Як познайомитися з дівчиною в соц мережах: приклади та поради


Опубликованно 05.11.2018 19:52

Як познайомитися з дівчиною в соц мережах: приклади та поради

На сьогоднішній день Інтернет зайняв міцне місце в житті кожної людини: через мережу можна замовити їжу, купити одяг, і, звичайно ж, познайомитися з цікавими людьми. Хлопці вже давно не намагаються звернути на себе жіночу увагу на вулиці, набагато простіше це зробити у Всесвітній павутині, заздалегідь подумавши над оригінальними фразами і склавши свій особливий, неповторний образ на сторінці в соціальній мережі. Як познайомитися у дівчиною в соц мережах? Зробити це не складно, набагато важче їй сподобатися і зацікавити. У статті наведено загальні психологічні поради і представлені фрази для знайомства в соц мережі. Спілкування з незнайомою дівчиною в Інтернеті

Це, мабуть, один з найскладніших випадків. Як познайомитися з дівчиною в соц мережах, якщо у вас немає спільних друзів, немає спільних інтересів і ви з різних міст? Якщо вона дуже сподобалася, то можна спробувати щастя: Перше правило - жодної настирливості. Нав'язливість тільки дратує. Краще зацікавити її незвичайною фрази. Не варто дарувати подарунки в соц мережі незнайомій людині - це може насторожити. А ось жарти, небанальний гумор і незвичайний підхід до знайомства зацікавить. Не варто «діставати» незнайомої людини. Спочатку треба написати їй вітання, потім - мило пожартувати. Після цього помовчати деякий час, не набридати. Якщо початок спілкування вдалося - дівчина через час напише сама.

Якщо є спільні друзі або знайомі

Як познайомитися в соц мережах, якщо є спільні друзі? Така необхідність - не рідкість, адже в соц мережах зазвичай висвітлюються так звані "можливі друзі", список яких складається автоматично з друзів ваших друзів.

Якщо зацікавила дівчиною є спільні друзі - це і плюс, і мінус. Зокрема, можна поцікавитися у спільного друга - зайняте серце прекрасної незнайомки, зустрічається вона з ким-небудь. Якщо так, то краще не влазити в чужі стосунки, простіше почекати, поки її серце звільниться (як відомо, багато дівчат натури вітряні і досить часто змінюють партнерів).

Якщо з'ясувалося, що прекрасна незнайомка самотня, то слід написати їй першим. Але, звичайно, не шаблонну і банальну фразу. Можна зробити вигляд, що вас зацікавив питання щодо її роботі, можливо, знадобилися її послуги або порада, як фахівця.

Вивчаємо інтереси дівчата: групи, спільноти, перепис

Як познайомитися з дівчиною в соц мережах, якщо у вас з нею є спільні інтереси? План найпростіший: Написати їй, нібито не з метою провести час або поговорити, а дізнатися її думку або отримати пораду від неї щодо питання за загальним хобі. Поцікавитися її думкою з приводу роботи загального улюбленого актора у виставі чи фільмі. Запитати, де вона набувала матеріали для свого хобі, навіть якщо насправді вам це не дуже цікаво. Варто проявити живу зацікавленість в улюбленій справі вподобаного людини. Якщо дівчина підтримує діалог, то потрібно м'яко, але в теж час чітко дати зрозуміти, що вам по душі її хобі. Для цього, наприклад, можна використовувати таку фразу: «Рідко хто з дівчат розуміє що-то в цій галузі (тут поставити назву вашого загального хобі). Я радий, що зміг знайти таку красиву, і в той же час добре яка розбирається в питанні дівчину, як ти».

Якщо ваша сторінка зацікавила нову знайому, то вона обов'язково також продовжить спілкування. Не варто завжди писати їй першим - нехай хоча б в рідкісних випадках вона буде ініціатором спілкування. В іншому випадку може скластися думка, що за нею «бігають», що ви занадто нав'язливі. Це зіпсує думку про вас, і дівчина може згодом зовсім відмовитися від листувань.

Ставити лайки дівчині в соц мережі?

Лайки - прямий прояв симпатії. Майже завжди фотографії симпатичних дівчат набирають десятки, а то й більше лайків. Тому красуням не звикати до такої уваги. Навпаки, їх більше заінтригує людина, яка не ставить лайки на фото - але, наприклад, ставить їх на записи на стіні. Це підкреслить той факт, що чоловік не клюнув на зовнішність, а на внутрішній світ, що він зацікавлений її внутрішнім світом.

Знайомство в соц мережах з дівчиною зовсім не передбачає закидання її лайками і написання коментарів зі своїм цінним думкою під кожним фото. Така поведінка може викликати лише подив. В крайньому випадку допустимо поставити лайки тільки на два-три фото, які сподобалися особливо сильно. А все підряд відзначати увагою не треба - тим більше, якщо вона чоловікові поки не поставила жодного «сердечка» і ніяким іншим чином не проявила свою гарячу зацікавленість. Якщо ви з одного міста, то взагалі краще, щоб пройшло кілька зустрічей - тільки після цього можна проявляти симпатію настільки відверто, щоб «закидати» людини лайками та коментарями.

Оригінальне привітання: треба вітатися в Інтернеті

Оригінальні знайомства в соц мережах можуть бути різними. Важлива спонтанність, гарне почуття гумору, раптове поведінка. Проте надмірно екстравагантні і привітання можуть відштовхнути.

