Шуби з Греції: огляд магазинів, фото, поради з вибору, відгуки


Опубликованно 09.11.2018 07:12

Шуби з Греції: огляд магазинів, фото, поради з вибору, відгуки

З наближенням холодної пори року багато модниці починають замислюватися про придбання нової теплою шубки, яка не тільки зігріє в холоди, але і додасть гарного настрою.

Дивно, але один з кращих в Європі місць для придбання манто знаходиться на дуже теплому узбережжі — багато експертів радять купувати шуби в Греції. Адже саме ця тепла гостинна країна вважається "хутряний столицею" Європи. Чому грецька шубка?

Вже більше п'яти століть грецькі кушніри вдосконалюють своє мистецтво вичинки шкурок і пошиття якісних виробів з м'якого золота. Саме якістю надають величезне значення власники і працівники модних ательє. Тільки в Греції шуби виготовляють на швейних машинках родом з 60-х років минулого сторіччя. Не з економії, так стібки швів виходять дрібними і акуратними, майже непомітними зовні. Навіть у недорогих моделях рідко використовують склеєні шматочки матеріалу, що так часто грішать китайські виробники.

Багато відомі грецькі бренди запрошують до співпраці талановитих дизайнерів, добре відомих у світі моди. Тому шанси знайти і закохатися саме в свою шубку тут особливо великі.

Мало хто знає, що популярні не тільки норкові шуби з Греції. Тут можна придбати модель з каракульчі, єнота або чорнобурки. У деяких салонах представлені навіть статусні моделі з невагомого соболя, хоча ціна на таку красу іноді шокує. Касторія і Сьятисте

Всього в країні понад 1500 фабрик з пошиття виробів із хутра, і велика частина з них знаходиться в невеликому містечку Касторія. Ще кілька фабрик є в муніципальному центрі Сьятисте, що знаходиться неподалік. Саме в цих містечках, де майже кожен житель так чи інакше задіяний у виробництві хутряних виробів, і знаходиться шубний рай.

Звичайно, у всіх великих містах і туристичних центрах країни у вітринах численних салонів заманливо виставлені розкішні вироби з хутра, але і ціни на них значно вище, ніж в Касторії. Адже власники магазинів в Афінах, Салоніках або Ретімно теж набувають свої колекції в цих невеликих містечках. Супермаркет «Едіка»

Якщо немає сил терпіти і хочеться швидше вибрати шубу мрії, варто відвідати торгово-виставковий центр "Едіка", що знаходиться в Касторії районі Хлої. Тут на площі 2400 квадратних метрів знаходяться понад 110 магазинів з розкішними хутряними товарами. Безумовно, це найбільший з магазинів шуб в Греції, мало кому вдавалося піти звідси без обновки.

Всі товари пропонуються за цінами виробника і обов'язково супроводжуються сертифікатом якості ISO, тому можна бути впевненим у якості придбаного хутра. Однак за відгуками численних клієнток, тут широкий вибір класичних виробів. Якщо хочеться порадувати себе незвичайною річчю, варто відвідати місце, де розташовуються саме виробництва. Кикнон Авеню

Під цим захопливою назвою ховається довга вулиця в передмісті Касторії. Саме на ній зосереджені фабрики таких відомих грецьких брендів, як Elf Papadopoulos Furs, Chrisos Furs, Rizos Bros Furs, Naomi, Greek Furs. Звичайно, це далеко не весь перелік іменитих виробників, чиї колекції виготовляються прямо тут, на цій вулиці.

Виробництво шуб в Греції процвітає вже багато століть, і майстри здатні пошити приголомшливої краси річ з будь-якого хутра. Тому, якщо хочеться унікальну, ексклюзивну модель шубки, потрібно їхати сюди.

Вся вулиця складається з приміщень фабрик, зазвичай на другому поверсі знаходиться власне виробництво, а на першому — шоу-рум. Причому розмір салону, в якому виставлені вироби з хутра, не буде впливати на їх якість. Частіше навпаки, невеликі підприємства можуть запропонувати більш стильні, розкішні моделі. Приємним бонусом стане те, що вподобану модель майстри зможуть підігнати по фігурі відразу на фабриці. Можна навіть обговорити виготовлення унікальної моделі, зазвичай досвідчені грецькі кушніри беруться зшити шубку мрії всього за кілька днів.

Дістатися до Кикнон Авеню з Касторії можна тільки на таксі або взятому в оренду автомобілі. Але ці витрати того варті, бродити по магазинах і приміряти шикарні шубки можна годинами. А якщо вийде познайомитися з власником, ціну на вподобане манто можна значно знизити. У цій сонячній країні люблять торгуватися і знають в цьому толк. Паралія Катеріні

Серед місць, де шуби в Греції купувати не тільки приємно, але і вигідно, потрібно відзначити Паралию Катеріні. Цей маленький сонячний містечко на узбережжі Егейського моря славиться не тільки лагідним кліматом, але і можливістю вдалого і шопінгу. Тут не знайти унікальні моделі преміум-класу, але за класичною обновкою краще їхати сюди.

