Як побажати доброго ранку хлопцеві: красиві і оригінальні фрази, приклади


Опубликованно 29.10.2018 10:44

Як побажати доброго ранку хлопцеві: красиві і оригінальні фрази, приклади

Що може бути приємніше, ніж довгоочікувані або зовсім щирі вітання рано вранці? Такі слова завжди вселяють надію, заряджають позитивом, дають енергію на весь день. Але як їх правильно сказати? Що саме потрібно говорити? З чого почати? І як побажати доброго ранку хлопцеві?

Починаємо з приємного настрою

Якщо у вас є чоловік, з яким хочете привітатися вранці, почніть з особистої підготовки. Оскільки ви плануєте побажати доброго ранку хлопцеві в СМС і подарувати своєму опонентові приємні відчуття, для передачі позитивних емоцій необхідно самої налаштуватися на хорошу хвилю.

Для цього виконайте ці нескладні дії: Встаючи вранці з ліжка, потягніться і широко посміхніться. Уявіть, що сьогодні буде найкращий день у житті. Відчуйте, що ваше серце наповнюється любов'ю. Наповніть себе радістю та позитивними емоціями.

І тільки після хорошого емоційного настрою можна подумати над тим, як побажати доброго ранку хлопцеві.

Назвіть хлопця по імені

Отже, телефон або ПК у вас в руках, що далі? Почніть з обігу до свого хлопця або коханому чоловікові. При цьому краще всього звертатися до нього не «зайчик», «котик», «сонечко» і т. д. Як правило, багатьом чоловікам і хлопцям подібні «мимимишности» не подобаються.

Ідеальний варіант – назвати свого коханого імені. Повірте, ніщо так не тішить самолюбство і не піднімає самооцінку, як звучання власного імені. І тут також не варто говорити: «Димончик», «Колюсик» і т. д. Вказуйте звичайне ім'я. Вийде щось на кшталт: «З добрим ранком, Сашко!»

Поцікавтеся справами хлопця

Побажати доброго ранку хлопцеві, як ми описали вище, недостатньо. Доповніть своє побажання питаннями, що показують ваш живий інтерес до интервьюируемой персони.

У продовження розмови обов'язково поцікавтеся, як йому спалося, які плани на день. Головне - не переборщити з питаннями. Інакше вас приймуть за настирливу і набридливу дівчину.

Коли відправляти ранкове привітання?

Красиво побажати доброго ранку хлопцеві, як не дивно це прозвучить, вміє не кожна дівчина. Почнемо з того, що слід зробити це у відповідний час.

Не варто відправляти свій привіт, наприклад, в 5 або 6 ранку. Цілком можливо, що ваш коханий так рано не прокидається. Надіслане повідомлення в такі ранні години може не просто розбудити коханого, але і навіть розлютити його. І тоді ви отримаєте абсолютно протилежний очікуваному ефект.

Пишіть хлопцеві тоді, коли вже прокинулися самі, він знаходиться в Мережі і вже проявляє якусь активність в інтернеті. Наприклад, якщо мова йде про соціальної мережі, спершу помахайте йому в знак вітання. І лише потім напишіть: «Доброго ранку, Андрію! Як тобі спалося? Що снилося? Які в тебе плани на сьогодні?»

Як побажати доброго ранку хлопцеві своїми словами?

Коли мова заходить про просте побажання доброго ранку, не варто морочитися з вибором фраз. Ваше вітання неодмінно має бути коротким і легким до прочитання, розуміння.

Не варто перевантажувати чоловічий мозок з самого ранку. Тому скажіть своєму коханому щось просте і своїми словами. Ось як побажати доброго ранку хлопцю без зайвого контексту: «Привіт, любий! Доброго раночку!» або «З добрим ранком, Ігор! Прокинься і співай!», «Доброго ранку, країно! Пора вставати, Віталік!»

Чи варто продовжувати розмову?

Для того щоб зрозуміти, чи варто продовжувати розмову після вашого доброго привітання, зверніть увагу на реакцію опонента. Якщо він відповість коротко і не задасть зустрічне запитання «А як ти?», більше нічого не пишіть.

Це буде говорити про те, що в даний момент співрозмовник не готовий продовжувати розмову. І причина може критися не у вас, а, наприклад, у тому, що він ще не прокинувся повністю. Але не приймайте це близько до серця. Така поведінка легко пояснити. І воно зовсім не пов'язано з тим, що ви вирішили побажати доброго ранку коханому хлопцеві як би не вчасно.

Чи потрібно додавати ніжності у ранкове привітання?

Це залежить від того, наскільки ви близькі з людиною. Якщо у вас вже є якісь стосунки, то додати трохи ніжних слів у традиційне ранкове спілкування зайве. Наведемо нижче кілька прикладів того, як можна побажати доброго ранку хлопцеві: «Здрастуй, мій коханий! Я прокинулася вранці і зрозуміла, що сьогодні вночі мені тебе дуже не вистачало». «З добрим ранком, милий! Мені сьогодні наснився ти. Так хочу тебе обійняти і відчути тепло твоїх рук». «Доброго ранку, любий! Сьогодні прекрасний сонячний день. Нехай він нагадає тобі про мене, мій ніжний і милий чоловік!»

