Чоловік старше 15 років: психологія відносин, плюси і мінуси різниці у віці


Опубликованно 18.10.2018 17:36

Чоловік старше 15 років: психологія відносин, плюси і мінуси різниці у віці

Ви заплуталися в собі і не знаєте, що робити далі? У подібну ситуацію часто потрапляє дівчина, якщо її чоловік старший на 15 років. Дама починає думати, чи правильно вона робить, що зустрічається з людиною, набагато старше себе, і чи варто терпіти докірливі погляди знайомих заради істинної любові. Проблеми, плюси і мінуси відносин, в яких один партнер старше іншого, будуть детально розібрані нижче. Ставлення суспільства

В суспільстві вважається цілком припустимим зустрічатися людям різного віку. Коли ця різниця становить 1-5 років, ніхто нічого не говорить. А якщо чоловік старший на 15 років? Відгуки дівчат, які зустрічалися з хлопцями набагато старше себе, різняться, але всі дівчата сходяться в одному: навколишні їх засуджували. Вони вважали неприйнятним жити з людиною, яка за віком майже годиться у батьки. 15 років – це прірва навіть не на одне покоління. Люди різних віків рідко досягають розуміння. З ровесниками спілкуватися простіше, вони знаходяться на одній хвилі. Старше покоління дивиться на молодих людей з деякою зневагою. Чоловіки вважають людей молодше себе дурнішими. І суспільство це чудово розуміє.

Потрібно визнати, що з будь-якого правила є винятки. Відносини з чоловіком на 15 років старше не завжди засуджуються. Іноді люди люблять один одного і живуть душа в душу. Але це трапляється тільки в тому випадку, якщо один з партнерів не по роках розвинений або ж залишився в душі дитиною. Але навіть подібні відносини, будуть засуджуватися. Чому? Люди люблять позлословити про чуже життя. Не дивно, що тема романтичних відносин одна з улюблених для обговорення. А перемивати кістки людям, які візуально не підходять один одному, приємніше, ніж шукати недоліки в парах, в яких їх очевидно немає. Що думають психологи?

Психологи вважають, що якщо дівчині подобаються чоловіки на 15 років старше, значить, у неї є якісь проблеми з батьком. Якщо у дами було щасливе дитинство, яке вона провела з татом і мамою, виростаючи, дівчинка буде заглядатися на ровесників, а не на людей у віці. А якщо у дівчини не було батька або ж коли дочка була в такому віці, чоловік покинув сім'ю, то дівчина буде всіма силами намагатися знайти заміну батькові. Подібний бунт відбувається не тільки в період юнацьких вишукувань, але навіть у свідомому віці. Дама не могла перебороти свої комплекси, і тому буде намагатися знайти турботу і підтримку у чоловіка старших.

У вас з партнером різниця у віці 15 років? Чоловік старший за вас, і це здається вам чимось незвичайним? Психологи дотримуються тієї ж думки. Нормальний чоловік, не страждає комплексом неповноцінності, буде намагатися знайти жінку свого віку. А ті чоловіки, які задивляються на молоденьких дівчаток, найчастіше страждають комплексом неповноцінності. Вони хочуть підняти свою самооцінку за чужий рахунок. Плюси

Якщо багато молоді дівчата зустрічаються з чоловіками старше на 10-15 років, значить, у них є якісь підстави це робити. Які існують плюси відносин з партнером, старше вас? Красиве залицяння. Досвідчений чоловік знає, як сподобатися жінці. Він буде балувати її увагою, приносити подарунки, галантно відкривати двері і возити по різним закладам. Багато жіночі серця таять від такої турботи. Чоловіки у віці добре заробляють. У вас з партнером різниця в 15 років? Чоловік старше, значить, він вже встиг реалізуватися в кар'єрі. А це означає, що у вашого кавалера непогані доходи. Дівчатам подобається витрачати гроші, особливо, чужі. Цікаві бесіди. Дівчата завжди люблять говорити. З ровесниками можна обговорити багато, але дорослі чоловіки завжди можуть здивувати, розповісти щось цікаве допомогти дівчині в чомусь розібратися. Новий сексуальний досвід. Дорослий чоловік прожив довге і насичене життя. За цей час він зміг багато чому навчитися, тому у нього є можливість кожну ніч дивувати свою партнерку. Чоловік хоче стати розсудливим. У багатьох дівчат до 25 років з'являється бажання завести сім'ю. Але ровесники часто не роблять пропозицій, посилаючись на те, що потрібно побудувати кар'єру, а вже потім думати про дітей. Чоловіки у віці вже хочуть дітей, так як в робочій сфері вони встигли реалізуватися. Мінуси

