Інтимна гімнастика Тетяни Кожевнікової: вправи, програми, відгуки


Опубликованно 12.10.2018 04:40

Інтимна гімнастика Тетяни Кожевнікової: вправи, програми, відгуки

Витративши декілька хвилин щодня, можна досягти приголомшливих результатів, зміцнивши свої інтимні м'язи. Використання методики, випробувана багатьма людьми, дозволить не лише придбати чудову фізичну форму, але і багаторазово додасть сексуальності. Крім цього, запропонований комплекс вправ інтимної гімнастики дозволить запобігти безліч жіночих захворювань, більшість з яких починається з порушення циркуляції крові в області малого тазу.

Гімнастика, призначена для інтимних зон

Вумбилдинг – так одним словом називається ця корисна і невибаглива процедура. Ця інтимна гімнастика, з одного боку, має здатність профілактики великої кількості захворювань, пов'язаних з гінекологією. З іншого боку, якщо захопитися процесом серйозно, то можна вилікуватися від череди вже наявних недуг.

А якщо врахувати, що кілька хвилин, витрачених на день на методику Тетяни Кожевнікової, можуть позбавити від проблем нетримання сечі і навіть підвищити лібідо, то варто звернути на цю методику увагу. Крім комплексних вправ і схем застосування різних зусиль, до складу гімнастики включені елементи медикаментозного масажу, прискорює кровообіг в малорухомих зонах. Догляд за молочними залозами

Проявляти турботу про форму і красу жіночих грудей, використовуючи интимфитнес Тетяни Кожевнікової, слід починати з процесу формування. Утримати молочні залози в тонусі легше, коли вони володіють достатньою пружністю і еластичністю. Велику користь приносить м'який і лаконічний масаж, який абсолютно відрізняється від масажу м'язових тканин.

Мова йде про лояльне масажі, для проведення якого не потрібні специфічні навички. Особливо корисно це робити під час прийняття душу, масажуючи груди круговими рухами протягом 10 хвилин. Така нескладна процедура чудово тонізує тканини шкіри і зв'язок, а також підвищує сексуальну чутливість.

Поза душа самомасаж проводиться за допомогою крему. Для цього необхідно нанести його на шкіру і продовжувати втирати м'якими рухами, переходячи на розтирання, чередующееся легкими ляпанцями. Цю процедуру слід проводити протягом 20 хвилин. Важливо пам'ятати, що зловживання використанням бюстгальтера призводить до передчасної втрати пружності грудей. Відновлення м'язів

Відома спортсменка розробила програму інтимної гімнастики Тетяни Кожевнікової, вправи якої дозволяють задіяти м'язові волокна тазового дна для успішного їх розвитку. З'ясувалося, що дана група м'язів володіє властивостями відновлення, як і всі інші м'язові тканини.

Дослідницею було розроблено унікальний комплекс вправ, що сприяє розвитку м'язів тазового дна. Ця специфічна гімнастика дозволила позбутися від дискомфорту жінкам, які пройшли пологи. Не віднімають багато часу вправи дозволили повністю відновлювати втрачену форму, так і відкрити можливості керувати м'язами любові. Можливості цього методу спеціалістка реалізувала на власному прикладі, встановивши рекорд Тетяни Кожевнікової.

Даний комплекс вправ дозволив контролювати багато внутрішні процеси, які протікали в довільному порядку. Гімнастика школи Тетяни Кожевнікової придатна для всіх вікових категорій і служить профілактичним засобом проти більшості відомих захворювань. Досвідченим шляхом було встановлено: виконання вправ в передпологовому стані набагато полегшує цей процес, знижуючи больові відчуття. Властивості і призначення

Система Кожевнікової Тетяни була винайдена для всіх жінок, які дбають про своє здоров'я і прагнуть бути цікавими для чоловіків. Для повного усвідомлення розташування м'язів, з якими доведеться працювати, необхідно провести ознайомлювальний аналіз. Він дозволить виявити зони, які необхідно включити в роботу. Слід прийняти до свого відома: комплекс вправ слід виконувати натще; необхідно набути навички в управлінні м'язами тазового дна; дуже важливо визначити розташування м'язів вагіни за допомогою пальця; важливо визначити пружність піхви, використовуючи ванну.

