Взуття Geox: відгуки покупців, модельний ряд і якість


Опубликованно 02.11.2018 22:02

Взуття Geox: відгуки покупців, модельний ряд і якість

Неповторність взуття, виробленої італійською фірмою Geox, полягає в її здатності «дихати» і відсутності аналогів. Наскільки можна судити з відгуків, взуття Geox подобається практично всім носив її споживачам.

Рік заснування бренду Geox (фірма спеціалізується на виробництві одягу і взуття з «дихаючих» матеріалів) – 1995-й. Засновником компанії є Маріо Моретті Полегато. Трохи про компанії Geox

Компанія Geox запатентувала кілька винаходів, які стосуються інноваційних технологій і матеріалів. Маючи власний дослідницький центр, бренд співпрацює зі сторонніми експериментальними лабораторіями, що належать великим технологічним університетам. Сучасна методика, що застосовується на виробництві, орієнтована на розробку максимально герметичній підошви зі шкіри без втрати останньою своїх природних якостей. Один з етапів дослідних робіт завершився винаходом мембран. Зимові водонепроникні черевики Geox для дорослих

Зимові водонепроникні черевики створені у відповідності з запатентованою методикою Breathable Thermal Insulation. Підошва черевика складається з пористого прогумованого матеріалу і забезпечена пропускає повітря мембраною. Завдяки такій структурі оригінальна взуття Geox не «потіє», так як волога, не затримуючись всередині, виводиться назовні через пори.

Ззовні черевики також захищені від промоканий, тому ноги їх власника завжди знаходяться в теплі і сухості.

Верхня частина цієї моделі, згідно опису, наданому виробником, виготовлена з текстилю та синтетики. Підошва зсередини забезпечена анатомічної повстяної устілкою. З цього ж матеріалу зроблена внутрішня підкладка.

Зверху черевики застібаються на дві липучки. Розміри і їх відповідність довжині стопи

Якщо довжина жіночої стопи: 220 міліметрів, розмір ноги дами, згідно розмірній сітці Geox, – 34-ї; 223 міліметра в перекладі на шкалу розмірів Geox відповідає розміру 34,5; 227 міліметрів – 35-й розмір; 233 міліметра – 36-й розмір; 240 міліметрів – 37; 245 міліметрів – розмір 37,5; 250 міліметрів – розмір 38-й.

Якщо довжина стопи чоловіка становить: 280 міліметрів, він є володарем 42-го розміру; 285 міліметрів видають володаря 43-го розміру; 290 міліметрів відповідають 44-го розміру; 295 міліметрів - 45-му.

Покупці відзначають, що розмірна сітка компанії Geox відрізняється від звичної, загальноприйнятої. Але, незважаючи на це, відповідність розмірів стовідсоткове. Це видно з відгуків. Розмірна сітка дитячого взуття Geox виглядає наступним чином: довжина дитячої стопи 93 міліметра відповідає 15 розміром Geox; довжина стопи 100 міліметрів відповідає 16 розміром; 107, 110, 113, 117, 120 міліметрів– 17, 17,5, 18, 18,5, 19 розмірами відповідно. Зимові черевики з мембранної підошвою – не для городян...

Такий висновок напрошується після прочитання відгуків про зимового взуття Geox, залишених споживачами – мешканцями міст, купили черевики з «дихаючої» мембраною.

Причому негативні відгуки відносяться не стільки до якості черевик і технології їх виготовлення, скільки до хімічних речовин, якими на пострадянській території обробляють скрижанілі тротуари.

Перший час, повідомляють покупці, черевики приносять тільки радість: вони дійсно «дихають», ногам тепло, а світлу підошву дуже легко відмивати від забруднень. Так продовжується до тих пір, поки мембрани не роз'їсть «хімією», розсипаної в пішохідній зоні. В результаті підошва починає пропускати холодне повітря.

Висновок: зимові черевики на мембранної підошві від фірми Geox не підходять для громадян СНД, що живуть у містах. Дитяче зимове взуття Geox. Відгуки батьків

За версією споживачів, які проживають на території колишнього Радянського Союзу, фірма Geox займається виготовленням двох видів дитячого взуття: для «пострадянських» і центральноєвропейських морозів.