Люди часто засуджують те, що їм незвично. Наприклад, багато людей вважають, що якщо чоловік старший на 15 років, шлюб з ним приречений. Але все ж на багатьох чоловіків скаржаться самі молоді дружини. Які ж вони бачать мінуси життя з партнером, який старший? Чоловік не веде активне життя. Молода жінка по своїй природі дуже активна. Вона хоче скрізь встигнути і все подивитися. Дами із задоволенням ходять в клуби, на виставки і на вечірки. Чоловік, який набагато старший за свою обраницю, не буде проявляти великого бажання супроводжувати свою благовірну на всілякі світські заходи. Людина може не хотіти дітей. Наприклад, якщо у чоловіка вже є дорослі діти від першого шлюбу, він може вирішити, що йому їх цілком вистачить, і тепер настав час жити заради себе, а не заради потомства. А якщо жінка старша за чоловіка на 15 років? Відгуки чоловіків, які зустрічалися з дорослими паннами, дуже неоднозначні. Молоді люди скаржаться на те, що їх обраниця відмовляється, а часто вже і не може подарувати їм спадкоємця. Засудження батьків та друзів. Нерозуміння з боку суспільства та постійні докори від близьких, будуть дратувати людини. А з часом, коли наплив почуттів спаде, постійні розмови про різницю у віці можуть привести до розриву відносин. Варто вирішуватися на подібні відносини?

До вас підійшов познайомитися симпатичний чоловік? Вам потрібно відразу оцінити вік людини. Якщо чоловік старше дівчини на 15 років, то продовжувати зустрічі з ухилом на романтику потрібно з великою обережністю. Чому? Ймовірність того, що чоловік вирішить розважитися за ваш рахунок, дуже велика. Чоловіки, які на 15 років старше молоденьких дівчат, найчастіше одружені. Такі персони переживають кризу середнього віку і вирішують перевірити, чи можуть вони ще залучати противоположенный підлогу. Подібна гра буде в одні ворота. Чоловік може водити дівчину на побачення і купувати їй різні дрібнички. Але з цього роману навряд чи щось вийде. Якщо дівчині просто цікавий досвід зустрічей з дорослим чоловіком, то вона може собі дозволити розважитися. Але в цьому випадку не варто фантазувати, що у вигляді милого покровителя вам з'явився принц на білому коні. Віддавайте собі звіт в тому, що, швидше за все, ви зустрічаєтеся з чиїмось чоловіком і батьком. Влаштовувала б вас перспектива, якщо б якась молоденька жіночка зустрічалася з вашим татом, коли ви чекали його вдома? Ні? Тоді постарайтеся перевірити інформацію щодо того, що у вашого благовірного точно немає сім'ї і дітей. А якщо любов?

Якщо жінка старша за чоловіка на 15 років, може продовжитися їх роман вічно? Теоретично це цілком можливо. А ось практично – малоймовірно. Чому? Любов і сім'я для жінки завжди стоять на першому місці. А для чоловіка головне – комфортне існування і успішний саморозвиток. Задоволення від кохання чоловіки отримують у меншій мірі. Секс для них дійсно важливе, а ось почуття другорядні. Чоловіки можуть любити одну жінку все життя, якщо вона зможе забезпечити йому комфортне існування і буде час від часу влаштовувати сюрпризи. Чи здатна на це дама у віці? Цілком. Але незабаром дама втратить свою фізичну привабливість, а як відомо, чоловіки люблять очима.

Існує маса прикладів того, як пари, в яких чоловік старший за дружину на 15 років, і люди щасливі разом. Але це виключення з правил. Ви зустріли красивого і розумного хлопця, який належить вам з особливою увагою? Не дивно, що дівчина закохається в такого ідеального кавалера. Але не варто надягати рожеві окуляри і відразу йти з персоною під вінець. Придивіться до вашої старшому другові краще. Якщо ви дійсно зрозумієте, що це споріднена душа, то не слухайте нікого, слухайте своє серце і здоровий глузд. Якщо вони підказують пов'язати свою долю з обраним вами людиною, то вік не буде перешкодою для щастя і приємною сімейного життя. Психологічні проблеми

Якщо жінка старша за чоловіка на 15 років, і все одно вона приваблює свого благовірного, то дамі потрібно замислитися, чи партнер її любить, а не використовує? Сьогодні дуже багато молодих людей, які не хочуть працювати, а бажають жити за чужий рахунок. Не дивно, що подібні хлопці можуть підбивати клинці до успішним жінкам, яким не вистачає чоловічої уваги. У таких жінок є проблеми з чоловіками і тому вони погоджуються на роман з першим зустрічним, який проявить до їх кандидатури симпатію. Чому ж розумні й симпатичні дами змушені задовольнятися альфонсами? Всі проблеми людини знаходяться в його голові, а коріння цих проблем слід шукати в дитинстві. Якщо людину недолюбили батьки, то він буде шукати ніжності і тепла у всіх оточуючих. А у бездітних жінок у віці може накладатися ще і та проблема, що вони хочуть дитину, але не встигли його народити. Молодий коханець сприймається дамами як чадо, яке потребує тепла і ласки.