Для того, щоб знайти місце, в якому розташовані м'язи тазового дна, необхідно ввести палець в піхву, він при згинанні буде стосуватися м'язових тканин. Загальну пружність піхви можна легко перевірити, забравшись у ванну. Якщо вагіна наповниться протягом 10 хвилин, значить, її м'язи необхідно стимулювати. Підготовчий процес

Для тих, хто зацікавився методом Кожевнікової Тетяни вперше, існують вступні заняття, дозволяють набути первинні навички управління інтимними м'язами. Процес має проходити таким чином, щоб у нього не були включені м'язи сідниць чи преса, а також важливо уникати затримок дихання. Перед тим як почати тренування, потрібно освоїти первинні навички: необхідно провести серію скорочень м'язів ануса; після цього його слід з силою втягнути всередину; повторивши цю процедуру кілька разів можна відчути м'язи, які включені в цей процес; на завершення анус слід втягнути спільно з піхвою.

Вступні вправи слід робити не поспішаючи, фіксуючи всі супутні відчуття. Вони призначені, в основному, для повного осмислення майбутньої задачі. Провівши ознайомлення з усіма елементами тазового дна, які необхідно буде включити в роботу, можна починати перші вправи. Вся система вправ включає в себе 5 основних складових, розроблених Тетяною Кожевнікової, гімнастика якій творить чудеса. Склад комплексу

Інтимна гімнастика Тетяни Кожевнікової, вправи якої починаються з підготовчого процесу, що дозволяє зміцнити всі тканини інтимної зони, не змушує чекати перших результатів. Для цього необхідно скоротити всі м'язи промежини і утримувати в такому положенні протягом 3 секунд. Для одного разу необхідно виконати 10 подібних повторень з невеликими інтервалами.

У міру зміцнення м'язів піхви тривалість скорочення потрібно збільшити від 15 до 20 секунд. Повторювати цю розминку слід 3 рази на день, при цьому дуже важливо, щоб в роботу не включалися м'язи сідниць і преса. Розминочні вправа ефективно працює в будь-якому положенні. Його можна практикувати стоячи на ногах, сидячи на стільці або «по-турецьки» на підлозі. "Глибоке миготіння"

Це вправа призначена для виконання в будь-якому положенні. Потрібно скоротити м'язи промежини з великим зусиллям, втягнути їх і утримувати протягом 10 секунд, після цього потрібно розслабитися на 10 секунд. Вправа виконується у встановленому режимі протягом 5 хвилин. У добу рекомендується виконувати вправу не менше 3 разів.

Дана техніка має дуже ефективне для профілактики або лікування геморою. Виконанням вправи вдається збільшити швидкість циркуляції крові в органах, розташованих в області малого тазу, збільшуючи, таким чином, інтенсивність обміну речовин. "Швидкі підморгування"

Для виконання цієї вправи необхідно почати ритмічно стискати, а потім розслабляти м'язи тазового дна. Вправа виконується протягом 3 хвилин з проміжками в 1-2 секунди. Слід уважно стежити, щоб м'язи преса і сідниць не включалися в роботу. Для зручного виконання необхідно вибрати позу, в якій цього умови домогтися легше всього.

Виконувати цю вправу рекомендується 3 рази в день з рівними проміжками часу. Воно надає загальнозміцнюючу дію, так і прискорює відновні процеси, а також виключає вірогідність застою крові в області малого тазу. "Нижній замок"

Техніка цієї вправи призначена спеціально для стимуляції піхви. На початку необхідно стиснути вхід і зупинитися на 5 секунд. Потім потрібно збільшити напругу м'язів і утримувати ще 5 секунд, а після цього напружити м'язи з усіх сил, і протримати ще 5 секунд. Розслабляти м'язи потрібно в два етапи, використовуючи зворотний порядок, з інтервалами в 5 секунд.