За відгуками багатьох щасливих покупців, ціни на хутра в Паралии Катеріні навіть нижче, ніж в Касторії. У цьому маленькому містечку є більше шести великих салонів, таких як Obsession Furs або MarcoVarni. Варто прогулятися по провулках, іноді бутіки хутра ховаються в непомітних місцях.

Порада: не варто ризикувати і купувати обновку на набережній містечка. Згідно з відгуками покупців, там продають досить багато неякісних виробів. Власники деяких магазинів шуб в Греції навіть не приховують, що їх асортимент розрахований "на бідних клієнтів зі Східної Європи". Острів Кріт

Крит — острів з древньою історією, на якому можна не тільки чудово відпочити, але і вибрати стильне манто. У численних павільйонах Криту завжди представлений один з найкращих асортиментів шуб з норки в Греції. Особливо цінуються відтінки "діамантовий чорний" і "чорний лама". А найдешевше можна придбати світлу білу шубку. Але це неспроста, ошатний білий хутро може швидко пожовтіти.

Звичайно, вартість хутряного манто на Криті, особливо в салонах туристичних міст, вище, ніж на Кастільйо, зате тут можна добре поторгуватися і знизити вартість відсотків на двадцять. А якщо скористатися чарівністю, то вартість обновки можна знизити майже наполовину.

На автомобілі об'їхати популярні торгові центри на Криті можна за кілька днів. Маршрут краще продумати заздалегідь, ще до початку поїздки, адже тут у кожному приморському містечку є не тільки павільйони з хутряними виробами, але і багато визначних пам'яток. Та й про ласкаве море не варто забувати.

Почати поїздку краще з області Ретімно, де розташовані салони Dolce Vita і Hermes Furs. Вибір моделей і варіантів хутра тут дуже великий, так і за якість можна не турбуватися. Якщо потрібного розміру або моделі не знайшлося на вітрині, можна замовити шубу з Греції по каталогу цих брендів. Афіни

Однак модницям, які хочуть обрати не просто чергове тепле манто, а унікальну стильну шубку, краще їхати в столицю. Тут справжній рай для прихильниць "м'якого золота".

У столиці величезний вибір салонів хутра, в яких можна просто загубитися. Серед найпопулярніших — Naomi Furs, Alexandros Furs, Artemio Furs і багато, багато інших. Більшість з них знаходяться в центрі або популярних серед туристів районах.

Часто від вибору починає крутитися голова, а послужливі російськомовні консультанти намагаються запропонувати шуби подорожче, розповідаючи, що без блакитної норки і життя — не життя. Не варто купувати першу придивилася модель, іноді на пошук шубки мрії в цьому місті потрібно витратити кілька днів. Шубний тур або самостійна поїздка?

Багато туристичних фірм пропонують клієнтам так званий "шуб-тур", організовану поїздку в Грецію саме за обновкою. Незважаючи на привабливі обіцянки і невисоку вартість туру, така поїздка не завжди виправдана.

В рамках такої поїздки клієнти відвідують кілька певних магазинів. Часто у вартість пропонованих моделей закладено ще комісійну винагороду гіда, причому чималі. Час відвідування салонів обмежена, тому про численних примірках і підгонці покупки по фігурі можна забути.

А якщо замовити недорогий тур з зобов'язаннями, то доведеться купити річ з пропонованого асортименту. Тому багато модниці радять їхати самостійно, попередньо подивившись каталоги шуби з Греції і асортимент на сайтах популярних магазинів. Тоді шанси на покупку єдиною і неповторною шубки значно зростають.

До речі, краще планувати поїздку на зимовий час. Як таких розпродажів шуб в Греції майже не буває, але в холодну пору менше потік туристів, тому ціни нижчі, так і знижку можна виторгувати більше. Як не помилитися у виборі?

Звичайно, в кожному відвідуваному павільйоні продавці будуть розповідати про високій якості саме їх продукції, але краще підстрахуватися і перевірити самостійно. Є кілька нехитрих прийомів, що дозволяють переконатися в добротності обраного хутра: Підкладка не повинна бути пришита до низу вироби. Тоді можна перевірити шви і дотримання технології вичинки. Мездра повинна бути м'якою і ніжною на дотик, ні в якому разі не кришитися і не обсипатися. Якщо підкладка пришита до виробу, швидке всього, ця річ зробила руками працьовитих китайців і купувати її не варто. При виникненні найменшого сумніву, де зшита шубка, варто знайти телефон фабрики і зателефонувати безпосередньо. Може, виробник навіть не знає, що його вироби бренду продаються в цьому магазині. Якщо акуратно пом'яти шкірку в руках, вона відразу прийме початкову форму, а ворсинки не повинні випадати. При виборі фарбованого хутра варто намочити серветку і провести по поверхні. Якщо серветка забарвилася, дивовижний колір шубки збережеться до першого дощу. Не варто довіряти гучним закликальникам перед магазинами, обіцяє низьку ціну і шикарний вибір. Є різниця у поняттях "вигідно" і "дешево", тому чим вище якість пропонованої продукції, тим менше метушаться продавці. Автор: Колеснікова Олександра 8 Листопада, 2018



Категория: Мода