Алла Пугачова, Валерія, Світлана Медведєва і інші зірки на показі Valentin Yudashkin


Опубликованно 25.10.2018 07:04

Алла Пугачова, Валерія, Світлана Медведєва і інші зірки на показі Valentin Yudashkin

Алла Пугачова

Не встигла завершитися Mercedes-Benz Fashion Week Russia, як вже розпочався Тиждень моди в Москві — в рамках цього огляду покази проходять в Гостинному дворі. У цьому році на старт заходу довелося відразу кілька круглих дат: Тиждень моди зустрічає 40-й сезон, а першим 23 жовтня свою нову колекцію показав Валентин Юдашкін, який відзначає 30-річчя свого бренду. Привітати модельєра завітали зіркові гості та близькі друзі: місця в першому ряду займали Алла Пугачова, Тетяна Михалкова, Валерія і Йосип Пригожин, Катерина і Олександр Стриженовы, Світлана Медведєва, Яна Чурікова і інші.

Найбільший ажіотаж серед цієї преси, звичайно, викликало появу 69-річної Алли Пугачової — Примадонну відразу оточили десятки фото - і телекамер. Для вечірнього виходу Алла Борисівна, яка нещодавно була помічена в одному з бюджетних супермаркетів, вибрала чорний total look у рокерському стилі: зірка одягла шкіряні штани і светр з вирізом човником, що відкриває плечі.

Алла Пугачова

Саму колекцію прет-а-порте сезону весна/літо-2019 Юдашкін вперше представив ще на Тижні моди в Парижі, але традиційно дизайнер відкриває московський модний огляд і презентує свої нові творіння і перед столичною світською публікою.

Показ Valentin Yudashkin

Валентин Юдашкін з дочкою Галиною

Валерія

Валерія з Йосипом Пригожиним і гостем шоу

Світлана Медведєва

Тетяна Михалкова

Катерина і Олександр Стриженовы

Яна Чурікова

Алла Вербер і Валентин Юдашкін

Марина Юдашкіна

Катерина Одинцова з гостею показу

Костянтин і Ольга Андрикопулос

Юлія Проскурякова та Ігор Ніколаєв



Категория: Шоу-бизнес