Вульгарне покарання для дівчини: особливості відносин, рольові ігри, поради сексологів


Опубликованно 29.10.2018 10:44

Вульгарне покарання для дівчини: особливості відносин, рольові ігри, поради сексологів

У будь-яких стосунках рано чи пізно настає такий момент, коли обом партнерам хочеться чогось особливого. Урізноманітнити сексуальне життя можуть рольові ігри. У цьому немає нічого вульгарного або ганебного. Зрозуміло, що на початку стосунків не варто вдаватися до таких радикальних методів. Однак якщо ваші стосунки тривають протягом декількох років, цілком можливо, що саме гра поверне той самий вогник, який спалахнув у ваших серцях. На що звернути увагу?

Рольові ігри між партнерами можуть розвиватися за різними сценаріями. Ви можете виконувати роль винного учня чи учениці, ви можете перевтілитися в строго інструктора або сердиту начальницю. Фантазія вам в допомогу! Якщо не знаєте, яке покарання придумати дівчині, зверніть увагу на пікантні сценарії, наведені трохи нижче.

Звичайно, варто враховувати деякі моменти, що стосуються психології і фізіології. Якщо ви вирішили використовувати вульгарне покарання для дівчини за одвірки, необхідно обов'язково звернути увагу на деякі моменти: Не захоплюйтеся атрибутикою. Починайте з примітивних іграшок і аксесуарів, щоб зрозуміти принцип їхньої дії і область використання. Забудьте про комплексах. В ліжку їм точно немає місця. Не зловживайте рольовими іграми. Нехай це буде особливий день, а не буденна реальність. Рольові костюми можна придбати в спеціальних магазинах, також там є різні іграшки для інтимного життя.

Все секс-іграшки для вульгарного покарання для дівчини повинні підбиратися спільно. Не тисніть один на одного. Використання інтимних аксесуарів і костюмів повинно приносити задоволення обом партнерам.

Поширені види

Ось декілька варіантів рольових ігор: Сексуальний маніяк і його жертва. Це непоганий варіант вульгарного покарання для дружини. Жити з маніяком - ідея, яка припаде до смаку не кожному. Але якщо не перегравати і заздалегідь обумовити пікантні моменти, можна отримати задоволення від незвичайного сюжету. Основне правило гри - несподіванка. Можна організувати вдома або в незвичайному для вас місці. Екстравагантна медсестра та її пацієнт. Чи знаєте ви, що масаж є однією з лікувально-профілактичних процедур. Так, з легкого погладжування можна перейти до прелюдії. Відповідний костюм можна без особливих зусиль знайти в спеціалізованому магазині. Сексуальна співачка і її клієнт. Для цього потрібно потренуватися, придивитися до своєї пластику. Можливо, доведеться відвідати кілька занять зі стрип-пластики, які допоможуть набути впевненості і освоїти кілька базових рухів. Не забудьте про красиву білизну. Нехай ваш чоловік отримає задоволення від красивої картинки, люблять очима. Зробіть приємне, влаштуйте еротичне шоу своєму коханому. Коханці. Не чоловік і дружина. Інтрига полягає в тому, що один з партнерів пішов на зраду. Цей сюжет може підігріти сексуальне життя. Віддайте на вечір своїх дітей бабусі і дідуся, приготуйте романтичну вечерю і запросіть свого партнера на побачення. Дівчина легкої поведінки. Класика жанру. Дозвольте партнеру робити все, що йому захочеться. Не забувайте про відповідний гардероб. Чоловік повинен зрозуміти, що перед ним жриця любові, яка зможе втілити в реальність всі його фантазії. Начальник і підлеглий. В ролі боса може бути як чоловік, так і жінка. Сюжет може бути нетривіальним: прострочений звіт, фінансова афера, запізнення на роботу, холодний кави і т. д. Покарання з елементами БДСМ. Для тих, хто любить жорсткіше. Наручники, ремені з пряжками і заклепками, костюми з шкіри і т. д. Відповідну атрибутику можна придбати в спеціалізованих магазинах. Тут слід враховувати один нюанс - у таких іграх важливо домовитися з партнером заздалегідь, що вважається дозволеним. Милі костюми. Дівчина може надіти симпатичні вушка і хвостик - іноді навіть така дрібниця здатна підштовхнути партнера на більше. Німфоманка. Для тих, кому не потрібно рано вставати і весь наступний день можна відсипатися. Секретарка. Переодягніться в діловий костюм з сексуальним білизною - це сподобається вашій "босові". Хто заводила?

Найчастіше ініціатором ігор у відносинах виступають чоловіки. Їхній інстинкт вимагає різноманітності у відносинах. Тут важливо розуміти, що секс є однією з найголовніших складових відносин. Заміжжя - не гарантія вірності. Якщо ви не хочете, щоб ваш партнер поглядав в іншу сторону, дивуйте і внести розмаїтість у сексуальне життя. Відносини потрібно підігрівати турботою, а рольові ігри повинні протікати за взаємною згодою.

Для чого потрібні такі ігри?

Такі вульгарні покарання для дівчини дозволяють позбутися від комплексів, більше дізнатися про власну сексуальність і підняти самооцінку. Крім того, багато психологів відзначають, що сексуальні ігри дозволяють зняти стрес і позбутися від почуття незадоволеності. Вибираючи ту або іншу роль, не спирайтеся на стереотипи. Спробуйте м'яко та акуратно дізнатися про вподобання і фантазії партнера. Ви можете разом подивитися фільм ("50 відтінків сірого", наприклад) і по ходу запитати про те, прийнятне це чи ні.

Не забувайте про прелюдії, про пестощі, дотиках, турботі один про одного.

Головне - не перестаратися

Якщо виникають якісь проблеми (болі в животі або інші неприємні відчуття), необхідно припинити це дійство і здатися фахівця. Якщо є проблема сексуального характеру, можливо, вам потрібно звернутися до сексопатолога або до психолога.

У відносинах важливо бути чесним, якщо це не порушує ваші особисті межі. Адже іноді зайва чесність і демонстрація неприйнятного для партнера сексуальної поведінки може нашкодити. Якщо ви не впевнені у своєму партнері, не починайте грати з ним в рольові ігри. Оскільки по закінченню ваших відносин це може вилізти назовні.

Прикладів може бути безліч, коли дівчина чи молода людина відчуває сексуальні проблеми з-за невдалого досвіду. Венерологічні захворювання, зради, дитячі травми і психологічні проблеми - все це й багато іншого накладає відбиток на подальше сексуальне життя. В результаті це може спричинити за собою і інші патології, що стосуються безпосередньо фізичній близькості.

Що робити?

Придивіться один до одного: в побуті, в роботі, в спільних справах. Зверніть увагу на те, чи збігаються ваші інтереси в повсякденному житті, чи підходите ви один одному за типом темпераменту. Дуже важливі довірчі відносини. Тут потрібна внутрішня інтуїція, щоб не потрапити в руки маніяка, садиста, або людини з хворобливими нахилами. Зверніть увагу на те, що відносини повинні бути взаємними, без морального, психологічного і фізіологічного тиску. Відносини повинні приносити комфорт з обох сторін. Вульгарне покарання для дівчини або молодої людини має закінчитися приємним спогадом, а не страхом перед інтимною близькістю. Автор: Іда Галич 28 Жовтня, 2018



Категория: Отношения