Яна Рудковська, Валерія і Йосип Пригожин та інші на прем'єрі міні-фільму "Пробудження краси"


Опубликованно 03.11.2018 05:18

Яна Рудковська, Валерія і Йосип Пригожин та інші на прем'єрі міні-фільму

Йосип Пригожин, Яна Рудковська, Валерія

Вчора, 1 листопада, світська Москва зібралася в одному зі столичних ресторанів, де відомий алкогольний бренд представив міні-фільм, знятий режисером Олексієм Голубєвим, про роль жінки і їх внутрішню красу.

Першими побачити ролик прийшли Яна Рудковська (вона, до речі, знялася в головній ролі), Валерія, Йосип Пригожин, Юліанна Караулова, Ксенія Сухінова та інші зірки.

Надихнути жінок на виконання їх сміливих бажань та ідей і стало головною метою цього видеоманифеста. У ролику йдеться про те, що жінка не повинна боятися бути собою.

Зараз час жінок, які роблять себе самі. Кожен день. І не тільки в Росії. Сьогодні як ніколи багато можливостей — ми повинні їх використовувати! Коли я чую, що мене називають залізною леді, я радію. Радію, що мені все ще вдається залишатися загадкою. Я всього досягала працею і тому впевнена: в житті можна домогтися чого завгодно — будь то побудова власного бізнесу або створення великої і міцної сім'ї. А може, і все відразу! Я закликаю всіх дівчат вірити в себе і не боятися бути собою,

— виступила з промовою Яна Рудковська.

Яна Рудковська

Йосип Пригожин, Яна Рудковська, Валерія

Аврора

Аврора і Яна Рудковська

Ганна Чуріна

Ксенія Сухінова

Юліанна Караулова

Катя Добрякова

Стелла Амінова

Наталія Давидова

Юлія Прудько

Аделіна Сотникова і Яна Рудковська

Анжеліка Тіманіна і Валерія

Йосип Пригожин і Валерія

Юлія Прудько і Юліанна Караулова



Категория: Шоу-бизнес