Як залучити чоловіка: психологія сімейних відносин, причини охолодження, методи розв'язання та рекомендації фахівців


Опубликованно 01.11.2018 14:40

Як залучити чоловіка: психологія сімейних відносин, причини охолодження, методи розв'язання та рекомендації фахівців

Більшість фільмів про кохання закінчується весіллям. Але в реальному житті одруження - це тільки початок. Початок великого спільного шляху, сповненого радощів і труднощів. На зміну легкості і романтику приходить суворий побут. Не дивно, що подружжя можуть трохи охолонути один одному. Як врятувати сім'ю? Як залучити чоловіка знову?

Чому псуються стосунки?

Якщо жінка помітила якесь байдужість з боку чоловіка, треба негайно діяти. Але насамперед слід розібратися в причинах "похолодання". Ось найбільш поширені з них: Інша жінка. Не думайте, що весілля це 100%-ва гарантія того, що ваш чоловік не буде дивитися по сторонах. Після укладення шлюбу красиві і привабливі жінки нікуди не діваються. Природно, ваш чоловік може кимось зацікавитися. Стрес і втому. Якщо ваш чоловік постійно втомлюється, в нього, напевно, не залишиться ні часу, ні сил на романтику. До того ж у нього можуть бути проблеми на роботі. Це цілком логічне пояснення байдужого ставлення до дружини. Попередні конфлікти. Якщо раніше між вами були серйозні розбіжності і сварки, цілком ймовірно, що у вашого чоловіка залишився неприємний осад. Він може періодично давати про себе знати. Впевненість у стабільності положення. Більшість чоловіків впевнені, що, незважаючи ні на що, дружина нікуди не дінеться. Таким чином, відпадає всяка необхідність приділяти жінці увагу, демонструвати свої почуття. Проблеми інтимного характеру. Це може бути пов'язано з проблемами зі здоров'ям і з відмовою подружжя від близькості.

Займіться справою

Більшість чоловіків в один голос стверджують, що для щастя потрібна спокійна і господарська жінка. Але вони лукавлять. Насправді їх приваблюють жінки-особистості, які чимось зайняті, чимось захоплені, до чогось прагнуть.

Багато пані після вступу в шлюб цілком і повністю занурюються в домашні справи. На початку стосунків чоловік це сприймає охоче і з вдячністю. Але з часом дружина-домогосподарка стає для нього нудною і передбачуваною.

Як залучити чоловіка в цьому випадку? Займіться якоюсь справою, яке дозволить вам реалізувати себе. Можливо, варто влаштуватися на роботу чи знайти собі якесь цікаве захоплення. Бажано, щоб ви не займалися своїм хобі будинку, а виходили в суспільство. Запросіть чоловіка на побачення

Як залучити чоловіка? Згадайте, як ви проводили час на початку відносин. Напевно саме чоловік запрошував вас на побачення. Але тепер прийшов час взяти ініціативу в свої руки. Це може бути похід у ресторан, в кіно, в парк, в театр, на стадіон і так далі. Зрештою, влаштуйте романтичну вечерю при свічках. Все, що виходить за рамки вашого побуту, допоможе освіжити стосунки.

Цікавтеся чоловіком

У пошуках способів як залучити чоловіка до себе, задумайтеся про те, чи достатньо ви приділяєте уваги йому? Як варіант, чоловік охолов до вас тому, що відчув аналогічне "похолодання" з вашого боку.

Як ви зустрічаєте свого чоловіка, коли він приходить з роботи? Напевно дивіться серіал, читаєте журнал або хлопочете по кухні. Безумовно, смачний гарячий вечеря - це важливо. Але точно так само важлива і душевна розмова. Поцікавтеся, як пройшов день вашого чоловіка, яке його настрій, що нового на роботі.

Говорячи про роботу і захоплення... В століття Інтернету у вас є маса можливостей, щоб ближче познайомитися зі сферою діяльності чоловіка. Це дасть вам масу нових цікавих тем для бесід і, можливо, стане початком нового етапу у ваших стосунках. Займіться собою

Як залучити чоловіка до себе? Насамперед критично подивіться на своє відображення в дзеркалі. Які зміни відбулися у вашій зовнішності з дня весілля? Як би це ні було сумно, але більшість жінок після заміжжя запускає себе. Не дивно, що чоловіки втрачають до неї всякий інтерес.

