Весілля для двох за кордоном: особливості, цікаві ідеї та відгуки


Опубликованно 22.10.2018 20:10

Весілля для двох за кордоном: особливості, цікаві ідеї та відгуки

Яка дівчинка з дитинства мріяла про шикарною і незвичайної весіллі. Здійснити дитячу мрію можна. Весілля для двох за кордоном – казка, яка перенеслася в реальність. Старовинні замки, чудові краєвиди, романтика допоможуть розслабитися і зануритися в особливу весільну атмосферу. Весілля за кордоном: плюси і мінуси

Традиційне весілля у нас в країні прийнято відзначати з величезною кількістю запрошених гостей і родичів. Однак столи, що ломляться від закусок і спиртного, типові конкурси від тамади імпонують не всім.

Багато сучасні пари намагаються ламати стереотип про святкування весілля. Романтичну подорож за кордон – свято для двох, який можна собі організувати. При цьому не брати на себе передвесільні клопоти і переживання.

Основні плюси особливого торжества: немає звичної передвесільній метушні і турбот; можливість відпочити, набратися позитивних емоцій; не брати на себе відповідальність за підготовку весілля; вибрати нестандартний транспорт для молодят; зробити красиві фотографії і відео з весілля.

Головна перевага весілля за кордоном – об'єднання церемонії одруження з нереально романтичним медовим місяцем. При цьому географія Земної кулі дозволяє вибрати будь-райське місце для святкування особливого дня в житті кожної людини.

Основний мінус такого святкування – неможливість запросити друзів і родичів. Теоретично це можливо. Проте не кожна пара зможе дозволити собі оплатити поїздку для всіх своїх гостей. Як організувати весілля за кордоном?

Починати підготовку до весільного торжества в іншій країні треба за 3-4 місяці до знаменного дня. Саме при хорошій підготовці може відбутися весілля за кордоном для двох. Організація включає в себе такі важливі складові: підготовка пакету документів; вибір готелю; купівля авіаквитків; ознайомлення з правилами проведення весілля в іншій країні.

Безумовно, всі ці деталі потрібно ретельно продумувати. Можна взяти всі клопоти на себе. Однак є й інший варіант: звернутися до професійного агенту. В його спектр послуг входить: Підбір країни і місця проведення весільного торжества за кордоном. Підготовка необхідних документів. Вибір комфортного для молодят готелю. Організація церемонії і свята. Підбір фотографів та відеограф, щоб запам'яталося на все життя весілля за кордоном.

Основні рекомендації професійного агента: Вибирайте країну для одруження виходячи з особистих бажань і законодавства цієї країни. Обов'язково визначтеся з варіантом весілля: вінчання; символічна весільна церемонія; офіційна весілля.

Весілля для двох за кордоном – особливий романтичний вибір молодят. Багато хто помилково вважають, що відчуття свята не буде. Вони сильно помиляються. Перебуваючи наодинці один з одним, молодята звільняються від будь-яких умовностей, клопоту і насолоджуються своїм особливим днем. Чисто «номінально»

Символічне весілля за кордоном на двох дозволяє втілити свої дитячі мрії в реальність. Можна організувати оригінальне стилізоване торжество. Причому зовнішній вигляд молодят може бути яким завгодно: від класичного весільного вбрання до купальних костюмів. Все залежить від обраної тематики весілля.

Бюджетні весілля за кордоном можуть бути такими: класичне торжество на березі моря або океану; церемонія одруження на вершині гори; серед архітектурного археологічного комплексу; як прогулянка на яхті по океану; весілля в тайському стилі; підводний весілля; європейська весілля на віллі або в готелі.

Якщо плануєте бюджетну весілля, то можна розглянути відпочинок на рідних курортах. Наприклад, Чорне море, Крим, Кавказьке узбережжя, Сочі... Ідеальний час проведення весільного торжества в цих місцях – літо. Заздалегідь придбайте собі квитки і зарезервуйте номер в готелі. Обов «порийтеся в інтернеті і знайдіть хорошого місцевого фотографа та відеограф. Влаштуйте собі справжнє райське весільну насолоду. Весілля за кордоном для двох: вартість

Ціна більш ніж доступна і виправдана. Однак багато хто вважають її «захмарною». Деякі люди витрачають на звичайний відпочинок за кордоном набагато більше грошей, ніж їм обійшлася б весілля за кордоном для двох. Вартість залежить від обраного молодятами місця.

