Що значить "колоду в ліжку": як це зрозуміти і як їм не стати


Опубликованно 12.10.2018 04:40

Що значить

Досі існує невірний стереотип про те, що чоловіки повинні брати ініціативу в ліжку повністю на себе. Саме із-за такого вчення більшість дівчат називають пасивними в сексуальному житті. Що значить "колоду в ліжку"? І чому такі висловлювання потрапляють в адресу жінки? Розберемо животрепетні питання в цій статті. Яку жінку чоловіки називають "колодою в ліжку"?

Вивчивши інформацію з різноманітних жіночих і чоловічих форумів, можна зробити висновки, що пасивної в ліжку є та дівчина, яка: Не проявляє ініціативи в сексі, а найчастіше займає єдину позу. Від неї не надходить пристрасних або ніжних дотиків. Абсолютно холодна, з-за чого складається враження, що жінка відчуває до сексу негатив або байдужість. Вона не видає звуків, стогонів і зітхань. Дівчина звикла до однієї або декількох поз у сексі і воліє залишатися вірною тільки їм. Не погоджується на експерименти. Найчастіше не отримує оргазм. Не відповідає на пестощі, поцілунки і пестощі взаємністю. Не сприймає оральних ласк.

Перераховані вище пункти є основними. Обізнані в цьому питанні дівчата точно знають про те, що значить "колоду в ліжку", і як їм не бути. Ознаки пасивності в ліжку

Іноді можна почути від чоловіків, що дівчина його не влаштовує в ліжку. Він довго за нею доглядав, водив по ресторанах, а коли справа дійшла до сексу, він був розчарований.

Що значить "колоду в ліжку"? Як не бути пасивною в сексі? Більшість жінок розуміють дане поняття невірно, що призводить до додаткових проблем в їх сексуальному житті. Часто виникає перед очима картина лежачої дівчини на спині, яка абсолютно нічого не робить, а лише погоджується на контакт з партнером без пристрасті. Це може відбуватися за звичкою чи іншим причин. Що значить "колоду в ліжку", і як дівчині не бути "колодою"? Основні параметри

Існує ряд середньостатистичних параметрів, слідуючи яким чоловік зможе оцінити дівчину і отримати класний секс.

Якщо дівчина негативно ставиться до спорту, то швидше за все вона лінива і в інтимному житті поводиться безініціативно. Якщо обійми і поцілунки партнерки щоразу максимально наповнені почуттями і пристрастю, то в ліжку вогонь тільки розгориться. Якщо дівчина не знає, чого хоче, і постійно стоїть перед вибором в ресторані або магазині, то вона, швидше за все, нерішуча і в ліжку. Пристрасна натура завжди впевнена у своєму виборі і має чітко сформовані смаки, уподобання та бажання. А це означає, що вона буде готова урізноманітнити інтимне життя. Ідеальна коханка при поцілунку завжди буде рухатися в такт, імітуючи поведінку в ліжку. Її груди буде притискатися, а стегна погойдуватися. Якщо ж тіло дівчини не рухається, то це явно холодна штучка в сексі. Жінка розкута, дозволяє собі з тобою дуріти, і все це відбувається між вами в тандемі. А це означає, що в ліжку тобі з нею буде нереально круто.

Роблячи висновок з вищеописаного, можна з точністю сказати, що дівчина повинна насолоджуватися сексом, отримувати задоволення, не боятися експериментів і іноді брати ініціативу в свої руки. Чому дівчата ведуть себе пасивно в сексі?

Найчастіше в ліжку ведуть себе нерішуче сором'язливі дівчата. Важливо розуміти, що для чоловіка секс у відносинах відіграє основну роль, тому з проблемами невпевненості в собі і комплексами необхідно боротися. Отже, жінка "колоду в ліжку" – що це значить?

Буває так, що більшість жінок втратили почуття колишньої пристрасті, і погоджуються на інтим виключно за звичкою. Це величезна помилка в сексуальних стосунках між партнерами. Такий секс не принесе задоволення, а стане лише частиною повсякденного життя. У ваших руках врятувати сексуальну складову союзу, запалити іскру і піддатися впливу цілковитого задоволення. Шукайте способи, не пускайте рішення проблеми на самоплив. Як боротися з проблемою?

Розглянемо кілька типових помилок, коли інтимне життя не складається. Іноді жінкам властиво ображатися на своїх чоловіків з побутових питань і свої проблеми вони переносять у ліжко. Це табу, якщо ви плануєте жити зі своїм партнером довго і щасливо. Деякі дівчата вважають, що вони повинні просто підкорятися партнеру в статевому акті. Але чоловікам необхідні жіночі емоції, які сприймаються як знаки задоволення. Сором'язливість і замкненість – також поганий супутник в сексуальному житті. Але вихід є: дивіться кіно з відвертими сценами і намагайтеся виконувати побачене на практиці. Як не стати "колодою в ліжку"?

Завжди потрібно пам'ятати, що інтимне життя – це театр двох акторів. І якщо один почне діяти, то подання зірветься. Приймайте активну участь, йдіть назустріч бажанням свого партнера, і ваш секс стане кращим тандемом.

Іноді слід проявити ініціативу першою! Запропонувати йому змінити позу або спробувати щось нове. Не соромтеся своїх зітхань і міміки при статевому акті. Ваш вираз обличчя має відображати весь рівень блаженства, яке ви відчуваєте на даний момент.

Намагайтеся брати управління у сексі на себе: переверніть його на спину і займіть позу наїзниці, несподівано для нього приступите до мінету. Будьте спонтанної і розкутою в сексі. Не забувайте томно зітхати, стогнати і активно рухати всім тілом, відчуваючи ритм свого партнера. Періодично говорите фрази «ще», «так», «сильніше» і все те, що здатне його завести ще сильніше. Поради та рекомендації

Щоб ваш улюблений зрозумів, що завоював гарячу штучку, а не «колода», дотримуйтесь наведених нижче рекомендацій: Щиро бажайте і любите секс зі своїм партнером. Ніщо не хвилює і не заводить більше, ніж палаючі очі коханої жінки. Не допускайте думок під час статевого акту про завтрашній зборах на роботі, дітей, обідньому меню і т. д. Ви повинні бути залучені в процес, насолоджуватися кожним рухом і отримувати максимум задоволення. Не приховуйте своє тіло. Чоловіки люблять очима, їм важливо бачити картинку. Партнер повинен любуватися сексуальними вигини вашого тіла і спостерігати весь процес статевого акту між вами в подробицях. Не соромтеся зайвих рухів, це тільки підкреслить вашу пристрасну натуру. Не зупиняйтеся на одному рівні. Освоюйте нові техніки і позиції. Не цурайтесь магазинів сексуальної індустрії. Купуйте костюми для рольових ігор та секс-іграшки.

Розкута і впевнена в собі партнерка в сексуальному житті ніколи не придбає ярлик «дівчина – колода в ліжку». Що це значить – можливо, їй навіть невідомо.

На жаль, іноді трапляється так, що проблема криється в чоловікові. Йому не хочеться брати участь у процесі поліпшення сексуального життя, а простіше звинуватити партнерку в пасивному поведінці. Дане питання потребує детального розгляду і прийняття непростого рішення про те, чи є майбутнє в такому союзі. Якщо ж партнер йде назустріч, то незабаром секс для вас заграє новими фарбами. Автор: Ірина Сергєєва 9 Жовтня, 2018



Категория: Отношения