Світлана Бондарчук, Надія Оболенцева, Світлана Устинова та інші на вечорі молодих хореографів


Опубликованно 20.10.2018 04:35

Світлана Бондарчук, Надія Оболенцева, Світлана Устинова та інші на вечорі молодих хореографів

Світлана Бондарчук і Надія Оболенцева

Балетоманы радіють — у Москві зараз проходить черговий, вже шостий за рахунком, Міжнародний фестиваль сучасної хореографії Context. Diana Vishneva. Для публіки це унікальна можливість побачити найактуальніші постановки зі всього світу. Ну а днями столичне світське товариство зібралося у Гоголь-центрі, де пройшов Вечір молодих хореографів Context Lab.

Гостями вечора стали Світлана Бондарчук, Надія Оболенцева, Світлана Устинова та Ілля Стюарт, Оксана Бондаренко, Софіко Шеварднадзе і багато інших. Інтерес зірок зрозумілий: подія є однією з найбільш значущих у насиченій програмі фестивалю, адже в рамках цього заходу вибирають кращого хореографа.

Світлана Бондарчук

Поліна і Валентин Юмашеви

Ілля Стюарт і Світлана Устинова

Діана Вишнева

Надія Оболенцева

Переможцем на цей раз стала Ольга Тимошенко з Москви — журі відзначило її постановку "Вздовж іншого", що розповідає про недосяжності абсолютної гармонії між двома людьми, і вручило грант на стажування в одній з танцювальних компаній. Приз глядацьких симпатій дістався Ірини Кононової із Ставрополя.

Діана Вишнева, Надія Оболенцева і Максим Каширін

Імена лауреаток безперечно варто запам'ятати всім, хто стежить за світом балету, адже конкурс Діани Вишневої вже відкрив публіці такі імена, як Костянтин Кейхель, Лілія Бурдинская, Ольга Васильєва та Володимир Варнава, який, до речі, нещодавно представив нову постановку — ексклюзивний показ відбувся минулого тижня у Великому театрі.

Оксана Бондаренко, Діана Вишнева і Софія Капкова

Софіко Шеварднадзе

Валерій і Віола Сюткины

Оксана Бондаренко

Стелла Амінова

Сергій Капков

Софія Капкова

Оксана Бондаренко Софія Капкова

Аліна і Максим Каширины



Категория: Шоу-бизнес