Якщо ви помітили в своїй зовнішності негативні зміни, займіться собою. Почніть з того, як ви виглядаєте будинку. Охайний одяг, чисті волосся, доглянута шкіра - необхідний мінімум. Також не забувайте працювати над фігурою і гардеробом. Розвивайте свою жіночність

Бути витонченою і жіночною - ось самий вірний варіант, як знову залучити чоловіка. Справжня жінка повинна бути милою і ніжною, а не злий і похмурою. Виробляйте в своїх рухах грацію і гнучкість, будьте сексуальною і спокусливою в будь-який час доби.

Ще один важливий аспект жіночності - це слабкість. У цьому головна жіноча краса. Навіть якщо ви можете самостійно забити цвях, відкрити банку або пересунути стіл, не демонструйте це своєму чоловікові. Попросіть його про допомогу. Це дозволить вам бути в його очах привабливо слабкою, а йому - самоствердитися як чоловікові.

Перегляньте погляди на життя

Якщо вам цікаво, як залучити чоловіка до себе заново, перегляньте своє ставлення до життя. Безумовно, побутові турботи не додають оптимізму і життєрадісності. Але сумна і постійно незадоволена дружина не викличе в чоловікові пристрасть і романтичні почуття.

Щоб зацікавити чоловіка, вам варто бути оптимістичною і енергійною. Знайдіть для себе джерело радості. Фільми, музика, мистецтво, спілкування з подругами - все, що може запалити привабливий пустотливий вогник у ваших очах. Урізноманітніть інтимне життя

Самий вірний спосіб, як залучити чоловіка до ліжка, - урізноманітнити інтимне життя. Не варто недооцінювати цю грань відносин. Якщо для жінок важлива романтика (поцілунки, обійми), то для чоловіків життєво важливі статеві контакти. Можливо, настав час проявити ініціативу. Ось як можна освіжити вашу інтимне життя: ніч в готелі; рольові ігри; секс-іграшки; мереживну білизну; незвичайне місце для ігор; нові пози; і так далі.

Частіше бувайте наодинці

Як залучити чоловіка, якщо він охолов? Щоб відродити згасаючі почуття, потрібно частіше бувати наодинці. Посиденьок з друзями і походу в гості до родичів віддайте перевагу побути удвох. Влаштуйте романтичну вечерю, погуляйте в парку, влаштуйте уїк-енд за містом.

Самотність особливо важливо, коли в будинку з'являється маленька дитина. Візьміть за правило хоча б пару разів на місяць залишати його у бабусь, залишаючи житло повністю в своєму розпорядженні. І не варто дорікати себе в егоїзмі, адже хороші батьки - щасливі батьки. Як залучити любов чоловіка: поради по знаках зодіаку

Представники різних знаків зодіаку володіють різними характеристиками. Як наслідок, підхід до них повинен бути різним. У таблиці наведено рекомендації для жінок, як привернути увагу чоловіка, якщо він охолов. Знак зодіаку Поради щодо зміцнення відносин Овен забезпечте дружину всебічну підтримку; хваліть чоловіка, частіше демонструйте своє схвалення; постійно з, щоб ставати цікавіше і розумніші; іноді сперечайтеся, щоб вносити у відносини свіжість і різноманітність. Телець частіше робіть дружині компліменти; говорить про його достоїнства прилюдно; будьте незалежною і впевненою в собі; виявляйте ініціативність і розкутість в ліжку. Близнюки навчіться терпляче й уважно слухати, що говорить ваш чоловік; не обмежуйте свободу чоловіка; розширюйте свій кругозір, щоб стати для чоловіка цікавою співбесідницею; постійно вносите різноманітність в інтимне життя. Рак будьте максимально ніжною, лагідною і м'якою; як можна частіше хваліть чоловіка; з вдячністю приймайте все, що чоловік робить для вас. Лев Як можна частіше робіть своєму чоловікові компліменти, захоплюйтеся їм; ретельно стежите за своєю зовнішністю (можливо, варто змінити імідж); будьте веселою і непередбачуваною Діва будьте щирою і ведіть себе природно; відкрито висловлюйте свої емоції; звертайтеся до чоловіка за порадами, просіть допомоги, щоб він відчував себе потрібним і значимим. Ваги не критикуйте і не дорікайте дружина, не шукайте в ньому вади і недоліки; частіше хваліть чоловіка; намагайтеся слідувати останнім модним тенденціям. Скорпіон постійно з і самоутверждайтесь; намагайтеся привнести різноманітність у вашу повсякденне і інтимне життя; не ховайте своїх емоцій, будьте щирою і відкритою; слідкуйте за своєю привабливістю. Стрілець урізноманітніть інтимне життя; не обмежуйте свободу дій чоловіка; будьте яскравою і цікавою особистістю. Козеріг не влаштовуйте сцен ревнощів і скандалів - будьте максимально спокійні і миролюбні; у будь-якій ситуації ставитеся до чоловіка шанобливо; контролюйте себе, щоб не наговорити зайвого. Водолій завжди кажіть правду, навіть якщо вона не дуже приємна; навчіться уважно слухати і підтримувати свого партнера; щиро хваліть і захоплюйтеся чоловіком; привнесіть якусь новизну у ваше інтимне життя. Риби будьте спокійною і жіночною; не критикуйте партнера; контролюйте свої слова і емоції. Корисні поради

