліки групового сексу

Тепер поговоримо про недоліки групового статевого акту. Тим, хто наважується на подібні експерименти, варто бути готовим до переходу на новий рівень у стосунках. Тепер вони будуть більш відкритими. В результаті чого можуть ускладнити вже існуючі проблеми в парі. Якщо ви або партнер - ревнивець (власник), то груповий секс не для вас.

Напружені або ослаблені відносини не вийде поліпшити груповим сексом. Для первинних зв'язків, якщо вони недостатньо ґрунтовні і міцні, подібні експерименти можуть бути небезпечні. Для успішного групового сексу дуже важливі почуття, відкрите, щире спілкування і довіра між партнерами.

Також не слід забувати про ставлення соціуму до подібного способу життя. Багато людей до сих пір не розуміє, що таке груповий секс, вважають його аморальним. Хоча будь-яка людина має право займатися тим, чим він хоче, як і з ким побажає (за згодою, звичайно ж). Це особиста справа кожного. Тому краще приховувати свої уподобання про груповий секс перед тими, хто вважає його ганебною справою, щоб уберегти себе від додаткового негативу. Необхідність тримати все в таємниці – це один з головних мінусів свінгу. Перш, ніж ви зважитеся на інтим, зробіть це!

У відгуках про груповий секс люди пишуть, що перед тим, як на нього зважитеся, потрібно звернути увагу на деякі моменти. Після скоєного нічого вже виправити не можна. Отже, перед експериментом потрібно звернути увагу на:

Спілкування з партнером. У процесі ви повинні бути максимально відвертими. Наважуючись на груповий секс, ви повинні з'ясувати для себе і партнера всі «за» і «проти», особливу увагу приділивши колонці «за». Вибір партнерів. Необхідно чесно і відкрито обговорити, з ким ви збираєтеся займатися сексом. Разом з партнером ви повинні вибрати підходящі кандидатури. Почуття. Важливо контролювати їх. Пам'ятайте, що ревнощі вам в груповому сексі не один. Ревнивий або злий партнер, безумовно, зіпсує подібну зустріч. Виникає почуття власництва варто тримати у вузді. Також всі правила поведінки варто заздалегідь обговорити. Безпека. Стежте за нею. Важливі питання гігієни, так і особиста безпека. Найбільше занепокоєння, безумовно, викликає питання про те, як уникнути венеричних захворювань і небажаної вагітності. З-за цього до використання презервативів варто поставитися дуже серйозно. Про вибір місця варто поговорити заздалегідь. Слід вибрати той, де вам буде комфортно і безпечно. Ще раз варто підкреслити те, що всі деталі необхідно погоджувати між усіма учасниками.

У відгуках після групового сексу люди пишуть, що іноді деяким партнерам через деякий час може здатися, що можна відійти від попередніх умов і дозволити собі більше. Але це не так. Безумовно, що всі зміни повинні бути обговорені з партнером, при цьому не варто на нього тиснути. Подібні дії є вірним шляхом до невдачі. Груповий секс. Відгуки хлопців

Чоловіки про груповий секс говорять в основному тільки в позитивному ключі. Подібні інтимні експерименти припали їм до душі. Більше чоловіки, звичайно ж, краще ЖЧЖ або МЖМЖ. Хоча деякі не проти взяти участь і в груповому сексі ЧЖЧ.

Не завжди подружжя погоджуються на подібне нововведення в ліжку. Але той, хто не боїться експериментів, пробує все. В тому числі і свінг. У відгуках про груповий секс з дружиною чоловіки пишуть, що якщо дружина готова, то все повинно пройти гладко. Хлопці радять спочатку пограти в гру зі своїми партнерами, у кого краще виходить кунілінгус. А вже потім переходити до традиційного захищеного сексу зі зміною партнерів. Відгуки дівчат про груповому сексі

Багато жінок, які брали участь у таких сексуальних іграх, залишають про них відгуки. Деякі з них відзначають, що подібний статевий акт пройшов на вищому рівні. Їм все сподобалося, але було одне «але»: спочатку було важко розслабитися. Дуже важливо, як зазначають у відгуках жінки про груповий секс, бути психологічно готовим до нього. Часто, як заявляють дівчата, саме в перший раз виникають якісь проблеми. Потім все проходить.

Також жінки у відгуках про перший груповий секс радять ретельно підходити до вибору партнерів. Це дуже важливий момент. Через невідповідного людини можуть виникати різні проблеми.

Дійсно яскраві і бурхливі оргазми дівчина може отримати, як заявляють жінки, тільки якщо вона сама палко бажає групового сексу. При цьому її партнери повинні бути вмілими.

Чоловік, жінка і чоловік. Думка про такий союз

Відгуки про груповий секс ЧЖЧ залишають різні. Багатьом хлопцям по душі саме таке поєднання. Іншим же не подобається, з причини того, що мало дам. Дівчата, пробували груповий секс ЧЖЧ, у яких були уважні і досвідчені партнери, залишилися задоволені. Ці жінки заявляють, що отримали масу задоволення. В інших дівчат було проблем із-за того, що чоловіки сильно поспішали, не дали їм збудитися до потрібно ступеня. Висновок

Тепер ви знаєте, що являє собою груповий секс, відгуки про таких експериментах ми розглянули. Плюси і мінуси даного заняття описані в статті. Безумовно, експерименти в сексі потрібні. Головне – це правильно вибрати для себе найбільш підходящі. Груповий секс останнім часом стає все популярнішим, хоча і поки ще є ризикованою справою. Перед тим як на нього зважитися, ще раз зважте усі "за" і "проти". Автор: Кіра Ифеевская 12 Листопада, 2018



Категория: Отношения