Як розпізнати несерйозні відносини: ознаки


Опубликованно 02.10.2018 22:33

Як розпізнати несерйозні відносини: ознаки

Вона переглядала тематичні сайти, вибираючи весільну сукню. Подруги робили ставки, хто виявиться щасливицею, поймавшему букет нареченої. Він дивився футбол з друзями і навіть не здогадувався, що його дівчина чекає пропозиції. За якими ознаками можна зрозуміти, що чоловік вважає відносини несерйозними? Чи можливо це в принципі? Будемо знайомі, давайте одружитися

У всі часи існували жарти на тему того, що дівчина починає збиратися під вінець, тільки піймавши на собі зацікавлений погляд кавалера. А вже якщо справа дійшла до побачення, можна вибирати ім'я майбутнього спільного дитині. Ось тільки зовсім не весело стає потім, коли надії не виправдовуються. Дівоча душа може довго страждати від образи і розчарування, намагаючись знайти причини невдачі. Можна вже на перших етапах визначити, які справжні мотиви чоловіка? Як зрозуміти, що для нього це чергове знайомство для несерйозних відносин?

Як тільки з'явилися перші жіночі журнали, стало очевидно: любовна тема є самою популярною серед населення. Особливим попитом завжди користувалися універсальні поради по залученню женихів і секрети, як швидше вийти заміж. У сучасну епоху інтернету рецепти успішного життя стали особливо поширені. Популярні автори стверджують, що їм відомі всі ознаки несерйозних відносин. Варто розглянути основні з них докладніше. Чоловік не розповідає про своє дитинство

Стверджується, що закохана людина обов'язково захоче поділитися спогадами про юних роках. Однак тут варто було б уточнити: мати бажання і робити — не одне і те ж. Може, наречений і відчуває потребу вилити душу, от тільки попередній невдалий досвід одкровень його зупиняє. І це стосується не тільки чоловічого населення. Майже кожен може пригадати ситуацію, коли, довіривши свої дитячі переживання, доводилось гірко шкодувати про це. Те, що дорого і зворушливо для пережив, виявляється смішним і дурним для слухача. Не отримавши очікуваної реакції, людина замикається і обіцяє собі надалі бути стриманіше. А адже часто той, кому довірили секрет, дозволяє собі роками жартувати з цього приводу і погіршувати ситуацію. Так що відсутність одкровень про першої манної каші навряд чи можна вважати надійним ознакою несерйозних відносин. Ця жахлива колишня

Ще одне самовпевнене твердження про те, що хлопець явно вважає подругу порожнім місцем, будується на його небажання говорити про минулі відносини. Чомусь вважається, що якщо попередній союз дійсно закритий для продовження, то говорити про це повинно бути легко. В іншому випадку коханого варто підозрювати в збережених почуття до колишньої подруги. І взагалі, може, він до цих пір бігає до неї по понеділках. Особливо якщо не відповідає на дзвінки. Мовчання — золото

Насправді ж той факт, що чоловік не обговорює колишню подругу з нинішньою, говорить швидше про його тактовність і повагу до обох. Будь-яка розумна людина розуміє, що від зайвих знань тільки в сумі додаються. Коли мозку зайнятися нічим, він енергійно береться за смакування хворобливих подробиць, до яких належать і попередні пасії. Чим більше нюансів відомо, тим активніше переживання. Очевидно, що подібний настрій зовсім не на користь спокійним, доброзичливим відносинам. Несерйозними їх зробить прагнення лізти куди не варто було б, але ніяк не скритність чоловіки. Так що варто тільки порадіти, що коханий не відноситься до численного стану базік, і жити спокійно. Знайомство з сім'єю — обов'язкова умова

Одна з найпоширеніших помилок будується на тому, що партнери просто зобов'язані запрошувати один одного на сімейні обіди. Якщо чоловік досі цього не зробив, виходить, відноситься як до жінки для несерйозних відносин.

На практиці існує значно більше причин, за якими знайомство з батьками може ніколи не відбутися:

Відносини з родичами сильно зіпсовані. І необов'язково з вини самого чоловіка. Можливо, що все життя на нього тиснули, не рахуючись з думкою. При першій же нагоді він вирвався на свободу і повертатися не поспішає.

Один з батьків алкоголік. Навіть в абсолютно пристойною, з боку, сім'ї може бути проблема з пияцтвом. Спливає така біда зазвичай при урочистих застіллях. Те, що починається з келиха за знайомство, закінчується непристойною поведінкою п'є і душевним болем рідних. Очевидно, що подібні перспективи не радують, і учасники алкогольної трагедії намагаються не давати приводу для зриву.

Колишній досвід невдалих сімейних заходів. Можливо, чоловік вже запрошував додому гостей. Не обов'язково колишню дівчину. Та щось пішло не так. Наприклад, багато мам вважають нормальним показувати всім присутнім дитячі фотографії «свого хлопця» без шортиків і в панамці. А деякі батьки вважають обов'язковим розв'язати політичні баталії з метою визначення «своїх» і «чужих».

