Іван Ургант, Костянтин Хабенський, Катерина Шпіца і інші на зйомках фільму "Ялинки Останні"


Опубликованно 31.10.2018 05:51

Іван Ургант, Костянтин Хабенський, Катерина Шпіца і інші на зйомках фільму

Іван Ургант, Сергій Свєтлаков і Юрій Кузнєцов

Кілька днів тому завершилися зйомки фінальної частини новорічної комедії "Ялинки", яка отримала нехитру назву "Ялинки Останні". У четвер, 25 жовтня, на знімальному майданчику зібралися Іван Ургант, Костянтин Хабенський, Володимир Меньшов, Катерина Шпіца, Тимур Бекмамбетов і інші зірки російського кіно.

Свідками цих зйомок, до речі, змогли стати мільйони охочих — весь процес транслювався в популярних російських соціальних мережах. Атмосфера зйомок була не тільки новорічної, але і дуже домашній: всі знаменитості сиділи за святковим столом, жартували, пили шампанське, згадували торішні зйомки і зідзвонювалися з колегами і глядачами, які могли задати улюбленим акторам будь-які питання. Подзвонив навіть сам Філіп Кіркоров, який висловив жаль, що так і не встиг знятися в "Ялинках". Щоправда, команда фільму популярного співака поспішила заспокоїти: його пісня "Сніг" стала головним саундтреком останньої частини комедії.

Сьогодні ми покликали всіх акторів, журналістів, наших друзів, щоб попрощатися з цим проектом. "Ялинки" для нас всіх стали не просто роботою, а справжнім святом. Особисто для мене Новий рік останні вісім років тільки з "Ялинками" і наступав. Цей проект дивовижним чином поєднав подружил і виростив ціле покоління акторів, режисерів і глядачів. Ми його назвали покоління "Е". І нехай сьогодні тільки 25 жовтня, для всіх нас сьогодні йде не просто цілий рік, а ціла епоха...

— сказав режисер і продюсер фільму Тимур Бекмамбетов.

Прем'єра фільму "Ялинки Останні" відбудеться 27 грудня.

Костянтин Хабенський

Іван Ургант і Сергій Свєтлаков

Володимир Меньшов

Катерина Шпіца і Олександр Робак

Сергій Свєтлаков і Олена Яковлєва

Сергій Свєтлаков

Сергій Свєтлаков, Ялинка і Тимур Бекмамбетов

Юрій Кузнєцов і Юлія Александрова

Тимур Бекмамбетов

Юрій Кузнєцов



Категория: Шоу-бизнес