Щодо малобюджетні весільні церемонії проходять на: Кіпрі; в Чехії; острові Крит; в Празі; на Балі.

Багато грошей завжди йде на макіяж і зачіску нареченій. На цьому можна заощадити, замовивши такі послуги безпосередньо при прибутті в готель, а не через весільного агента.

Фактори, що впливають на загальну суму: сезон; офіційність (якщо свідоцтво про укладення шлюбу має бути легітимним в рідній країні, то на це буде потрібно додатковий витрата); кількість гостей (якщо весілля тільки на двох (наречена і наречений), то обійдеться дешевше; переліт (саме він вимагає істотних витрат).

Найдорожчі місця для проведення весілля за кордоном – віддалені острови. Цікаво і бюджетно – це де?

За статистикою, практично кожна третя московська пари одружуються за кордоном. І такий вибір цілком виправданий. «Закордонна» весілля іноді обходиться набагато дешевше, ніж звичне святкування у рідній державі.

Перед тим як відправитися в іншу країну, обов'язково вивчіть її культуру та звичаї. 1. У Празі

Староміська ратуша, Либенский замок або церква – місць для офіційного одруження в цій країні багато. Причому їх вартість досить демократична. Дозволити собі тут розписатися зможе пара з середньостатистичним доходом.

Багато туристичні агентства пропонують готовий пакет послуг, в якому вже заздалегідь підготовлені всі необхідні процедури: від церемонії одруження до розважальної програми. Причому вартість святкування весілля в Празі дозволить запросити ще і найближчих родичів.

Мінус ідеї святкування весілля в Празі в тому, що тут немає пляжів. Однак цей «недолік» компенсується незвичайною красою надзвичайного історичного міста.

Середня ціна весільного туру, включаючи церемонію одруження, візи і страховки, - 2500 євро. 2. На Кіпрі

Весілля за кордоном для двох на Кіпрі – цікава ідея, яка включає в себе недовгий переліт, мальовничі види, спрощений візовий режим. Ще один плюс: можна взяти з собою найближчих родичів і друзів.

Тільки уявіть собі: урочиста церемонія одруження на розкішному піщаному пляжі, відпочинок в шикарній віллі, поїздка на яхті... Незабутні емоції та враження, які запам'ятаються на все життя.

Приблизний бюджет весільної казки на Кіпрі – 2600 євро. У цю вартість також входить тижневе проживання в готелі і переліт.

Святкувати весілля на Кіпрі краще всього в період з середини березня по листопад. Саме в цей час на острові дуже тепло і сонячно. 3. На Мальдівах

Весілля для двох за кордоном в раю... Традиційне святкування весілля на Мальдівах передбачає національні шати, гірлянди з квітів, романтику, святкові сніданки. Сама дія одруження розгортається біля імпровізованого вівтаря, який розташований на мальовничому розкішному відокремленому пляжі. Зазвичай молодят обсипають пелюстками квітів і рисом.

Після того, як пара офіційно стала чоловіком і дружиною, вони відправляються в подорож по остова. Після повернення подружжя чекає розкішний обід.

Вартість цієї розкішного весілля на земному раю починається з 700 євро. Але в цю ціну не входить переліт і проживання. Якщо пара замовляє повний пакет послуг, який включає у себе спа-процедури, додаткові привілеї, то вартість без перельоту може доходити до 3500 євро. 4. У Парижі

Столиця романтики і любові... Париж – дивовижне місто, який часто вибирають молодята, щоб у ньому побратися. Туристичні агентства пропонують втілити романтичну казку в реальність саме в Парижі.

Весільний паризький тур включає в себе номер для молодят в готелі, церемонію одруження, романтичні прогулянки і вечері. 5. У Чехії

Весілля для двох за кордоном в Чехії – це унікальні красиві замки, празькі торти і прийнятні ціни.