Чоловіки, які шукають собі молодих супутниць життя, теж не відрізняються здоровою психікою. Незважаючи на те що у чоловіків природа заклала інстинкт розмноження, і особа чоловічої статі може зачати дитини в будь-якому віці, у чоловіка обмежений термін життя. І в зрілому віці чоловік повинен розуміти, що він не може дозволити собі заводити дітей, так як він просто не встигне виховати своїх дочок і синів. Чому жінки люблять чоловіків старше?

Причини подібного пристрасті жінок полягає в тих вигодах, які можуть дати чоловіки у віці. Сучасні молоді дівчата мріють про красиве життя. Чоловік старший на 15 років? Швидше за все, він вже має певний досвід, відбувся як "годувальник", побудував кар'єру і може допомогти здійснити багато мрій! Кавалер буде купувати красиві наряди, водити в ресторани і кіно. Дама зможе розвинути свій творчий потенціал і відокремитися від батьків. Дівчина переїде до свого коханого і отримає повну свободу дій. При подібному розкладі дама багато виграє і нічого не втрачає. Так, вона платить за всі надані їй послуги своїм тілом, але не багато пані сприймають подібний розрахунок як проституцію.

Чоловіки старшого віку можуть не тільки багато дати дівчині, але і можуть допомогти їй розвинутися і стати краще. Кажуть, з ким поведешся, від того й наберешся. Молоденькі дівчата, часто перебуваючи в компанії свого бойфренда, волею-неволею слухають розмови, які ведуть розумні друзі коханого. І для того щоб не виглядати дуже дурною, дівчині доводиться працювати над собою, багато читати і вивчати непотрібну раніше інформацію. Подібне саморозвиток формує дівчину як інтелектуальну і інтелігентну особистість. Як поставляться батьки і друзі?

Коли чоловік старший на 15 років, дівчина не дуже-то й хоче представляти свого кавалера батькам. Чому? Старше покоління рідко може адекватно сприйняти вольності сучасного суспільства. Хтось може сказати, що молоденьких дівчат ще в стародавні часи одружили на людях, вдвічі старший. Але в сучасному суспільстві такий підхід до шлюбу засуджується. Батьки будуть погано ставитися до кавалеру дочки, якщо він не буде її ровесником. Вони будуть вважати, що чоловік використовує їх дочка для задоволення свого сексуального бажання. Навіть якщо це буде напівправдою, деякі батьки будуть слухати пояснення дорослого чоловіка.

Друзі дами теж будуть засуджувати її стосунки. Кавалер, який старший за жінку на 15 років не зможе, та й не захоче підтримувати дружбу з друзями своєї коханої. Він буде всіляко уникати молодіжних вечірок, так як вони будуть здаватися персони занадто нудними. Погода в домі

Як йдуть справи в сім'ї, в якій чоловік старший на 15 років своєї дружини? У більшості випадків партнер буде ревнувати свою молоду обраницю до будь-якого представника сильної статі. Чоловік буде віддавати собі звіт в тому, що з кожним роком він стає старше, і все менше і менше може дати своїй жінці. А ось молоді суперники з легкістю можуть відвести дівчину. Постійна ревнощі на порожньому місці буде дратувати дівчину і в результаті, якщо чоловік не припинить набридати жінці докорами, вона дійсно може почати змінювати благовірному.

Діти в сім'ї почасти допоможуть згладити різницю у віці між подружжям. Але подібне чарівництво буде діяти лише поки діти маленькі. Потім, коли хлопців потрібно буде водити на гуртки, спортивні заняття та розвиваючі курси, у батьків можуть виникнути проблеми в підході до виховання. Різниця поколінь буде накладати свій відбиток на свідомість людей, і вони з багатьох питань можуть не приходити до спільного знаменника. А це загрожує серйозними розбіжностями, які можуть призвести до розлучення. Тому якщо ви отримали пропозицію від симпатичною, але дорослої особи, не поспішайте збиратися під вінець. Перш краще дізнайтеся людини і поживіть з ним під одним дахом. Якщо протягом декількох років ваше життя буде казкою, ви зможете офіційно оформити ваші відносини. Автор: Ksenga 18 Жовтня, 2018



Категория: Отношения