Вибираємо поло з довгим рукавом для хлопчика


Опубликованно 18.10.2018 10:22

Вибираємо поло з довгим рукавом для хлопчика

Поло з довгим рукавом для хлопчика – безпрограшний варіант, в якому дитина залишиться акуратним і стильним. Поло – це універсальна річ дитячого гардеробу. Вона прекрасно підходить для навчання, для розваг та ігор. У такому одязі легко, рухи вільні, при цьому хлопчик виглядає модно і сучасно. Футболка чи все ж сорочка

Що таке поло? Футболка або сорочка? Люди й досі сперечаються. Цей елемент одягу поєднує в собі і те, і інше. З одного боку, поло ближче до футболці, до спортивного одягу з-за тканини. З іншого, класичний відкладний комір, доповнений застібкою на два-три маленькі гудзики, викликає асоціації з сорочкою.

Тому статево – це симбіоз, в ньому поєднуються обидва цих наряду. Літній варіант

Для спекотних літніх місяців ідеальний варіант – сорочка поло з коротким рукавом з тонкого трикотажу або тканини піку. Можна вибрати яскраві моделі, доповнивши низом спокійних або темних тонів. Маленьким дітям дуже подобаються моделі з принтами. Можна вибрати варіант з улюбленим персонажем мультиків або супергероєм.

Відмінно виглядають поло в смужку, в дрібний малюнок. Так ваша дитина не залишиться без уваги.

Влітку поло стає ще більш самодостатнім елементом одягу, адже не потрібно надягати зверху ще щось. Доповніть образ юного кавалера шортами, бриджами або скомбінуйте сорочку з легкими вузькими брюками. Так хлопчик буде виглядати стильно, образ вийде лаконічним, не перевантаженим.

Біле поло для хлопчика з довгим рукавом – безпрограшний варіант в будь-який час року. Це свого роду універсальна річ. Можна назвати її навіть річчю базового гардеробу кожної сучасної хлопчика. Особливо вигідно підкреслить засмаглу шкіру. Але маленьким дітям такі сорочки купувати не варто, вони швидко забруднять білу річ. Зимовий варіант

Важливе місце в осінньо-зимовому гардеробі модного дитини займає поло з довгим рукавом. Для хлопчика це хороший елемент одягу: одночасно зручний, не заважає активності, теплий і красивий. Для зимового періоду підійдуть сорочки з більш щільної тканини, які також ідеально сідає по фігурі. До того ж трикотажні сорочки поло досить стійкі до зносу, з легкістю переносять прання навіть у машинці, за що їх люблять мами маленьких стиляг.

Такі моделі можна поєднувати з кардиганами, пуловерами, блейзерами. Поєднання в образах

Сорочка поло з довгим рукавом для хлопчика має приталений фасон. За цим критерієм вона нічим не поступається дорослому варіанту. Широкий діапазон кольорів дозволяє комбінувати поло з різними брюками, джинсами і шортами. Поло вже давно перекочувало з спортивного одягу в повсякденний. З такою сорочкою можна підібрати і строгий образ і сучасний, легкий.

Для самих маленьких діток можна використовувати поло з довгим рукавом як джемпера. Наприклад, надіти на дитину боді темного кольору, поверх сорочку з дрібним принтом або в клітину, а вже після завершити образ однотонним поло. Цей зручний наряд добре зберігає тепло і симпатично виглядає.

Також поло з довгим рукавом для хлопчика відмінно поєднується з джинсами. Таке поєднання завжди буде виграшно виглядати як на дорослому, так і на юному хлопцеві. При цьому багато що залежить від того, які джинси. Наприклад, можна створити досить лаконічний і строгий образ, підібравши темний низ і поло в колір. Або обирайте для дитини модель з декором, тоді вийде розбавити образ, зробити його трохи демократичнішою.

Не забувайте про те, що спочатку поло - спортивна сорочка. Тому сміливо поєднуйте поло зі спортивними штанами і слаксами.

У будь-якому випадку хочеться сказати: дорогі мами, купуйте своїм дітям поло. Вони стильні, красиві і прекрасно поєднуються. Поло не залишиться без уваги як на дорослому чоловікові, так і на хлопчика. Не бійтеся сорочки поло, догляд за ними досить простий. Автор: Анастасія Зародова 17 Жовтня, 2018



Категория: Мода