Приклад вкрай невдалого привітання незнайомій дівчині в соц мережі: «Доброго ранку моєму Сонечку»; «Доброго ранку, моя Принцеса. Всю ніч думав про тебе»; «Настав новий день, який я присвячу думок про тебе»; «З першими променями сонця думаю про тебе».

Подібні привітання жахливі і здатні викликати лише огиду. Не варто боголепствовать перед дівчиною, якою б красивою і чудовою вона не здавалася. Вже краще обмежитися простим "Добрий ранок" і поставити смайлик або стікер з чашкою кави.

Відсутність привітань - також не найкращий вибір. Мережевий етикет передбачає обов'язкове вітання на початку листування. Воно може бути лаконічною, але при цьому стильним. Наприклад, - «Доброго часу доби», «Привіт, Наташа (підставити потрібне ім'я)», «Здрастуйте». Так, ці варіанти дуже прості, але вони не нав'язливі, не зобов'язують дівчину до відповіді і не закликають до інтимності або особливої відвертості. Подібне привітання як би має на увазі світську бесіду, але ж саме з таких бесід і складається дружба, яка з часом може перерости в більш ніжне і глибоке почуття.

Приклади невдалих і шаблонних «підкатів»

Щоб уникнути прикрих помилок, прочитайте приклади знайомств в соц мережах, яким точно не варто слідувати: «Привіт, мила Принцеса (та інші неадекватні у своєму зверненні епітети)». «Дівчина, а ваші батьки випадково не були хіміками? (або інші варіації цієї старої жарти)». «Хочеш покататися/погуляти сьогодні ввечері?» - не найгірший варіант знайомства, але пристойна дівчина може образитися і відразу заблокувати. «Я бачив прекрасну дівчину уві сні і тільки що зрозумів, подивившись на твої фото, що вона існує в реальності» - також не найгірший варіант, але може відлякати раціональних і саркастичных представниць прекрасної статі. «Хочеш пришлю тобі свої фото?» - незнайомій людині, як правило, зовсім нецікаві чужі фотографії, якими б вони не були.

Зайва самовпевненість при знайомстві в Інтернеті

Більшість хлопців, які думають, як познайомитися через соц мережі, здійснюють одну й ту ж помилку - вони виявляють зайву самовпевненість. Але натиск і нав'язливість можуть тільки відлякати дівчину. Між тим, стереотип про те, що гарячий і напористий чоловік привабливий, дуже живучий. Більшість жінок просто-напросто злякаються подібних проявів.

Зайва самовпевненість при знайомстві в Інтернеті може проявлятися в наступному: хвастощі своїм матеріальним становищем - багато фотографій машини, квартири, дорогих годинників та інших предметів розкоші; показове випинання свого престижного кола знайомств - фотографії з клубів, ресторанів, офісів; фотографії відразу з декількома дівчатами, як демонстрація своєї популярності у протилежної статі; перепис і цитати з «чоловічих» пабликов про необхідність великого заробітку, закордонних подорожей, великого заробітку для чоловіка. Скромність і ввічливість - кращий вибір

Як познайомитися з дівчиною в соц мережах, якщо вона здається ввічливій і скромною? З такою не можна бути занадто нахабним і напористим. Якщо доросла жінка поблажливо і з усмішкою поставиться до такої поведінки, то юну дівчину воно швидше налякає.

Для початку треба спробувати просто з нею подружитися. Протягом деякого часу бути ввічливим і участливым іншому. Поступово робити їй тонкі компліменти. Захоплюватися її вміннями, талантами і здібностями - робити це слід максимально делікатно. Якщо бути дуже наполегливим, дівчині може здатися, що нею зовсім не захоплюються, а сміються. Або що спілкування - це просто черговий експеримент соціальної інженерії, яких зараз проводиться величезна безліч.

Після того як вдасться їй стати, в першу чергу, в іншому, можна поступово переходити до прояву своїх почуттів. Якщо дівчина буде відповідати взаємністю - що ж, вам вдалося досягти своєї мети. Якщо ж вона буде продовжувати бачити в вас всього лише одного, то варто припинити спілкування (якщо ваша мета спочатку була тільки в романтичних почуттях і в досягненні любовної прихильності).

Як правильно познайомитися в соц мережах: оптимальні фрази

Які фрази краще використовувати для знайомства в Інтернеті? Точного рецепту немає - всі дівчата різні, і те, що сподобалося одного, може не припасти до смаку іншого. Ось приблизний список оптимальних фраз для знайомства: «Доброго часу доби. Бачу, ти любиш грати в покер. Немає бажання перекинутися на дозвіллі в партію зі мною?». «Привіт. Помітив, що ти захоплюєшся марафонами. Будеш присутнім на Великий Манежній в неділю вранці?». Що можна писати і надсилати ні в якому разі

Ось приклад невдалого початку знайомства в Інтернеті: «Ви схожі на мою майбутню дружину, тільки я її поки не зустрів». «Вашій мамі зять не потрібен?». «Побачивши твоє фото, я зрозумів, що мріяв про тебе все життя». «Ви для мене загадка. Дозвольте, я відкрию Ваші таємниці і розгадаю секрети»

Пам'ятайте, це лише приблизні фрази, якими можна або не можна користуватися в Мережі. Кожна людина індивідуальна і вимагає персонального підходу. Автор: Валієва Ольга 5 Листопада, 2018



Категория: Отношения