З упевненістю можна сказати тільки одне: якщо знайомства з родиною коханого не відбувається, причина напевно є. Але навряд чи вона в тому, що між партнерами несерйозні стосунки. Побачення проходять нудно і одноманітно

Подібне спостереження пояснюють тим, що чоловік не намагається справити враження. Стверджується, що навіть самці в природі прагнуть вразити потенційну партнерку своїми перами і хвостами. А вже Homo sapiens просто зобов'язаний при кожній зустрічі витворяти щось грандіозне і незабутнє. В іншому випадку чоловіка цікавить тільки задоволення своїх потреб з мінімальними витратами.

Насправді ж похмурі спільні вечори говорять швидше про несерйозне ставлення дівчини. Часи, коли заради юної Ассоль піднімали червоні вітрила, давно пройшли. Багато в чому завдяки старанням самих прекрасних дам. Тому розумна жінка не стане орієнтуватися на реаліті-шоу, в яких головний герой, спираючись на сценарій редактора і бюджет телеканалу, організовує щоденні подорожі на Місяць. Краще заздалегідь поговорити з партнером про плани на наступне побачення, можливо, запропонувавши свої варіанти. Правильно оцінивши реакцію чоловіка, можна зробити для себе корисні відкриття: його інтереси, готовність йти на компроміс, матеріальні можливості. Проміжні підсумки

Перш за все слід усвідомити для себе, що багато чого виглядає зовсім не так, як здається. Навіть власні вчинки деколи виявляються для нас незрозумілими. Намагатися вгадати справжні мотиви людини за непрямими ознаками — заняття безперспективне. Судити про плани на життя за разовим вчинкам — значить, витрачати сили і нерви, причому обох партнерів.

Цікава інформація для роздумів

Якийсь чоловік досить часто купує квитки до славного міста Санкт-Петербурга. Чи говорить це про нього як про любителя музеїв? Можна припустити, що цей чоловік дуже любить прогулянки по набережних?

А між тим одна з популярних причин, по якій туристи їдуть в СПб - знайомства для несерйозних відносин. Не тільки Ермітаж і розвідні мости цікавлять відвідувачів Пітера, але і снігові королеви, які бажають знайти розраду в обіймах провінціалів.

Чи говорить це про те, що кожен, замовив тур по пам'ятках Північної столиці, насправді шукає любовних утіх? А може, це ознака високої освіченості і пристрасті до освіти? Самий дієвий рада на всі часи

Навіть абсолютно нерелігійній людині слід було б іноді прислухатися до біблійних заповідей. Хоча б тому, що це вікова мудрість. І головна з них говорить: люби свого ближнього, як самого себе. Мається на увазі, що спочатку повинна з'явитися любов до себе. Тоді більшість сумнівів просто зникнуть. Це стосується будь-якої сфери.

Людини з адекватною самооцінкою у відносинах з партнером насамперед має хвилювати власне відчуття. Наскільки комфортно в поточному союзі? Тут і зараз.

Намагатися прорахувати завтрашній день — заняття спочатку безперспективна. Навіть за власні почуття часом не можна ручатися. Ось так живеш з чоловіком 30 років, дітей виховуєш, іпотеку виплачуєш. А вранці встав і зрозумів, що не можеш більше перебувати поруч з ним ні хвилини. Що вже говорити про іншу людину. Що ж робити?

Перш за все варто було б відповісти самому собі на основні питання:

Щасливий я зі своїм коханим?

Чи мене влаштовує його до мене ставлення?

Чи Комфортно мені перебувати поруч з ним?

І якщо відповіді позитивні, то союз слід зберігати і всіляко зміцнювати, щоб обом було добре і радісно. В іншому випадку пора задуматися про доцільність продовження такого спілкування. Не повинно бути ніяких спроб підвести почуття в парі під стандарти і шаблони. Роздуми про те, наскільки серйозні стосунки, варто гнати за непотрібністю. Погляди з боку слід звикати ігнорувати. Інакше спокою в душі не буде ніколи. Тільки власні відчуття і поведінку партнера дійсно важливі.

Де ті критерії, за якими можна судити про відносини? Спільне проживання? Наявність штампа в паспорті? Варто озирнутися по сторонах — і стає очевидно, що ніяких гарантій не існує ні в одному союзі. Можна зустрічатися раз у рік і думати про людину кожну хвилину. І навпаки, спати в одному ліжку і бачити сни про інше.

Спроби перекладати несерйозні стосунки в серйозні з допомогою різних хитрощів — за замовчуванням марна трата часу. Бо де вона, ця межа? Кожна друга пара проживає в одній квартирі, виховує спільних дітей і має самі несерйозні стосунки з усіх можливих. А легкий флірт нерідко виявляється початком міцного союзу.

Значить, головне — любити. Себе. Партнера. Життя. А завтра буде завтра. Автор: Олена Ільїна 2 Жовтня, 2018



Категория: Отношения