Алла Пугачова, Федір Бондарчук, Пауліна Андрєєва на прем'єрі вистави Олега Меньшикова


Опубликованно 07.11.2018 06:54

Алла Пугачова, Федір Бондарчук, Пауліна Андрєєва на прем'єрі вистави Олега Меньшикова

Алла пугачова і Олег Меньшиков

У минулі вихідні В театрі імені М. Н. Єрмолової відбулася прем'єра вистави "Макбет", режисером якого став Олег Меньшиков (він же став і виконавцем головної ролі). Підтримати актора прийшли Алла Пугачова, Федір Бондарчук, Пауліна Андрєєва, Тамара Гвердцителі та інші.

Примадонна, як і вся публіка, від вистави залишилася в захваті. Вона не тільки довго аплодувала після його закінчення, а потім ще й залишила захоплений відгук в спеціальній книзі.

Ай да Меншиков! Ай да "сучий син"! Вітаю! Круто!

— написала вона.

Треба сказати, що з Меньшиковим Пугачова дружить дуже давно. Для нього вона навіть зробила виняток і дала інтерв'ю, якими в останні кілька років не надто балує журналістів і громадськість, на його YouTube-каналі (його актор запустив влітку).

Вистава "Макбет" цілком претендує на те, щоб стати головним відкриттям цьогорічного театрального сезону, що не дивно хоча б тому, що всі ролі в ньому грають чоловіки (Меньшиков в образі леді Макбет, треба думати, видовище цікаве). Як зазначив шекспірознавець професор РАТІ Олексій Бартошевич, який теж відвідав прем'єру, його нове прочитання п'єси дуже вразило.

Я бачив багато "Макбетов" з службового обов'язку, а також від любові до цієї п'єси. Цей — рішуче не схожий ні на один з тих, що я бачив. Меншиков зовсім грандіозний актор, який може грати в будь-якому жанрі,

— сказав він.

Алла Пугачова і Олег Меньшиков

Олег Меньшиков

Федір Бондарчук і Пауліна Андрєєва

Федір Бондарчук, Пауліна Андрєєва і Олег Меньшиков

Федір Бондарчук

Тамара Гвердцителі

Олег Меньшиков



Категория: Шоу-бизнес