Якщо ви шукаєте шляхи, як залучити чоловіка, зверніть увагу на поради психологів. Ось основні з них: Відкрито говоріть з чоловіком. Якщо вас не влаштовує його ставлення до вас, не варто збирати в собі образу. Чим раніше ви висловите свої претензії, тим більше шансів на те, щоб вирішити проблему. Поважайте дружина. Яким би сильним не було напруження між вами, завжди тримайте себе в руках, не опускаючись до образ і рукоприкладства. Балуйте його смачними стравами. Як би банально це не звучало, але шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Постійно вдосконалюйте свою кулінарну майстерність, радуйте дружина чимось новеньким. Підтримуйте в будинку теплу затишну атмосферу. Це стосується не тільки порядку, а також емоційного фону. Будинок повинен бути тим місцем, куди чоловікові хочеться повертатися, а не звідки хочеться втекти. Відкрито захоплюйтеся чоловіком. Навіть якщо він не ідеальний, не скупіться на похвалу. Це надихає людину на звершення.

Як попередити проблему

Щоб вам ніколи не довелося задаватися питанням про те, як залучити чоловіка, якщо він охолов, запам'ятайте, чого робити не потрібно. А саме: Не лайтеся. Треба тримати себе в руках і вирішувати проблеми цивілізовано, незважаючи на градус емоційної напруги. Не завжди конфлікти закінчуються бурхливим примиренням. Іноді навіть незначна сварка може стати причиною серйозного розладу у стосунках. Не змінюйте. Як би чоловік не образив вас, ніколи не поступайтесь своїми моральними принципами, щоб помститися. Конфлікти мають властивість закінчуватися. Але зраду не так просто пробачити і стерти з пам'яті (іноді це виявляється неможливим). Не ображайтесь даремно. Не варто приймати близько до серця всякі дрібниці і збирати образи. Це не посприяє зміцненню вашого шлюбу. Не шантажуйте. Часто жінки використовують такий нечесний прийом, як маніпуляція. Сексом, їжею, спілкуванням з дітьми... Це не наближає, а віддаляє дружина від вас. Не "пиляйте" чоловіка. Хіба до весілля він був ідеальним чоловіком? Якщо є якісь дражливі моменти, намагайтеся боротися з ними м'яко, щоб не викликати у чоловіка образу і комплекси.

Як залучити чоловіка в своє життя

Якщо проблема заміжніх жінок - реанімувати відносини, то проблема холостячек - влаштувати особисте життя. Якщо протягом тривалого періоду часу у вас не виходить зустріти свою долю, можливо, ви щось робите неправильно. Щоб наблизити своє щастя, дотримуйтесь таких рекомендацій: Відкиньте нав'язливу ідею про заміжжя. Образ і енергетика "шукає жінки" не приваблюють чоловіків. Красива, вільна і незалежна дама - ось хто подобається представникам сильної статі. Фліртуйте. Це не означає, що треба вішатися на шию чоловікам. Досить бути відкритою і кокетливою. Грайливий погляд, спокусливий поворот голови - це інтригує і приваблює чоловіків. Не зациклюйтеся на своїх ідеалах. У більшості випадків вигадані образи не мають нічого спільного з реальними людьми. Більше того, реальний чоловік може опинитися в рази краще того, що ви створили в своїй голові. Бувайте в правильних місцях. Де можна зустріти цікавого і привабливого чоловіка? В спортзалі, в ресторані, на якихось культурних заходах. Як можна частіше бувайте там, де збираються потенційні кавалери. Розвивайте внутрішній світ. Безумовно, зовнішність - це візитна картка, яка приваблює чоловіків. Але якщо в ході спілкування виявиться, що за красивою обкладинкою нічого не криється, навряд чи ваше знайомство отримає романтичне продовження. Автор: Ольга Іванівна 1 Листопада, 2018



Категория: Отношения