Вікторія Дайнеко Юлія Барановська, Юліанна Караулова та інші на такому вечорі


Опубликованно 01.11.2018 19:13

Вікторія Дайнеко Юлія Барановська, Юліанна Караулова та інші на такому вечорі

Вікторія Дайнеко

Поки сестри Кардашьян — Дженнер святкували в Лос-Анджелесі Хелловін, переодягнувшись в "ангелів" Victoria's Secret, а Філіп Кіркоров запалював разом з Ганною Нетребкой в Нью-Йорку, в Москві зірки теж не нудьгували: у переддень Дня Всіх Святих вони вирушили на гастрономічний вечір, який відбувся на Усачевском ринку. Оцінити фантазію кращих московських шеф-кухарів прийшли Вікторія Дайнеко, Юліанна Караулова, Юлія Барановська, Артем Корольов, Тетяна Геворкян, Марія Кравцова і багато інших модники, гурмани і любителі світського життя.

Увесь вечір гості пробували різноманітні страви, оцінювали закуски і знайомилися з їх авторами, віддаючи належне їх майстерності. Познайомимося і ми: за гастрономічне свято в цей раз відповідали Володимир Чистяков (Buro Tsum), Андрій Четвертнов (Glenuill), Роман Поляків (Remy Kitchen Bakery), Владислав Корпусів (Stories),Марат Хайджян (Big Wine Freaks), Наталія Березова (Stall в ДЕПО), Сергій Носов (Сироварня), Денис Соболєв (Тріска.Коптильня) і Семен Сін (Ryba.Sushi.Oysters).

Всі вони в цей вечір слідкували за хорошим апетитом гостей, якому, до речі, чимало сприяли й коктейлі від шеф-бармена Chainaya Кістки Плесовских на основі трав'яних і ягідних бітерів від відомого алкогольного бренду. Ну і куди без музики: за діджейський пульт встали Шура Кузнєцова, Майя Клугман і Соня Мунтян, під легкі треки яких так приємно було пересуватися від стійки до стійки, пробуючи все нові і нові страви.

Вікторія Дайнеко

Юлія Барановська

Юліанна Караулова

Тетяна Геворкян

Марія Кравцова

Анжеліка Тіманіна

Расим і Алла Акперовы

Даша Веледеева і Катя Мухіна

Артем Корольов

Вероніка Федорова

Поліна Максимова

Карина Ошроева

Анна Руська

Надія Миссбах



Категория: Шоу-бизнес