Як відомо, зима в Центральній Європі істотно відрізняється від пострадянської – у найхолодніші дні стовпчик термометра тут опускається максимум до -5 °С. Згідно з відгуками, дитяче зимове взуття Geox буває на вовняної і текстильній підкладці. Маленькі володарі більш утепленого варіанту, за свідченням їх батьків, всю зиму можуть ходити в звичайних колготках, незважаючи на температуру і рівень вологості повітря.

До речі, у дитячих чобітків на вовняної підкладці є одна особливість. Якщо дитина, вирушаючи на прогулянку, одягне махрові колготки, ніжки можуть спітніти від перегріву.

Судячи за відгуками батьків, які проживають на території колишнього СРСР, поряд з першокласними, акуратно скроєними і виготовленими з натуральних матеріалів чобітками мирно співіснує грубо збита» взуття, що нагадує невмілу спробу підробити оригінал. За результатами шкарпетки обидві моделі відмінно виконують свої основні функції – не промокають. Перевага взуття з натуральних матеріалів в тому, що, коли розмір ноги старшої дитини збільшиться, чобітки зможе доношувати молодший.

Варто також відзначити, що взуття компанії Geox проводиться не тільки на італійському заводі, що належить сімейству Полегато. Виготовлення «дихаючого» взуття налагоджено також у Бразилії, Болгарії, Китаї, Індії, Індонезії, у В'єтнамі, в Іспанії, Тунісі, Туреччині та Таїланді. Догляд за дитячим взуттям

Утеплена дитяче зимове взуття від італійської фірми Geox не вимагає особливого догляду. Для чищення верхньої частини чобітків потрібні засоби для догляду за виробами із замші. Прогумовану підошву необхідно зрідка обробляти водовідштовхувальним засобом (наприклад, «Твистом»).

Чобітки для теплої зими потребують тільки в просочуванні водовідштовхувальним засобом – вони повністю складаються з прогумованого матеріалу.

Більшість батьків стверджують, що не зустрічали дитячих зимових чобітків, що перевершують по якості взуття Geox. Відгуки цієї категорії споживачів свідчать також про те, що вони і надалі будуть купувати взуття саме цієї фірми. Демісезонна дитяче взуття

Міжсезоння в східній частині Європи триває не менше півроку, тому демісезонне жіноче взуття необхідно підбирати з особливою кропотливостью. В дитячих черевиках Geox з колекції Respira Antibacterial, на думку творців цієї взуття, дитина буде із задоволенням ходити більшу частину року. Наскільки можна судити зі споживчих відгуків, дитяче взуття Geox Respira Antibacterial подобається і дітям, і їх батькам.

Основні відмінності цієї колекції – зручна застібка у вигляді «липучок», а також наявність засобів захисту від плоскостопості та викривлення стоп (мова йде про ортопедичних устілках і ущільнених задник).

Для виготовлення колекції Geox Respira Antibacterial використовувалися натуральна шкіра нубук. Внутрішня підкладка скомбінована з шкіри і текстильної тканини. Устілки з текстилю, виготовлені у відповідності з унікальною технологією Geox Respira, дозволяють шкірі стоп дихати, одночасно виводячи назовні вологу. «Дихаюча» підошва «Флексі Систем» (виготовлена по технології Geox World P. C. T. Patent), повторюючи всі вигини стопи, запобігає ковзанню. Демісезонна чоловіче взуття Geox. Відгуки покупців

Цей вид чоловічого взуття здобув більше нарікань, ніж похвал. Свої враження чоловіки, які відчули негативні емоції, описують приблизно так: ступню з усіх боків сковує льодяним мерзенним холодом навіть при десяти градусів тепла. Підошви взуття дійсно не пропускають вологу, але ногам все одно некомфортно і сиро.

Трохи інакше йде справа зі спортивним взуттям. Якість кросівок повністю влаштовує споживачів. Однак і тут не обійшлося без казусів. Деякі чоловіки відзначають, що кросівки, які опинилися в їх розпорядженні, ідеальні зовні, але не доопрацьовані зсередини. Причина невдоволення – незручна устілка, сильно натирающая ступню.

Незайвим буде відзначити, що автори подібних відгуків опинилися в меншості. Основна маса споживачів задоволена обновками.

Багатьом споживачам - і чоловікам, і жінкам – не припала до душі літнє взуття Geox. З відгуків випливає, що «дихаюча» підошва з дірочками відразу ж забруднюється і практично не підлягає очищенню. Автор: Ірина Браславська 2 Листопада, 2018



Категория: Мода