Гель-мастило "Хасико" для жінок і чоловіків


Опубликованно 30.10.2018 01:38

Гель-мастило

Іноді природних виділень піхви стає мало і тоді інтимні стосунки перетворюється в катування. Гель-мастило "Хасико" є одним з найпопулярніших засобів, використовуваних для зволоження статевих органів. Він допоможе впоратися з проблемою, також відмінно впливає на ерекцію чоловіка і жіноче лібідо. Різновиди

Існує безліч видів цього кошти. Інтимні гель-змащення "Хасико" бувають на різних основах - водної, масляної і силіконовій. Також бувають ароматизовані, з добавками, що підсилюють збудження та подовжує інтимну близькість.

Існують варіанти для анального сексу, з загоюючим і зволожуючим ефектом: з глицирризиновой кислоти; з L-молочною кислотою; з маслом чайного дерева; для чоловіків; для жінок; з ароматом екзотик; з ароматом апельсина; з ароматом суниці. Варіанти для жінок

Хороший секс залежить не тільки від настрою і великого бажання, а й від вибору гель-змащення. Іноді трапляється так, що у жінок стінки піхви не виробляють достатньої кількості секреції при збудженні. Заняття сексом стає дискомфортним і проблематичним. Виникають біль, печіння та мікротравми.

Для того щоб кожен інтимний вечір доставляв вам задоволення, варто подбати про наявність гель-змащення "Хасико". Без неї секс у чому втратить свій шарм. Вона не тільки посилює бажання обох партнерів, але і підвищує задоволення від процесу.

Спеціально для милих дам гель-змащення "Хасико" випускають з додаванням пантенола, який відмінно діє на стінки піхви, заспокоюючи і зволожуючи їх. Це речовина створює приємні відчуття. Можна використовувати з презервативом, так як інтимний гель-мастило "Хасико" не руйнує латекс. Завдяки пантенолу процес стає яскравішим і комфортніше. Гель-мастило "Хасико" для жінок дарує задоволення від заняття сексом, пом'якшуючи статеві органи, чудово покращуючи ковзання. Кожна дама повинна зберігати такий тюбик у своїй тумбочці.

Також випускаються спеціальні гель-змащення "Хасико" для жінок з додаванням глициризиновой або L-молочної кислоти для нормалізації рівня Ph піхви. Вона зволожує інтимні місця і швидше висихає, ніж силікон.

Жінки воліють інтимний гель-мастило "Хасико" з-за її основи, в яку входить деіонізована вода. Вона не забруднює одяг і білизну. Доводиться наносити частіше, але це приємні клопоти. Використання гель-мастил "Хасико"

Застосовувати цей засіб слід згідно з правилами: перед початком слід уважно вивчити інструкцію; необхідно нанести невелику кількість гелю-змазки "Хасико" на слизову статевих органів; використовувати засіб потрібно обом партнерам; гель-мастило потрібно наносити на презерватив, а не під нього; після завершення статевого акту слід змити залишки гелю за допомогою теплої води; у випадку непереносимості будь-якого компонента слід проконсультуватися з фахівцем; перед використанням рекомендовано провести тест на алергічну реакцію. Вартість

Гель-мастило "Хасико" реалізується як на фармацевтичному, так і на косметичному ринку. Придбати її досить легко, доступна всім. Не потрібно рецептів на покупку. Вартість гель-змащення варіюється в межах від 200 до 300 рублів. Придбати її можна в роздрібних торговельних мережах або на спеціалізованому сайті виробника.

Замовити досить просто. Досить додати товар у кошик та оформити покупку. Через кілька днів товар буде у вас вдома, і ви зможете насолоджуватися його перевагами. Думки покупців

Відгуки про гель-змащення "Хасико" є величезною вдячністю виробникам. Більшість споживачів відзначають, що при використанні кошти вирішуються раніше виникають проблеми. Покупці вважають гель-мастило доступним товаром, який ефективний при використанні.

Багато хто помітив, що під час статевого акту не з'являються неприємні відчуття, помітно поліпшення ковзання при використанні презерватива.

Користувачів радує відсутність запаху, жирного залишку на руках і алергічних реакцій. Висновок

В даний час гель-мастило "Хасико" є одним з доступних засобів. Придбати засіб досить легко. Застосувати змазку на практиці зможе будь-яка людина, який раніше навіть цим не користувався. Використання гель-змащення має безліч переваг: по-перше, жінки відчувають нові раніше незвідані відчуття в процесі пологого акта зі своїм партнером; по-друге, збільшується тривалість сполучення за рахунок тривалого зволоження м'яких тканин; по-третє, з допомогою гель-змащення можливо значно поліпшити еректильну функцію чоловіків, що позитивним чином позначиться на їх психоемоційному стані.

У статті ми розглянули нюанси використання засобу "Хасико". Можна сказати, що воно є затребуваним продуктом, який обирає більшість покупців з-за виявлених позитивних якостей. Автор: Дарина Серебрякова 29 Жовтня, 2018



Категория: Отношения