Весільний тур тривалістю 7 днів включає в себе проживання в хорошому готелі, а також переліт обійдеться парі від 1750 євро.

При цьому в пакет весільного туру входить надання таких послуг: легальні документи; реєстрація шлюбу; Празький торт; шампанське; автомобіль.

Заздалегідь потрібно обговорювати з туристичним агентом надання послуги фотографа, макіяжу, зачіски, сукні для нареченої і костюм для нареченого. Багато пар з-за фотосесії одружуються саме в Чехії.

Багато хто вже подружні пари відзначають незвичайну красу європейської держави і прийнятні доступні ціни. 6. У Греції

Морська тематика і шарм грецької культури буквально зводить з розуму і наречену і нареченого. Переліт в дивовижну країну, проживання в хорошій готелі та законне одруження обійдеться парі в середньому близько 3000 євро.

На вартість впливає місце проведення церемонії. Приміром, на Санторіні (частина Греції) можна зіграти бюджетну весілля. Ціна – 1100 євро.

А ось розкішне весілля для двох за кордоном (в Греції) включає зачіску, макіяж, послуги фотографа та відеограф, декорації, але обійдеться в кругленьку суму. Однак, це того варто!

Якщо пара захоче привезти з собою гостей. То кожного гостя доведеться заплатити за 600 євро в середньому. В цю вартість входить переліт до Греції, проживання та святковий стіл.

Розпис в Греції краще всього планувати на острові, на березі моря... Інакше в мерії країни процес розпису нічим не відрізняється від звичного вітчизняного Загсу. 7. Рай на краю землі – Маврикій

Екзотичне місце на нашій планеті. Молодятам весільний тур в цю особливу казку обійдеться близько 3800 євро. У суму входить: офіційна реєстрація; переліт; 8-денне проживання в готелі; вечеря; плаття для весільного торжества; вино.

Якщо весілля буде символічною, то можна розраховувати на суму від 650 євро.

За кожного запрошеного гостя доведеться заплатити 800-900 євро. При цьому у вартість входить переліт, заселення в готель і святкова вечеря.

Поміняти свій статус «холостяків» на «подружжя» можна у Флоренції, Венеції, Римі, Домінікані, Італії... Це колоритні країни, в яких можна реалізувати в життя свою особливу казкову виставу про проведення весільного торжества. Відгуки

Багато радять вибирати ресторан і місце одруження, безпосередньо вже прилетівши в іншу країну. У багатьох ЗАГСах є перекладачі. Тож мовного бар'єру не буде.

Деякі пари не рекомендують звертатися в туристичні агентства для весільного туру. Найкраще поїхати самим і на місці домовитися. Оскільки практично всі великі готелі займаються організацією весіль. Розписатися можна у себе на Батьківщині, а вже після чекати, коли настане символічне весілля за кордоном. Відгуки молодят практично всі позитивні. Пальми, білий пісок, все прикрашено живими квітами, процес розпису англійською мовою, неймовірно красиві фотографії - все як в кращих фільмах Голівуду.

На форумах часто молодята пишуть про те, щоб заздалегідь дізнаватися дійсність документів у вашій країні. Буває так, що на якомусь екзотичному острові під пальмами зіграли весілля, гостей звозили, а по приїзді додому з'ясовується, що шлюб в рідній країні недійсний. А молодята так і залишилися молодятами.

Пари, які грали весілля в Чехії, заздалегідь попереджають, що за законом обов'язково повинні бути свідки.

Перш ніж вирушити у весільний тур в іншу країну, враховуйте пору року, тематику проведення весільного торжества. Не забудьте продумати всі нюанси заздалегідь: документи, плаття, костюм, макіяж, зачіска, бутоньєрка, букет нареченої, послуги фотографа та відеограф.

Весілля за кордоном – це не примха сучасних молодят. Це розумне капіталовкладення в щасливе сімейне життя. Інакше, як корабель назвеш, так він і попливе. Красиве початок спільного життя – запорука міцної сім'ї. Найголовніше – навіть не місце розпису і вибраний стиль весілля, а те, наскільки щирі почуття молодят один до одного. Автор: Лілія Чуяс 22 Жовтня, 2018



Категория: Отношения