Але як красиво побажати доброго ранку хлопцеві в СМС, якщо ви з ним не настільки близькі? Для того щоб сказати людині приємні слова, зовсім необов'язково бути з ним дуже близько знайомим. Достатньо написати щось на кшталт: «Доброго ранку! Прийми мій теплий і душевний привіт! Нехай твій день сьогодні буде легким і повним прекрасних вражень!» Або можна написати: «Прокидайся, соня! Вже ранок. Бажаю тобі чудового дня!» А що, якщо підійти до питання з гумором?

У даному випадку варто враховувати особливості характеру вашого обранця. Якщо з почуттям гумору у нього не дуже, це питання відразу ж знімається з порядку денного. Коли ж хлопець ставиться до гумору з позитивом, чому б не підняти йому настрій з самого ранку?

А ось вже принцип подачі забавного вітання можна вибрати різний. Наприклад, оригінально побажати доброго ранку хлопцеві, як рекомендують багато любителі пожартувати, реально за допомогою розіграшу. Для цього можна звернутися в агентство, що спеціалізується на організації урочистостей і створення розіграшів. За окрему плату професійні актори заговорять з вашим обранцем голосом відомої порнозірки, телеведучої або співачки.

Зателефонувати коханому або відправити голосове повідомлення може президент країни, космічний прибулець або будь-який персонаж, якого ви замовите. При бажанні ви зможете самі зробити запис свого привітання і відправити милому вранці. Може вийти щось на кшталт: «Доброго ранку! Годі спати. Півні кричать, прокинулися. Чуваки йдуть, зігнулися!» Або як у дитячій пісні: «Вставай, вставай, штанці одягай!» Додаємо трохи «милоты»

Як варіант, можна підібрати гарну листівку, картинку або діфку, наприклад з котиками, і відіслати хлопцеві. Не забудьте до цієї милою картці написати кілька приємних фраз: «Вставай, моє миле сонечко! Тебе чекають нові звершення й справи!»

Але тут варто врахувати особливості характеру вашого милого. Цілком можливо, що подібні ніжності подобаються тільки вам. А ось йому було б по душі стандартне: «Доброго ранку! Сонце встало. Та ти швидше вставай!» «Стислість – сестра таланту»

Відправляючи коханому ранкове привітання, багато пані допускають одну непрощенну помилку. Вони пишуть довге повідомлення. Однак таку «простирадло» далеко не кожен дочитає до кінця, якщо і взагалі прочитає. До того ж з ранку хочеться побачити щось легке, приємне, а не вникати в деталі занадто багатослівних листів.

Тому пишіть хлопцеві щось коротке і приємне. Наприклад: «З добрим ранком! У тебе такі гарні і глибокі очі, в яких можна потонути. Сьогодні, як ніколи, я сумую за тобою!»

Ще приклад: «Коли ранок починається не з тебе, день стає довгим, а очікування зустрічі затягується надовго! Щоранку хочу починати з тебе!» Ось ще: «Моє серце ниє та болить без тебе. Воно хоче бути з тобою. З добрим ранком, кохана!» Або ось: «Я зустріну тебе цією чашкою ароматної кави. Зігрію внутрішнім теплом душі. Приласкаю і зацелую. Прокидайся, мій ніжний і ласкавий друг!» Самі короткі привітання

Якщо ж з якихось причин ви не хочете і не любите посилати довгі послання, напишіть зовсім просто і коротко. Наприклад: «Самого доброго ранку тобі!», «З ранком!», «Настав ранок. Вставай!», «І знову настав ранок. Гарного тобі та продуктивного дня!», «Посилаю тобі солодкий ранковий поцілунок!», «Нехай цей ранок принесе радість!», «Доброго ранку, любий!», «Приветики, коханий!», «Ранок добрий, милий!», «Привіт, друже! З утрищем!» Кілька варіантів теплих привітань

Особливо актуальними такі привітання будуть в погану погоду, дощовий день і під час холодів. В таку пору так не хочеться вилазити з-під ковдри, а хочеться лише ніжитися і кутатися тепліше. В такі моменти найбільш приємними виявляться гарні і теплі слова.

Наприклад, можна сказати наступне: «Цим холодним і вологим вранці посилаю тобі гарячий, пристрасний поцілунок!», «Прокинулася вранці, відчула неймовірний холод без тебе. Хочу швидше тебе обійняти і розтанути від твоїх поцілунків. З добрим ранком, єдиний!», «Привіт! Сьогодні вночі я так замерзла. Прийди ж до мене вранці і зігрій мене! Сумую!»

Також можна написати і так: «Прокидайся, кохана! Я вже стою під твоїми дверима. Відкривай швидше. Поспішаю побажати тобі доброго ранку!», «Привіт, любий! Сьогодні чудовий ранок. Але так холодно мені без твоїх теплих обіймів і поцілунків!», «Ранок настав. За тобою сумувала. Як же довго я спала, але тебе не бачила», «Сіре і сумне ранок стукає у вікно. Але мені все одно. Мені хочеться твого тепла. Приходь швидше і в обійми мене уклади!» Які привітання краще: своїми словами або віршами?

В даному випадку не має ніякого значення, написати привітання віршами або висловити думки своїми словами. Головне, щоб вони виходили від чистого серця, і були щирими. Ну і звичайно, все має бути в міру. Не зловживайте терпінням свого милого. Пишіть в тему, коротко і від душі. Привітання не повинно бути награним або містити побиті фрази. Автор: Наталія Іванова 28 Жовтня, 2018



Категория: Отношения