Для повного виконання цього вправи потрібно виконати 20 повторень з короткими перепочинками. Дану процедуру досить проводити 1 раз на добу, використовуючи для цього зручний час. Ця техніка допоможе відновити форму піхви, зміцнивши м'язові тканини і надавши їм необхідну пружність. "Вежа"

Цю вправу можна виконувати стоячи або сидячи на стільці. На початку потрібно плавно втягнути всі м'язи тазового дна, втягуючи тим часом живіт. Повинно створитися враження, що м'язи ануса прагнуть стикнутися з пресом, піднявшись вгору. Утримавши це положення протягом 5 секунд, м'язи слід плавно розслабити. Через 2 секунди вправу необхідно повторити і продовжувати обраний ритм протягом 5 хвилин.

Цю вправу рекомендується виконувати 3 рази в день, бажано з рівними проміжками. Воно призначене для загального розвитку всіх м'язів тазового дна і дозволяє поступово привести їх в тонус, прискорюючи циркуляцію крові цієї ділянки. Удияна

Це своєрідний масаж, призначений для внутрішніх органів, він дозволяє організму позбавлятися від явища застою крові, що протікає по венах. Для правильного виконання необхідно зайняти положення полуприседа. Підборіддя потрібно опустити вниз, а куприк тим часом підтягти під себе. Потім слід покласти обидві руки на свої стегна і глибоко вдихнути, затримавши при цьому дихання протягом 10 секунд. Після цього потрібно видихнути і повторити вправу 2 рази, з короткими інтервалами.

Якщо все виконується правильно, то живіт повинен втягнутися, оголивши ребра. Це вправа призначена для ранкового часу, в якості розминки. Воно дозволяє ефективно виводити шлаки з організму, сповільнюючи процес старіння тканин.

Вправи Кожевнікової Тетяни дозволяють відчутно уповільнити процес старіння, завдяки своєї здатності нормалізувати гормональний фон. Вони стимулюють секрецію, що відповідає за вироблення статевого гормону, чим дуже потребує більшість жінок.

Крім цього, регулярне виконання вправ сприяє лікуванню жіночої інтимної сфери. Особливо ефектно виглядають позитивні зміни у жінок, яким за 50. Жіночі функції їх організму переживають затухаючі процеси, які неможливо зупинити без сторонньої допомоги. Гімнастика Кожевнікової Тетяни здатна продовжувати молодість. Відгуки

Служить основним досягненням Тетяни Кожевнікової інтимна гімнастика, відгуки про яку частіше позитивні. Багато її студентки стверджують, що після занять відчувають відчуття повноти жіночої енергії, прилив гарного настрою, легкості, бадьорості та любові. Гімнастика для щоденних домашніх занять багатьма сприймається як дар, здатний змінити жінку, її внутрішній світ і ставлення до неї оточуючих.

Після відвідин кількох тренінгів жінки знаходять усвідомлення того, що якщо знати потрібні методи, можна без особливих зусиль грамотно побудувати власне тіло.

А також поліпшити жіноче здоров'я і пробудити новий інтерес до життя. За багатьма свідченнями, після серії проведених тренувань у чому змінюється інтимне життя, наповнюючись новими фарбами і враженнями. Досягнення Кожевнікової

Тетяна Кожевнікова підняла вантаж вагою 14 кг, використовуючи для цього лише інтимні м'язи, встановивши в 2003 році світовий рекорд і потрапивши в аннали книги Гіннеса. На сьогодні вона єдина на світі жінка, здатна виконати таку вправу.

Свого часу Тетяна отримала диплом, ставши фахівцем, практикуючим лікувальну фізкультуру. Сьогодні вона є тренером з жіночого фітнесу, крім цього, рекордсменка володіє сертифікатом міжнародного класу, що підтверджує її право на авторство в Сполучених Штатах і в Росії.

Кожевнікова має диплом державного інституту, розташованого в Омську, по класу фізичної культури. Вона є курирує тренером загальноросійської організації ППЛ, де успішно втілює програми з психофізіологічним здоров'ю людей. Автор: Оксана Сергєєва 10 Жовтня, 2018



Категория: Отношения